עבור לתוכן

זקוק לקירור למעבד Intel Celeron 2.4GHZ-Socket 478,להחלפת הסטוק שעובד- רוצה שקט!!

Featured Replies

פורסם

לגבי קירור למעבד - כמו שכבר אמרתי לך הארקטיק קולינג יעשה עבודה טובה ושקטה במחיר מאוד זול (לא שווה להשקיע יותר מ60 שקל על המעבד שלך).

אחרי שתחליף את הקירור למעבד ותראה שהמחשב בכל זאת רועש, תחשוב על המארז.

אם אתה ממש נגד הCM690 (ולא ברור לי למה), קח את ה-Hush.

הוא מארז ששם דגש על השקט (על חשבון הקירור). שים את המאווררים שבאים איתו על Low ויהיה לך מחשב מאוד שקט וגם מארז שיתאים למחשב הבא שלך.

פורסם
  • מחבר

10GaZ, אקח את עצתך. למרות שהזלמן הגניב אותי - גם נראה מעולה וגם שקט יותר כפי שהבנתי.

בקשר למארז - יש באפשרותי להביא ב400 ש"ח את הסונטה 3, האם הוא שקט יותר מהHUSH (ששקט מהCM690)?

בקשר למארז הבא- אני בונה על הCM690 (אלא אם כן אני אחליט ששווה לי לרכוש את הP182).

פורסם

שלי רק נחושת.

לא מתנגש עם שום דבר ויושב טוב, ההתקנה קלה ביותר רק להבריג שני ברגים וסיימת.

פורסם
  • מחבר

*אם אוכל להשיג את הטייפון ב150 ש"ח משתלם לי לקחת אותו?

*מה זה מאווררי PWM?

פורסם

שני הנושאים אוחדו.

פורסם
  • מחבר

תודה, iMMoRTaLiTY.

*אם אוכל להשיג את הטייפון ב150 ש"ח משתלם לי לקחת אותו?

*מה זה מאווררי PWM?

*מה ההבדלים בין הטייפון CL-P0114-01 ל CL-P0310?

*והאם הטייפון CL-P0310 והטייפון CL-P0114-01 מתאימים לסוקט 478?

פורסם

1. כן.

2. מאוורר PWM פירושו מאוורר שתוכל לשלוט על מהירותו בעזרת תוכנה. (בתנאי שהמאוורר מחובר לפינים שמאפשרים שליטה כזו בלוח)

3. ה114-01 זו הגרסא הישנה. היא כוללת מאוורר חלש יותר ללא בקר ידני לשליטה במהירות.

ה310 זו הגרסא החדשה הVX. כוללת מאוורר חזק יותר עם אפשרות לשליטה ידנית ובנוסף שיטת ההרכבה שונתה.

4. הטייפון שיתאים לסוקט 478 הוא הדגם הישן, ה114-01.

פורסם

10GaZ, אקח את עצתך. למרות שהזלמן הגניב אותי - גם נראה מעולה וגם שקט יותר כפי שהבנתי.

בקשר למארז - יש באפשרותי להביא ב400 ש"ח את הסונטה 3, האם הוא שקט יותר מהHUSH (ששקט מהCM690)?

בקשר למארז הבא- אני בונה על הCM690 (אלא אם כן אני אחליט ששווה לי לרכוש את הP182).

שמע, אני אומר לך מה אני הייתי עושה במצבך. אם יש לך את הכסף כמובן שעדיף קירור טוב יותר.

אבל ביחס עלות/תועלת הAC לוקח (וביננו, מה אכפת לך כמה מעלות למעלה או למטה? אמרנו העיקר השקט).

לגבי המארז - חבל שאתה קונה מארז עכשיו בידיעה שאתה תחליף אותו בעתיד. אין בזה הגיון.

מארז זו קופסת פח עם פיצ'רים. אין פה טכנולוגיה מהפכנית שתגרום למארז שלך להיות לא רלוונטי עוד כמה שנים.

כמו שאמרתי - קודם תקנה קירור למעבד, ואם זה לא יספיק לך על מארז איכותי.

אל תפחד להשקיע במארז. אל תשכח שהוא יכול לשרת לפחות שתי מערכות מחשב שלך (לדעתי מארז איכותי יוכל להתאים גם ל3-4 מערכות).

אם יש לך כסף ואתה רוצה לקנות מארז שבאמת תהיה מרוצה ממנו, תשקיע סביב הP180 ודומיו.

אם אתה רוצה להתפשר במארז ולהרוויח במקומות אחרים תקנה את הCM690.

הHush לא יחזיק לך הרבה לדעתי.. הוא השקעה פשוטה מידי לטווח ארוך.

פורסם
  • מחבר

1.כן, לעתיד? כאילו לשמור אותו לעתיד כי לסוקט שלי הוא לא יתאים.

2. סבבה, ויש עוד מאוורר PWM של ארקטיק קולינג ובגלל הצורה (עבה) שלו אני תוהה אם הוא נועד רק להכניס/להוציא אוויר

מדובר על המאוורר הבא: http://www.pandas.co.il/images/products/small/19366.jpg

Arctic Cooling Arctic Fan 12 PWM Case Fan

50 ש"ח

אחריות:72 חודשים

3.הטייפון הישן משתלם ב150 ש"ח?

*איזה מהמאווררים הבאים השקט והמשתלם ביותר?

Arctic Cooling AF12025L 120MM Case Fan

40 ש"ח

Arctic Cooling Arctic Fan 12L Case Fan

40 ש"ח

Arctic Cooling Arctic Fan 12 PWM Case Fan

50 ש"ח

Arctic Cooling AF12025 120MM Case Fan

מאוורר 120 ממ שקט מבית AC - מאפשר גם הכנסת אוויר

57 ש"ח

Zalman Case Fan ZM-F3 120mm

51 ש"ח בפנדה, 49 ש"ח בביט-טק אחריות שנה

Arctic-Cooling AF Fan 120 Exhaust/Intake LOW NOISE

מחיר בחנות: 46.00 ¤ ביט-טק אחריות שנה

10GaZ,

אני מחכה לתגובה של iMMoRTaLiTY בנושא בקשר למה ששאלתי אותו וגם בין היתר אם הBIGTYP משתלם ל150 ש"ח הן הגירסה החדשה [שלא תתאים לי סוקט 478, והשאלה אם יהיה לה בלאי במשך הזמן הזה אם בכל מקרה ישתלם לי לקנות אותו בלאי של שמן או משהו כזה, והן אם משתלם לקנות את הגירסה הישנה שתתאים לסוקט שלי]. כמובן שגם אתה מוזמן לענות על השאלות, אשמח. אם התשובות יהיו לא, אז אחזור לסיילנט 4 אולטרה. כי פשוט אם זה באמת מציאה, למה לא לקנות?

אני לא אמרתי שאני הולך להחליף מארז, המארז שאני אקנה למחשב הנוכחי, רוב הסיכויים שהוא ישאר לו (אלא אם כן אני לא יהיה מרוצה ממנו/המחשב ישמש כשרת או כמחשב קולנוע ביתי).

פורסם

1. הגרסא שתתאים לסוקט 478, תתאים גם לLGA775. (אתה שואל אם הוא יהיה טוב גם למחשב חדש?)

2. המאוורר נועד רק להוצאה של אוויר.

3. כן.

4. קח את הזלמן.

פורסם
  • מחבר

1. נראה לי שמדובר על הדגם החדש, עם הויסות מהירות, זה שלא יתאים לסוקט שלי. השאלה היא האם לדעתך שווה לי לקנות את כל הקירור הזה יד שנייה ב150 ש"ח למחשב הבא שלי (כנראה E8400 אלא אם כן יצא ה"נהלם" עד אז..) או יש אלטרנטיבות אחרות, לדוגמא הפריזר ב105 ש"ח? או אחר באותו מחיר (150 ש"ח +- שיהיה עדיף). אני לא מבין בקירורים, אולי יד שנייה יש בלאי כלשהו של בתוך ה'מנוע' או משהו אחר?

2. איך המאוורר בפני עצמו, הארקטיק PWM הזה - שנועד להוצאת אוויר משתלם,שקט ויעיל? או שהזלמן שגם יכול להכניס וגם להוציא יהיה עדיף להוצאת אוויר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים