פורסם 2008 במאי 1817 שנים היי.יש לי בעיה מוזרה שה EXPLORER הפסיק להציג אתרים כמו שצריךלדוגמא כשאני נכנס ל FACEBOOK.com האתר לא מוצג כמו שצריך ולמטה רשום ERRORS ON PAGEניסיתי להתקין מחדש את ה EXPLORER או לעדכן , מדובר ב בגירסה האחרונה.ניסיתי גם להוריד JAVA , ולעדכן להתקן האחרון וזה גם לא עזר.ישנם אתרים שהוא מציג כמו שצריך וכאלה שלאמה שכן , ב FIREFOX הכל עובד תקין , אין לי מושג מה הבעיהאשמח לעזרה תודה מראש!
פורסם 2008 במאי 1817 שנים תפעיל אותו במצב בטוח (ללא תוספות) ותבדוק אם יש שינוי ואח"כ תוכל לעלות ע"י בידוד של כל רכיב מה גורם לבעיה. .....או שתעבור לפיירפרוקס כמו כל בן אדם שפוי.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים אם גם במצב בטוח של הדפדפן (לא של מערכת ההפעלה) הוא ממשיך להציג בצורה שגויה, תצרף תמונת מסך שנראה בדיוק במה מדובר.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים קודם כל אם אתה יכול לשנות ת'כותרת , כי אני חשבתי שמדובר על הEXPLORER של הוינדוס ולא על הINTERNET EXPLORER בבקשה..תעלה תמונה בבקשה כדי שנדע יותר על מה הבעיה בINTERNET EXPLORER תיכנס למאפיינים , ומשם תלחץ על מתקדם , ותסמן את תסמן את INTERNET EXPLORER - DISABLE SCRIPT DEBUGGINGתסמן את DISABLE SCRIPT DEBUGGING - OTHERתסיר את הסימון מעל DISPLAY NOTIFICATION ABOUT EVERY ERROR ...
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר הבעיה תוקנההבבעיה הייתה שדפים לא מוצגים כראוי, קשה לי להסביר בדיוק איך אבל בערך נגיד כל החלק השמאלי בכלל לא רשום בו כלום הכל עובר לימין בלי תמונות ותפריטים וכלוםביוטיוב היה לי 3 סרטונים , LOGIN ועוד כמה אופציות וזהוקראתי ב YNET שזה קשור איכשהו ל AVG , ואכן מחקתי והתקנתי גירסה חדשה וזה שוב פעלאין לי מושג למה אבל שיהיה.. תודה שניסיתם לעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.