עבור לתוכן

שאלה על חיבור המחשב לTV.

Featured Replies

פורסם

אני מחבר את המשחב לTV LCD עם חיבור אנאלוגי.

והרזולוצייה היא רזולוצייה של 4:3 (1024*768) ומה שהTV עושה היא פשוט מותחת קצת את התמונה (לא הכי מרגישים) אבל שאני רואה סרט אז עדיין יש את השחור למעלה ולמטה... כי היא פשוט מותחת את ה4:3 ל16:9.

יש דרך לראות סרטים על מסך מלא?

תודה לעונים!

נ.ב

ניסיתי גם לחבר את הTV דרך S-VIDEO, אותו דבר....

נ.ב2

עוד שאלה קטנה :)

יש לי את הממיר X3100 שקל יס. הTV מחוברת דרך חיבורי RCA צהוב לבן ואדום. אבל לא רואים משהו. ניסיתי לחבר את הTV לממיר אחר שיש לו יציאת S-VIDEO וראו הרבה יותר טוב!

אז השאלה שלי היא, אם אני אקנה כבל שצידו האחד הוא חיבור 24 פינים (שכחתי את השם שלו) ולצד השני שלו הוא S-VIDEO יראו יותר טוב או אותו דבר?

החיבור שיש לי עכשיו הוא ה24 פינים לRCA.

תודה!

פורסם
  • מחבר

עבר יותר מיום והתרד ירד לעמוד השני.....

אממ משהו יודע?

פורסם

אני לא מבין בזה אבל כבר הבנתי שאתה יודע לחבר את המחשב לטלוויזיה אז יש לי מספר שאלות אם לא אכפת לך לענות לי בבקשה

1.יש לי כבלים שקיבלתי עם הכרטיס מסך כבל s-video ואני צריך לחבר אותו לטלוויזיה ואין לי איך, זאת אומרת שיש לי את השקעים לחבר בטלוויזיה אבל הכבל הוא גם שקע בעצמו תמונה:האיכות לא משהו אבל מבינים

http://www.siz.co.il/my.php?file=hjzmmmnmnr2z.jpg

http://www.siz.co.il/my.php?file=udmxzjimzygz.jpg

פורסם
  • מחבר

:( כבר חשבתי שמשהו ענה לי...

זה מתאם בין S VIDEO שיש לך במחשב לחיבור S VIDEO ועוד שלושה חיבורים שאפשר לחבר במקום הS VIDEO וגם להם יש איכות טובה...

אבל אם יש לך טלויזיית LCD חיי בלהיות לה חיבור DVI או VGA והכי נוח לחבר ככה....

אם אתה רוצה לחבר דרך הSVIDEO אתה צריך לקנות כבל... (למרות שאתה אמור לקבל אותו אם אני לא טועה עם הכרטיס מסך...)

פורסם
  • מחבר

עבר 24 שעות....

אף אחד לא יודע? :(

פורסם

אין לי נסיון בחיבור מחשב לטלוויזה LCD אבל בכיוונים של הכרטיס מסך ישנם אופציות לשינוי הגדרות.

תקרא במדריך של הכרטיס מסך.

פורסם

אני מחבר את המשחב לTV LCD עם חיבור אנאלוגי.

והרזולוצייה היא רזולוצייה של 4:3 (1024*768) ומה שהTV עושה היא פשוט מותחת קצת את התמונה (לא הכי מרגישים) אבל שאני רואה סרט אז עדיין יש את השחור למעלה ולמטה... כי היא פשוט מותחת את ה4:3 ל16:9.

יש דרך לראות סרטים על מסך מלא?

תודה לעונים!

נ.ב

ניסיתי גם לחבר את הTV דרך S-VIDEO, אותו דבר....

נ.ב2

עוד שאלה קטנה :)

יש לי את הממיר X3100 שקל יס. הTV מחוברת דרך חיבורי RCA צהוב לבן ואדום. אבל לא רואים משהו. ניסיתי לחבר את הTV לממיר אחר שיש לו יציאת S-VIDEO וראו הרבה יותר טוב!

אז השאלה שלי היא, אם אני אקנה כבל שצידו האחד הוא חיבור 24 פינים (שכחתי את השם שלו) ולצד השני שלו הוא S-VIDEO יראו יותר טוב או אותו דבר?

החיבור שיש לי עכשיו הוא ה24 פינים לRCA.

תודה!

למה אתה מחבר דרך חיבור אנאלוגי?! אם יש לך טלויזית LCD אז אתה צריך לחבר דרך חיבור VGA (כמו חיבור מסך מחשב רגיל) או DVI.

תאורטית DVI עדיף, אבל לא תמיד ההבדל ממש מורגש.

חיבורים כאלה אמורים להיות יותר מתאימים לרזולוציה הטבעית של הטלויזיה, כלומר שאתה אמור לראות דרכם תמונה "טבעית" כמו שאתה רואה במסך המחשב, בלי מתיחות או איבוד חלק מהתמונה.

לגבי חיבור הממיר, חיבורי SVIDEO עדיף בהרבה על חיבור RCA, אז אם יש לך את האפשרות ברור שעדיף לחבר ככה את הממיר למחשב.

פורסם
  • מחבר

אני מחבר עם חיבור VGA...... שהוא חיבור אנאלוגי. וחיבור DVI הוא דיגיטלי...

ואם אני מכוון את המחשב להציג ברזולוצייה של 16:10 אז התמונה בגוון ורוד.....

ובקשר לממיר.

אני יכול לחבר רק את החיבור של SCART -> S-VIDEO

ולא מS-VIDEO -> S-VIDEO.

זה יעזור? יותר מחיבורי RCA רגילים?

end__game,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי תא המדריך יש מצב לקישור?

ותודה על התגובות!!!

פורסם
אני מחבר עם חיבור VGA...... שהוא חיבור אנאלוגי. וחיבור DVI הוא דיגיטלי...

כן אופס, טעות שלי :kopfpatsch:, חשבתי שאתה מתכוון לחיבור RCA וחשבתי שבגלל זה נוצרות אצלך הבעיות.

בכל מקרה יש לך אפשרות לחבר דרך חיבור דיגיטלי, כלומר DVI או HDMI?

אני שואל כי לא כל הטלויזיות תומכות ב NR בשני החיבורים, VGA ו DVI, לפעמים רק באחד מהם, ולפעמים באף אחד.

אז יכול להיות שזאת הסיבה לחוסר התאימות בין התמונה במחשב לבין מה שמוצג בטלויזיה.

אגב, לגבי הרזולוציה יש תוכנה שמסדרת חוסר תאימות בין מחשב לטלויזיה שנקראת POWERSTRIP

יש לינק בכתבה הזאת, שגם כדאי לקרוא בכל מקרה:

http://www.dtown.co.il/index.php?news=156

אני יכול לחבר רק את החיבור של SCART -> S-VIDEO

ולא מS-VIDEO -> S-VIDEO.

זה יעזור? יותר מחיבורי RCA רגילים?

אין לי ממש נסיון בחיבור SCART, אבל אני יודע שהוא נחשב ליותר איכותי מ RCA, וכנ"ל לגבי SVIDEO, אז אני מניח שכן, זה יהיה יותר איכותי. אבל זה רק ניחוש שלי. הנסיון שלי הוא רק לגבי SVIDEO לעומת RCA.

פורסם
  • מחבר

כמובן שיש חיבור HDMI.

אבל אין לי מתאם DVI2HDMI. ולפי מה שהבנתי האיכות היא אותה איכות.(אוליי יש הבדל קטן)

את התוכנה אני אבדוק מחר... אין לי כוח היום.

ותודה. :)

פורסם

תששתמש ב-PowerStrip בשביל לשדר ברזולוציה של 1360X768 אם אין לך אפשרות לבחור רזולוציה כזאת היום

ותעבוד במצב שאתה משדר רק לטלויזיה ולא Clone כי במצב Clone המסך מחשב מגביל אותך

פורסם

כמובן שיש חיבור HDMI.

אבל אין לי מתאם DVI2HDMI. ולפי מה שהבנתי האיכות היא אותה איכות.(אוליי יש הבדל קטן)

את התוכנה אני אבדוק מחר... אין לי כוח היום.

ותודה. :)

מתאם עולה כמה שקלים, הנקודה היא לא דווקא בגלל שHDMI איכותי יותר מVGA, כי זה זניח, אלא כי כאמור יש טלויזיות שבהן התמיכה בNR היא רק בחיבור HDMI, אז זה יכול לפתור לך את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

Holy, תמיד חיברתי את הTV לבד...

ואני אנסה את התוכנה מחר.

shantax, מחר גם ככה יום שבת. אז אם התוכנות לא יעזרו יש מצב שאני אלך לחנות ואקנה.

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים