עבור לתוכן

אילו מהדגמים הקטנים של קסיו הכי מומלץ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית מאוד קטנה ודקה, והדגמים של קסיו הם בול בישבילי.

עכשיו, ראיתי שיש המון דגמים שלהם, ולכל דגם יש המון מחירים (ראיתי בזאפ), אז השאלה היא -

איזה דגם הכי מומלץ לרכוש (בתקציב בין 700 ל-800 שקל), וגם איפה כמובן (שאני לא אקבל מצלמה מחודשת או משהו כזה)...

כמובן שגם הדרישות שליבתור מצלמה הן שאני אוכל לצלם תמונות בחושך כמו שצריך (שיהיה פלאש אוטומטי שיפעל טוב), ושתהיה איכות תמונה טובה...

תודה על עזרתכם :P

פורסם

קסיו שטובה בצילום תמונות בחושך? אין כזו. גם באור יום המצלמות שלהם לא מלהיבות. ראה כאן.

פורסם
  • מחבר

טוב...

בכל אופן, איזה דגם עם ההדרישות הנ"ל בתקציב הזה אני יכול לקנות?

ואיפה כמובן...

פורסם
פוג'י F40 היא המצלמה היחידה שמשלבת איכות תמונה טובה באור חלש וגוף יחסית קטן. אם אתה רוצה מצלמה קטנה יותר, קנה לפי העיצוב החיצוני והמחיר. ממילא לא תקבל מצלמה טובה, אז לפחות ששאר הדברים ימצאו חן בעיניך ;)
פורסם
  • מחבר

פוג'י F40 היא המצלמה היחידה שמשלבת איכות תמונה טובה באור חלש וגוף יחסית קטן. אם אתה רוצה מצלמה קטנה יותר, קנה לפי העיצוב החיצוני והמחיר. ממילא לא תקבל מצלמה טובה, אז לפחות ששאר הדברים ימצאו חן בעיניך ;)

סבבה עם הדגם, אבל מה עם חנות?

דפדפתי פה בדיונים, וראיתי שהבדלי המחירים העצומים בין החנויות בזאפ הם גם נובעים מספקים שונים ומפוקפקים,

כך שיש לךאולי חנות טובה וזולה שאתה מכיר שאני יכול לרכוש בה את המצלמה?

פורסם

תלוי בך. אם אתה לא רוצה לקחת צ'אנס קנה עם אחריות של היבואן הרשמי "קבוצת שמעוני". אם אתה רוצה להוציא כמה שפחות, קנה דרך יבוא אפור וקח בחשבון שהאחריות בד"כ קצרה יותר ושבמקרה של תיקון אתה עלול לקבל שירות פחות טוב. אני קניתי בעבר מצלמה דומה (פוג'י F31) ובחרתי לקנות מיבוא אפור (camera4less.co.il). בדיעבד ההימור השתלם כי לא היו לי תקלות עם המצלמה, אבל רק אתה יכול להחליט מה עדיף לך - להמר או ללכת על בטוח ולשלם יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים