עבור לתוכן

התייעצות בקניית זכירון של 256mb

Featured Replies

פורסם

אלו לא זכרונות לOC אם תרצה בעתיד

אך היתרון של קינגסטון הוא שיש להם אחריות לכל החיים.

בקשר להתנגדות לגבי הזכרונות של WINBOND זה נכון חלקית שחברה אנונימית שילבה את השבבים שלה.

אבל אלו עדיין השבבים של WINBOND!! וזה אומר הכל.

עדיין מומלץ, הרבה קנו את הזכרון הזה ומרוצים הוא עבד גם יותר מ200MHZ של באס כך שאין סיבה שלא לקנות אותו.

זה מה שאני חשבתי בהתחלה, כאילו כמה גרוע יכול להיות מקל עם צ'יפים של ווינבונד, אז קניתי, והסתבר שהמקלות האלה יכולים להיות גרועים מאוד.

אם תנסה מקל אחד, ממש אין בעיה, הוא רץ ב200 מה"ז 5-2-2-2 בלי שום בעיה. אבל בשניה שאתה מוסיף את המקל השני של ווינבונד, לא הצלחתי לייצב את המערכת ביותר מ166 מה"ז בתזמונים כל כך גבוהים שיכולתי לשים את סבתא שלי בסלוטים של הזיכרון ולקבל את אותם ביצועים. רוצה DUAL CHANNEL? שני המקלות לא עבדו במהירות של יותר מ 133 מה"ז.

כל אחד מהמקלות עובד בפני עצמו נהדר.

אז במקומם קניתי 2 מקלות של TWINMOS 512MB 3200, עובדים נהדר ב200 מה"ז DUAL CHANNEL 7-3-3-2.5. והמחיר, 980 ש"ח.

מי שבכל זאת מתכנן לקנות וויבונד, שיהיה לו בהצלחה.

פורסם

שלום טום,

נתקלנו בבעיה זו בלוח הנ"ל בשילוב כרטיס הקול המשולב בלוח.

הפתרון הינו לשדרג את הביוס לגירסת F4 מכול גרסה שיש לך ( F5 , F6 F3 ).

אורן

פורסם

זה מה שאני חשבתי בהתחלה, כאילו כמה גרוע יכול להיות מקל עם צ'יפים של ווינבונד, אז קניתי, והסתבר שהמקלות האלה יכולים להיות גרועים מאוד.

אם תנסה מקל אחד, ממש אין בעיה, הוא רץ ב200 מה"ז 5-2-2-2 בלי שום בעיה. אבל בשניה שאתה מוסיף את המקל השני של ווינבונד, לא הצלחתי לייצב את המערכת ביותר מ166 מה"ז בתזמונים כל כך גבוהים שיכולתי לשים את סבתא שלי בסלוטים של הזיכרון ולקבל את אותם ביצועים. רוצה DUAL CHANNEL? שני המקלות לא עבדו במהירות של יותר מ 133 מה"ז.

כל אחד מהמקלות עובד בפני עצמו נהדר.

אז במקומם קניתי 2 מקלות של TWINMOS 512MB 3200, עובדים נהדר ב200 מה"ז DUAL CHANNEL 7-3-3-2.5. והמחיר, 980 ש"ח.

מי שבכל זאת מתכנן לקנות וויבונד, שיהיה לו בהצלחה.

איזה לוח יש לך?

פורסם

עכשיו הכל התבהר..

ללוח הזה יש בעיות תאימות עם זכרונות ובעידכוני הביוס האחרונים יש כל הזמן תיקון לבעיית תאימות.

תוריד את הביוס האחרון והוא אמור להוריד לך את בעיות התאימות שנימצאו עד היום בלוח הזה. תוריד את הגרסה 1004

http://www.asus.com.tw/support/download/selectftp.aspx?l1_id=1&l2_id=10&l3_id=23&m_id=1&f_name=c18d1004.zip~zaqwedc

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים