עבור לתוכן

SUNBEAM TUNIQ -חייב את עזרכתם !

Featured Replies

פורסם

שלום קיבלתי מפרט מזיג זג שאותו הזמנתי הנה הוא:

מעבד- q6600

קירור למעבד-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120-BLU LED FAN

לוח אם-- גיגבייט GA-P35-DS3L

ספק כוח- ENERMAX MODU82 525W

כרטיסי זיכרון -2GB X2 SAMSUNG DDR II 800

דיסק קשיח- - Seagate 500GB SATA2 7200RPM 32MB

כרטיס מסך - GIGABYTE GeForce 8800GT 512MB NX88T512HP GV

מארז- P182

ואני חייב לשאול אתכם משהו מה ההבדל בין הטוניק הזה לבין הרגיל שגם עולה פחות? מה זה רק הצבע והאורות הכחולים? כי אין לי גם ככה חלון במארז ככה שאני לא צריך את זה בכלל..

גם יש לי הרגשה שהמוכר דחף לי את זה כי יש להם אותו במלאי..

והאם אתם ממליצים לי להשאר עים הקירור הזה או שיש משהו יותר טוב ושקט למחירו?

אשמח לעזרכתם מחר זה דד ליין אחרון לשינוי, תודה.

פורסם

אין שום הבדל בינו לבין הרגיל... ואם אתה לא מתכנן OC רציני היתי ממליץ לקחת פריזר 7 פרו וזהו.

כמו כן לרדת בספק ל425W מה שגם מספק מעל ומעבר. ובשאר הכסף אפשר להעלות בכרטיס מסך D: (אם מטרתך משחקים)

פורסם
  • מחבר

אני לא יורד בספק כי זה ספק שמתכונן לעבוד גם בעתיד עם כרטיסי מסך חזקים יותר..

בנוגע לקירור חשבתי בהתחלה על מה שאמרת המוכר אמר לי שזה לא יהיה שקט כמו שאני רוצה..אני רוצה מחשב כמה שניתן יותר שקט ולכן הוא המליץ על הטוניק..

עוד שאלה שלי האם להישאר איתו או לקחת משהו אחר לדוגמא:

Thermalright Ultra 120

פורסם

בעיקרון הטוניק אחלה קירור ,ה THERMALIGHT EXTREME 120 \ULTRA יותר טובים ממנו .

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני יותר ויותר חושב שאני יורד מהטוניק..בעיקרון התכנון המקורי שלי היה THERMALIGHT EXTREME 120 אבל כולם פה הורידו אותי ממנו בטענה שהוא יקר וגם אניל א עושה OC בכלל אז זה יהיה מיותר..

אז אתה ממליץ על ה120 ULTRA THERMALIGHT ?

עכשיו מה אתם אומרים להשתמש בקירור שאני קונה כקירור פסיבי או להוסיף מאוררים?

אשמח להמלצותיכם,גם ברעיונות לעוד סוגי קירורים.

פורסם

אתה לא עושה OC בכלל? אז וואחד בזבוז.

הפריזר 7 פרו במצב איטי שקט ביותר+מקרר מספיק, יותר מזה יהיה בזבוז ואתה לא תשמע אותו

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח בזה?

המוכר טוען שלהשלמת המחשב שיהיה שקט ביותר עדיף לקחת קירור אחר ולא את זה.. וגם כי המעבד הזה הוא מתחמם בטירוף..

את האמת בזיג זג נראו לי די אמינים ואנשים שאפשר לסמוך עליהם אבל בהתחלה העניין עים הספק,עכשיו אתם אומרים שאני בכל לא צריך את הקירור :nixweiss:

בכול מקרה הנה עמוד לכול הקירורים שלהם למי שמעונין להמליץ לי..ולא לשכוח שקט-חובה.

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=174_157_511&sort=2a&page=1

פורסם
  • מחבר

??? חבר'ה אני אשמח לקצת עזרה מחר הזדמנות אחרונה לשנות...

פורסם

אתה בטוח בזה?

המוכר טוען שלהשלמת המחשב שיהיה שקט ביותר עדיף לקחת קירור אחר ולא את זה.. וגם כי המעבד הזה הוא מתחמם בטירוף..

את האמת בזיג זג נראו לי די אמינים ואנשים שאפשר לסמוך עליהם אבל בהתחלה העניין עים הספק,עכשיו אתם אומרים שאני בכל לא צריך את הקירור :nixweiss:

בכול מקרה הנה עמוד לכול הקירורים שלהם למי שמעונין להמליץ לי..ולא לשכוח שקט-חובה.

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=174_157_511&sort=2a&page=1

יש לי את הקירור FREEZER 64 PRO, זה אותו קירור אבל למעבדי AMD, עם אותו מאורר בדיוק.

במהירות סרק של 600-700 RPM לא שומעים את המאורר כלל, וכשאני מתכוון בכלל לא אז בכלל לא.

פורסם
  • מחבר

ומבחינת קירור איך הוא?

ובכול זאת מהלינק ששמתי למבחר שיש להם מה עוד כדאי חוץ ממנו?

ובנוגע למהירות אני לא מבין בזה כול כך מה שכן אני לא מתכוון לפתוח את המחשב כול פעם בשביל לשנות מהירות או משהו כזה , אני קונה את המחשב ואני לא מתכוון לפתוח אותו אלא אם כן חלילה תהיה בעיה..

פורסם

אתה לא עושה בכלל OC אז איך הגעת לטוניק או ל TL EXTREM !?!?!

כמו שמארו הפריזר הוא הקירור בשבילך - קירור טוב ומאוד שקט.

מה איכפת לך עד כמה הוא מקרר ? אתה הולך כל היום לשבת מול המחשב ולבדוק טמפ' ?

אתה יכול להשאר עם הסטוק וזהו, המחשב לא ישרף אל תדעג.

משהו לגבי הטוניק - במהירות הנמוכה שלו 900RPM לא שומעים אותו, ובמיוחד עם המארז שלך אתה לא תשמע כלום.

פורסם
  • מחבר

לא אני הגעתי המוכר בזיג זג הציע לי כי דרשתי שהמחשב יהיה הכי שקט שיש אז הוא אמר שלדעתו חייבים להוסיף אותו במקום הפריזר..

אבל יש לי 2 שאלות אליך אני חייב להחליט הערב מחר צאנס אחרון.

1)האם קירור פסיבי למשל של TT יהיה טוב והוא כדאי?

2)האם בתקציב הזה הפריזר הכי מומלץ והאם אתה יכול להתבונן באתר ששמתי ולראות מבין המבחר שיש בזיג זג כי אני יגיד לך את האמת ממליצם פה רק על הפריזר אבל ראיתי שם המון סוגים וחלקם במחירו למשל הרבה קירורי זלמן..

פורסם

אם אתה לא עושה OC, אתה פשוט קופץ מעל הפופיק. פריזר 7 מספק ולא ניתן לשמיעה בסל"ד נמוך. הוא גם מקרר Q6600 בOC ל3GHZ בלי בעיות.

לגבי קרור פסיבי, הTR ULTRA EXTREME יכול להיות פסיבי על הQ6600, רק תדאג לזרימת אויר טובה במארז, במיוחד מאוורר 120ממ באחורי המחשב.

הקרורים של זלמן (CNPS 9500/9700) לא משהו ולא זולים במיוחד. גם קרור סטוק לQ6600 ללא OC מספק, רק שתדע.

כל הקרורים שדיברת עליהם מיועדים לOC ולא יתנו שום יתרון מעבר לכך, יותר מהפריזר אתה ממש ממש לא צריך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אלך על הפריזר רק משו אחד שאני לא מבין אתם אומרים בסלד נמוך אבל לא צריך לשים על סלד גבוהה לפעמים? אני פשוט לא מבין בזה לכן אני שואל ואני ממש לא מתכוון להתעסק עים זה כול פעם לשנות ולשחק עים זה כי אני לא יודע איך..

פורסם

משאירים בביוס שליטה אוטומטית על מהירות המעבד (המהירות משתנה בהתאם לצורך), זו ברירת המחדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים