עבור לתוכן

שימוש נכון במחשב נייד, זקוק לעצות וטיפים

Featured Replies

פורסם

שלום כולם!

רכשתי לפני בערך חודשיים מחשב נייד ASUS F3SC, שממנו אני מאוד מאוד מרוצה.

עכשיו לפטופ הוא לא כמו דסקטופ, אז מה בעצם הם העשה ואל תעשה של המחשבים הניידים?

אני כרגע בתקופת נדידה אני זז הרבה, טס לחו"ל גר בדירה מושכרת וכ'ו וכ'ו ככה שאין לי גישה לדסקטופ

ובעצם לאן אני חותר בכל החפירה הזאת, האם אני יכול להשתמש בלפטופ כדסקטופ לכל דבר?

האם אני יכול בעצם להשאיר אותו דלוק כל הלילה להורדות וכל מיני דברים מהסוג הזה? (עד היום נמנעתי)

אני משתדל כמה שפחות להעמיס עליו אבל מצב שני הוא גם נשאר דיי "ריק" הייתי רוצה לקבל כמה טיפים על שימוש נכון בלטפטפו

כל הסיפורים האלה שעדיף שהמחשב מחובר לחשמל להוציא את הסוללה, להשתמש בה כמה שפחות אבל לפרוק אותה מינימום פעם בחודש

או בקיצור כמו ששאלתי בהתחלה מה הם ה"תעשה ואל תעשה" של עולם הלפטופים שיתנו לי ניצול מרבי תוך שמירה על אורך חיים תקין

(במידת האפשר), של הנייד

בתודה מראש

לירן

וכמובן אם יש תוכנות שמומלצת בפרט ללפטופ או דברים כאלה שהם בגדר חובה, לא להתבייש ;)

פורסם

תראה גם לי יש אחד די חושב ומתייחס אליו כך:

קודם כל צריך להנות ממנו בגלל זה שילמו עליו מצד שני לא להרוס בוא נגיד שתשאיר אותו דולק לילה לא לילה כן ותעקוב אחרי הטמפ' שלו עם תוכנה של טמפ' לדוגמת EVEREST אבל אם יש משהוא שאתה ממש מחכה להורדה שלו אז תשאיר כמה שצריך כי הוא עדיין בתקופת אחריות אז "קרע" אותו בכל זאת אם ייקרה משהוא החברה תשא בתוצאות...עכשיו לסוללה תראה זה נושא רגיש אבל אני חושב ככה ויש לי דוגמה לכך שקניתי מע' לאוטו אמרו לי אל תפרק את הפאנל יותר מידי ייהרסו לך המגעים ואני לא הקשבתי כל כך ובאמת המגעים נדפקו ועכשיו הוא עושה לי בעיות מתכבה נדלק וכאלה...אז ככה עוד יותר בנייד...מה עדיף שסוללה תלך לך עוד שנה שנה שנתיים ותקננה חדשה ב 600 שקל נגיד או שהמגעים שם יילכו לך ואז אתה בסיפור שונה לגמרי...!!

אז לדעתי אל תפרק אותה אבל תשתדל לשמור עליה בצע לה מידי פעם מחזור טעינ ופריקה וזהוא..!

אהה ואם המחשב במצב שינה להיזהר יותר מטילטולים..עלול לההרס ההארד דיסק..!

לא חשבתי על עוד משהוא כרגע...

תתחדש

פורסם

לאפטופ לא שונה מדסקטופ. עם שימוש זהיר הוא יחזיק שנים של 24/7.

פורסם
  • מחבר

מעולה :) אני מתחיל להשאיר אותו דולק בלילות , תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים