עבור לתוכן

בקשר לחדשה שddr 2 נכנסים ליצור סדרתי איך אפשר להשתמש בזה?

Featured Replies

פורסם

היי כתבתם ש ddr 2 נכנס ליצור סדרתי אז יש לי שעלה איך אפשר להשתמש בהם כי אף לח שאני מכיר אין סלוט לddr 2 אז למה מיצרים אותו ביצור סדרתי הדרך היחידת שאני חושב שddr 2 זה אותו סלוט של ddr 1 וגם אם אני יקנה את הddr 2 מישהוא ידע אם יחליפו את הסלוט בעתיד הקרוב אן שזה יעשר כך?

פורסם

DDR II עובד בתקן שונה מ DDR I לכן חייבים לוחות חדשים .

פורסם
  • מחבר

הבנתי אבל למה להם ליצר ביצור המוני אם אין לוח שתומך בזה זה כמו שאינטל שיוקה את המעבד של 800MHZ bus ולא היו הרבה לוחות שתמכו בזה אז ה הפסיקו אז זה אומר 3 דברים או שעוד מאת הולכים ליצר לוחות שתומכים (שלא שמתי מזה) 2 החברה דפוקה 3 שעדין אפשר להשתמש בזה ב ddr 1 כמו usb 2

פורסם

בתקופה הקרובה יתחילו לצאת לוחות עם תמיכה.

אינטל לא הפסיקה אלה רק דחתה במספר ימים את ההשקה של המעבדים החדשים.

פורסם

הרעיון הוא כזה:

כל דבר שדורש תאימה של 2 "סוגי" חברות ומעלה, דורש שמישהו "יזרוק את הכפפה", כלומר:

כדי שיתחילו להשתמש בDDRII, צריך 3 דברים:

1) זכרונות

2) צ'יפסטים

3) יצרניות לוח אם שייצרו לוחות אם עם הצ'יפסטים האלו

ולכן, צריך שמישהו יעשה את הצעד הראשון, במקרה שלנו, חברת ייצור זכרונות. הם מייצרים את הDDR II, ועכשיו, יצרניות הצ'יפסטים יודעים שאם הם ייצרו צ'יפסט שתומך, יהיו זכרונות מתאימים.

פורסם
  • מחבר

בסדר אבל תוך כמה זמן היצרניות ייצרו בו נגיד שהם מתחיל ליצר עוד שבוע ולחנויות זה יגיעה עוד 2 עד 3 שבועות אז עוד חודש היה אל המדפים (בארה"ב) אבל אף אחד יקנה את זה כי זה לא שימושי ולא שמתי אל שם ציפסט שמגיע בחודש הקרוב וכמו אינטל היא דחתה בקמה ימים כי הלוחות עדין לא היו במליי אז למה לחברה ליצר אם אין לוחות זה סתם פס יצור

פורסם

יש לפחות חצי שנה אם לא יותר עד שיגיעו לוחות עם DDR2 לשוק.

פורסם
  • מחבר

בדיוק זה הנקודה שלי אז למה הם מתחילים ליצר עכשיו?

פורסם

עושים עם זיכרון הרבה דברים, רק חלק קטן מגיע למחשבים בסופו של דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים