עבור לתוכן

עצה אודות קניית אוזניות לMP3

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחריי שהאוזניות שקיבלתי עם הZVM שלי נהרסו (החוט התנתק קצת מהפלאג ועכשיו הסאונד פגום), החלטתי לקנות חדשות.

על אילו אוזניות אתם ממליצים בתקציב של עד 200 ש"ח לMP3? השימוש הוא לא לריצות או חדר כושר וכאלה...

ראיתי שיש את הEP630 של קריאייטיב ב180 ש"ח. איך הן? (מבחינת איכות והכי חשוב עמידות!)

הבנתי גם שיש זיופים, איך אני יכול לזהות?

תודה!

פורסם

תבדוק אם החנות היא יבואן רשמי של קריאטיב.זאת אוזניה מצוינת שבהלט נותנת תמורה למחיר.היא בנויה כמו CRX 300 שמתומחרת יקר בהרבה.לפני כמה חודשים היה ניתן למצוא אותה ב140 אך גם כיום המחיר סביר.ממליץ

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה...

אבל איך הן מבחינת עמידות? קראתי קצת באינטרנט שהן נהרסות, אז אולי עדיף להוסיף את הכסף ולקנות את הCX300 אם הן יותר עמידות.

פורסם

תראה EP 635 החזיקו לי קצת יותר משנה של שימוש יום יומי (בנסיעות הלוך חזור של שעה וחצי).EP 630 משמשות אותי נאמנה כ5 חודשים.אני לא שומר על האוזניות כלל (זורק אותם בתיק סתם בלי כופסא.אם תשמור אליהם יחזיקו יותר.לדעתי לא כדאי לקנות בארץ את CRX 300.מחירם מופקע.אם אתה יכול להזמין מחול אז בכיף.אם קבר סנהיזר הייתי בודר CRX 400 או 500 כי כאן אתה משלם כימעט פי שתיים על אותה אוזניה.בהזמנה מחול נפתחות אופציות נוספות שלא קיימות בארץ כמו אטימוטיק למשל.

פורסם
  • מחבר

אממ... לא, מדובר על קנייה בארץ הקודש, אז אני מניח שאני אלך על הEP630.

הבנתי שיש להם את הBang for the buck פשוט חששתי שהעמידות שלהן לא בשמיים.

ואגב, איך אני בודק שהן מקוריות ולא הזיוף?

פורסם

מה הכוונה ב Bang for the buck ?

ונגיד הקנייה נעשת מ e-bay ,אז מה הן ההמלצות שלך ?

לכל סוגי האוזניות חוץ מהקשת הגדולות.

פורסם

אני הייתי ממליץ על JBL 220

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים