פורסם 2008 במאי 1617 שנים שלום לכולםקודם כל אני מקווה שאני בפורום הנכוןהבעיה שלי זה כשאני מנסה לראות סירטונים באינטרנט למשל באתר פליקס -אז פשוט זה זז לאט הסירטון("צולע" כזה) הקול בסדר אבל התמונה זזה לאט יחסיתחשבתי שיש קשר לזה שהייתי עם 1 ג'יגה זיכרון וכונן קשיח עם מעט מגה פנוי ,אז קניתי עוד 1 ג'יגה DDR2 667 ועוד כונן 160 ג'יגה SATA2 ועכשיו יש לי ימבה של מקום פנוי. אך עדיין אני לא רואה שום שיפור ממה שהיה לי עד עכשיויש לציין שאני רואה קבצי וידאו במחשב ללא כל בעיות, הכל תקין.יש לכם אולי רעיון למה זה קורה מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה ?
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר לא ששמתי לב למשהו מיוחד הורדות הכל פיקס יורד במהירות מקסימלית רק הסירטונים איטייים וזה משגע אותי זה לא היה ככה בעבר אולי זה עומס על הזיכרון או משהו בעקבות תוכנות שהותקנו, לא יודע העלתי כמה תמונות של מנהל המשימות ותוכנות שעולות באיתחול,אולי זה יעזור
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מה בדיוק התמונות מסך אמורות להראות?אם זאת לא בעיה בחיבור אינטרנט שלך אז הבעיה במחשב... לכן הועבר לתוכנה.הבעיה שלך היא לא של חומרה, אלא של תוכנה... תנסה להתקין את הגירסא האחרונה של פלאש.
פורסם 2008 במאי 1717 שנים מחבר עידכוןאחרי שבדקתי כמה דברים ומחקתי תוכנות מהאתחול לא היה שום שיפורככה או ככה שמתי לב שכל עוד אני פותח בפעם הראשונה את האינטרנט אז אין כל בעיהאך אם אני פותח עוד חלון או אפילו 2 ומעלה אז הבעיה נוצרת ואני לא מצליח לראות תסירטונים טובנכנסתי במקביל למנהל משימות ושמתי לב שאינטרנט אקספלורר פשוט לוקח מלא זיכרון בערך על כל חלון כ 40 מגה או יותרמה שגורם להאטה רצינית וכנראה בגלל זה לא פועלים הסירטונים כמו שצריךזה הגיוני שהתוכנית אקספולרר תיקח כל כך ימבה של זיכרון? גם אצלכם זה ככה ?מה אני עושה
פורסם 2008 במאי 1717 שנים אם מה שרשום בצד זאת האמת ואתה משתמש באקספלורר 6 אז אני ממליץ לך לשדרג לאספלוררר 7 לכל הפחות.אני גם מציע לך באותה הזדמנות כבר לעבור לfirefox...בנוסף, אם יש לך כל מיני toolbar'ים ותוספים - תסיר אותם. יש הרבה סיכוי שזה איזה משהו שהתלבש על הדפדפן.
פורסם 2008 במאי 1717 שנים מחבר ניסיתי לעבור ל אקספלורר 7 אבל אני יכול להתקין רק באנגלית כי הוא לא מזהה תוינדוס כעברי (המערכת הפעלה בעברית עם חבילת השפות)ככה ירדתי מהפשרות לעבור לאקספלורר 7אני ינסה להוריד כמה סרגלים אולי יעזור ושאלה אחרונה אפשר להתקין את הפיירפוקס ולעבוד איתו במקביל לאקספלוור בלי שיהיו התנגשויות ובעיות? כי אני רוצה לנסות לראות איך הוא קודםתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.