עבור לתוכן

ת'ראד הגיטריסטים הגדול!

Featured Replies

פורסם

אם אתה לא יודע- צליל של גיטרה- רק משתבח עם השני(כן כן בדיוק כמו יין)

כי העץ מתיישן ועוד מלא דברים שאני לא ממש יודע או זוכר מהם...

בקיצור- גיטרה ממש יפה...

אולי אני אראה מחר את ה PALOMA שלי ...

מכרתי את החשמלית הישנה שלי-וכך גם את כל הציוד(הכל זבל ג'נרי\פשוט קקה)

עוד כמה חודשים אקנה ZV חדשה או LP CUSTOM

תגידו, מישהו פה בכלל יודע מה זה ZV?

אני אולי אראה אותי מקרוב בקרוב- כן כן תקנאו...

• תגובות 175
  • צפיות 14.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה פיקה ;)

ומה שהוא אמר לגביי זה שהצליל משתבח זה נכון בהחלט לגיטרות איכותיות.

בגלל זה פנדר [נגיד] משנות השישים עולות כמו בית.

פורסם

האמת שזה מתייחס יותר לשיטות הייצור מאשר לחומרים, אבל נו מילא...

פורסם

כן :\ פעם לא ייצרו כל מה שזז במקסיקו או סין. לא כל הגיטרות מתיישנות כמו יין.. רובן לא- זה תלוי בעץ ובחומרים. גיטרה במחיר ממוצע ומטה תלך ותישחק...

@ פיקה

לשרייבר יש לס פול. חוץ מזה, אני לא מבין מה הרדיפה אחרי גיבסון. בארה"ב אפשר להבין, הם מתומחרות במחיר מעולה כי הן תוצרת מקומית, ובד"כ הן יותר זולות מגיטרות יפניות/מלזיות/אינדוזניות מקבילות ולכן הם קנו לעצמם שם. כלומר הם מגיעים מהטווח הנמוך ביותר עד לגבוה ביותר, במחירים טובים יחסית.

בארץ המחירים שלהן גובלים בהפקעה (תודה כלי זמר), הייתי שוקל פעמיים לפני שאני רץ לקנות גיבסון.

פורסם

אני ממש ממש אוהב את העיצוב, זה בעיקר. דווקא לגבי הצליל אני מוצא שיש אחרות שאני מעדיף.

ונראה לך שאם ומתי שאני אעבור לחשמלית אני אקנה אותה בארץ? בחלום התשיעי. איביי+משלוח ב UPS+מיסים עדיין יוצא זול בערך ב 30% מהארץ, ואני מדבר על גיטרה חדשה לגמרי, שלא נזכיר אפילו בכמה אפשר למצוא איבנז טובה יד שניה.

פורסם

הנה הגיבסון ZV שאני (אולי) הולך לקנות...

http://www.youtube.com/watch?v=VcmIZsFHy28

ותגיד פיקה לא הגזמת קצת?

ביררתי עם הבחור שמכין את זאת מלמעלה, יצא שמשלוח UPS של גיטרה לארץ עולה 600$

איך בדיוק יוצא 30% פחות?

או שהמחיר הוא שונה לגמרי...

פורסם

יוצא 600 דולר, כן, אם אתה מצפה את הארגז של המשלוח בזהב :kopfpatsch:

משלוח של חבילה כזו לארץ לא אמור לעבור את ה 150-200 דולר במקרה הרע.

פורסם

Uואלה?!?

אז כנראה שהוא סתם מטומטם...

אני עכשיו בודק מחירים של גיטרות גיבסון ב EBAY

איך אפשר לדעת אם לסמוך על המוכר או לא?

ואם אני משלם ב PAYPAL, ויש בעיה עם המשלוח או שלא קיבלתי את המוצר, אני מקבל את הכסף חזרה נכון?

פורסם

מעריך מאוד את ההערכה שלך ללהקה הזו, באמת פרצה הרבה גבולות של האנדרגראונד למיינסטרים, ובאמת הפקות ברמה,

אבל היום הם ממש מאחור אחי,

אולי אתה אוהב אותם בכלליות, אבל בנוגע ללהקה כנגנים (בז'אנר, לא בהשוואה להרבה גיטרסטים מהוללים שהוזכרו כאן)

הם בנתיים נופלים דיי רחוק, יכול להיות שהם פשוט לא רוצים לדחוף את עצמם קדימה.

יש היום זמרים שעברו את רנדי, למשל הסולן של JOB FOR A COWBOY שלקח משהו בסגנון של רנדי, ועשה אותו יותר עצבני באלבון DOOM

טוב בנוגע לשאר הנגנים החומר תמיד היה יחסית רגוע ביחס לעמיתיהם של LOG לדת'קור, אבל עדיין מדהים.

עם אתה פתוח לחומר יותר ברוטאלי אני ממליץ לך בחום:

BURNING SKIES זה דת'קור גריינד קור, משהו פשוט מדהים, הגיעו לרמות חדשות שאני לא שמעתי עד היום. אלבום: Greed.Filth.Abuse.Corrption

ALL SHALL PERISH דת'קור, הרבה מלודיקה, עם הסולן הכי טוב ששמעתי מיימי (ושמעתי הרבה מ-א-ו-ד) הגראולים ופיצ'ים הכי נקיים, חדים, וקיצוניים ששמעתי, אלבום: The Price Of Existence

דבר ראשון, אני שמח שמישהו הגיב לי ברצינות. עכשיו תשמע..

לעשות ניו-סקול דת' מטאל זאת אופנה שרצה עכשיו חזק בכל עולם המטאל, של להקות עם גיל ממוצע של 21 עם הפקה גרנדיוזית וסולן ששר על שטויות.

יש לעשות ניו-סקול טוב ולא בהכרח בדת' מטאל ויש את הניו-סקול האופנתי שהוא לנגן מיתרים פתוחים בטמפו של 280BPM וזה לא בדיוק מראה על יצירה מוזיקלית,

כמו שזה מראה על להקה שרוצה למלא אלבום של 12 שירים שמתוכם רק 2 וחצי הם שירים עם ייחוד מסויים.

כדוגמא ללהקת מטלקור טובה היא KILLSWITCH ENGAGE שעושה עבודה מדהימה בכל דיסק,

עם סולן מעולה שנותן גיוון לז'אנר הזה שבו לרוב יש מבטא אמריקאי.

את ALL SHALL PERISH אני מכיר על בשרי ואני מאד מעריך אותם אך ורק בגלל שהם לא עושים את מה שהזכרתי בפסקה הלפני אחרונה.

באלבום שלהם ניכר שהושקעה מחשבה בנוגע לכל פרט. השירה של הסולן מאד מדוייקת, ומה שהכי יפה, זו המלודיה העדינה שקיימת בשיר

והשילוב של אשכרה ליד-גיטאר בתוך כל הבלאגן של השירים בתוספת של ברייקדאונים מגניבים.

זה מה שמראה על כשרון ועל ייחוד, אול של פריש זו להקה שאני יכול לשמוע אותה אבל זה לא משהו שאתה תמצא אותי שומע באוזניות.

כנ"ל לגבי ג'וב פור א קאוובוי.

לאמב אוף גאד זו התשובה לכל מי שרוצה מטאל "קשוח" אבל לא פוזאיסטי ולא כל כך קיצוני, גרוב מטאל טהור בלי נגיעות של דת'.

את להקת ALL THAT REMAINS שהזכרתי קודם אני מאד אוהב גם כאן בגלל הסולן המדהים

וגיטריסטים מנוסים שעושים עבודה טובה, ולא טוחנים כל הזמן.

אני לא כל כך מתחבר לדת' מטאל לבד אלא רק אם הוא משולב בעוד סגנון, כמו AMON AMRTH שמשלבים בדת' מטאל אלמנטים של ויקינג מטאל.

או CHILDREN OF BODOM האגדיים שאותם אני גם מאד אוהב, בזכות אלכסיי ליהו שהוא מוזיקאי מדהים.

הכדור בחזרה אצלך חחח

פורסם

Uואלה?!?

אז כנראה שהוא סתם מטומטם...

אני עכשיו בודק מחירים של גיטרות גיבסון ב EBAY

איך אפשר לדעת אם לסמוך על המוכר או לא?

ואם אני משלם ב PAYPAL, ויש בעיה עם המשלוח או שלא קיבלתי את המוצר, אני מקבל את הכסף חזרה נכון?

בעיקרון על כל מכירה שנרשמה דרך פאיפאל יש ביטוח של עד 2000 דולר, את המוכר בוחרים לפי פידבק, ואם שילמת ביטוח על המשלוח (כלול בכל המחירים של משלוחי UPS ופדקס....) אתה מקבל את הכסף במלואו חזרה.

זה בקצרה, אם יש לך עוד שאלות- לפרטי, או שנשמור את זה לת'רד אחר. בוא לא נטה את הת'רד מהנושא.

פורסם

אני ממש ממש אוהב את העיצוב, זה בעיקר. דווקא לגבי הצליל אני מוצא שיש אחרות שאני מעדיף.

ונראה לך שאם ומתי שאני אעבור לחשמלית אני אקנה אותה בארץ? בחלום התשיעי. איביי+משלוח ב UPS+מיסים עדיין יוצא זול בערך ב 30% מהארץ, ואני מדבר על גיטרה חדשה לגמרי, שלא נזכיר אפילו בכמה אפשר למצוא איבנז טובה יד שניה.

לקנות גיטרה בלי לשמוע ולהרגיש אותה זה הדבר הכי מפגר שאתה יכול לעשות בערך.

פורסם

פידמיח, ככה אתה מכיר אותי? לקנות דברים בלי לעשות בדיקה מקיפה ולשגע את האמא של מי שלא יהיה?

אז יש את כלי זמר/חלילית וכו' בשביל לבדוק את הדגם ולנסות אותו קצת, ויש את איביי בשביל לקנות אותו מעשית ;D

את העניין של לקנות יד שניה באיביי אני משאיר לאלו שמומחים יותר, כי גיטרה שאני לא אוכל לנסות איפושהו מן הסתם אני לא אזמין "על עיוור" מאיביי, לא משנה עד כמה המחיר טוב....

פורסם

אני דווקא קניתי את שלי "על עיוור" :smile1:

פורסם

הנה הגיבסון ZV שאני (אולי) הולך לקנות...

http://www.youtube.com/watch?v=VcmIZsFHy28

ותגיד פיקה לא הגזמת קצת?

ביררתי עם הבחור שמכין את זאת מלמעלה, יצא שמשלוח UPS של גיטרה לארץ עולה 600$

איך בדיוק יוצא 30% פחות?

או שהמחיר הוא שונה לגמרי...

תעשה לעצמך טובה ואל תקנה את הגיטרה הזאת !!

פורסם

למה?

האמת בשעות האחרונות קצת ירד לי ממנה החשק...

פשוט מעדיף לס פול...

אבל בכל מקרה, למה לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים