פורסם 2008 במאי 1617 שנים זה ברור, אבל איך הגעת לזה ממה שכתבתי? אני לא..רק חשבתי בקול. לא ציטטתי אותך- ובכוונה. אגב ,הגעתי למסקנה הזאת רק לפי התגובות של פותח הת'רד
פורסם 2008 במאי 1617 שנים אם אדם הוא גאון, זה אומר שאנחנו צריכים להאמין במה שהוא מאמין?כל מילה בסלע...חחח רועי חדד, אתה מסכן, ההתלהבות שלך והלהט שלך שכל פעם אתה משתמש בו נגד אנשים מאמינים דתיים רק מוחיכה כמה אתה ילדותי וחסר ביטחון עצמי שמצא חמלה וחום אצל חילונים השוללים את הדת, אתה לא אחד מהם, אתה מנסה להיות כמוהם וזה עלוב.רק הכותרת של הנושא הלא תורם והלא קשור למהותו של הפורום מוכיחה כמה אתה כזה.אף אחד לא יכריח אותך להאמין באלוהים, אבל אני נשבע שאתה תשאר מנודה מהחברה אם לא תתבגר, אתה ילד.תלמד לכבד את הסובבים אותך, מכל הסוגים והגוונים.
פורסם 2008 במאי 1617 שנים אני קצת סוטה מהדיון, באמת נראה לכם שהעולם נוצר במקרה/בטעות ושאין איזה גוף שיצר את העולם מהפרט הכי קטן עד הפרט הכי גדול.(סתם לדוג' יצא לי לראות תוכנית ב national geographic על התפתחות העובר, בתהליך קורים דברים כל כך מופלאים שאתה אומר לעצמך שמשהו היה חייב "לתכנת" את זה)לא הייתי קורא לזה אמונה אלא יותר בכיוון ההגיון.
פורסם 2008 במאי 1617 שנים ואני הייתי קורא לזה הזמנה לדיון על אמונה וכו'......ואתה באמת סוטה מהנושאהיה נושא לגבי אמונה באל לפני כמה זמן, ותנחש מה קרה לו?הוא ננעל
פורסם 2008 במאי 1617 שנים אני קצת סוטה מהדיון, באמת נראה לכם שהעולם נוצר במקרה/בטעות ושאין איזה גוף שיצר את העולם מהפרט הכי קטן עד הפרט הכי גדול.(סתם לדוג' יצא לי לראות תוכנית ב national geographic על התפתחות העובר, בתהליך קורים דברים כל כך מופלאים שאתה אומר לעצמך שמשהו היה חייב "לתכנת" את זה)לא הייתי קורא לזה אמונה אלא יותר בכיוון ההגיון.זאת אמונה אם אתה מתכוון לישות כלשיהי בזמן שאתה חושב על ה' אבל קורא לזה גוף. lolהיגיון זה דווקא יותר "העולם נוצר במקרה/טעות" כמו שאתה מנסחאת זה. אגב,יש כאלה שקוראים לזה התפתחות.דעה אישית שלי - האדם לא היה צריך ישות מיסטית כדי לפתח יכולת דיבור אחד עם השני ואח"כ כתיבה וקריאה ואח"כ להרחיב אותם עד כדי כאב ראש אמיתי.מצטער, עדיין לא הבנתי.זה כבר מתחיל להיות מביך אח שלי...אניי אהיה יותר בוטה : רמזתי שפותח הת'רד גם הוא קל דעת בדיוק כמו האנשים שמשתמשים באנשים ידועים(כמו אינשטיין) כדי להוכיח טענה.(וזה אחרי שקראתי את התגובות "השנונות" שלו אליך ובכלל בת'רד הזה...)
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר חחח רועי חדד, אתה מסכן, ההתלהבות שלך והלהט שלך שכל פעם אתה משתמש בו נגד אנשים מאמינים דתיים רק מוחיכה כמה אתה ילדותי וחסר ביטחון עצמי שמצא חמלה וחום אצל חילונים השוללים את הדת, אתה לא אחד מהם, אתה מנסה להיות כמוהם וזה עלוב.רק הכותרת של הנושא הלא תורם והלא קשור למהותו של הפורום מוכיחה כמה אתה כזה.אף אחד לא יכריח אותך להאמין באלוהים, אבל אני נשבע שאתה תשאר מנודה מהחברה אם לא תתבגר, אתה ילד.תלמד לכבד את הסובבים אותך, מכל הסוגים והגוונים.איפה קראת שאני לא מכבד אותך?אני מאד מכבד אותך ואת הדתייםכל אחד מאמין במה שהוא רוצה אין לי בעיה עם אף אחדתיהיה בריא
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר סתם כדרך אגב לזה שבא אלי בטענות למעלהשמתם לב שהדתיים תמיד רוצים שנכבד אותך בזמן שהם אף פעם לא מכבדים אותנו?!תמיד אותם צריך לכבדאבל אם אחד כמוני עושה משהו הכי פשוט כמו לרשום מה שאלברט איינשטיין אמר וחשב אני ישר "לא מכבד" אותםתתביישו סוציומטים
פורסם 2008 במאי 1617 שנים אני קצת סוטה מהדיון, באמת נראה לכם שהעולם נוצר במקרה/בטעות ושאין איזה גוף שיצר את העולם מהפרט הכי קטן עד הפרט הכי גדול.(סתם לדוג' יצא לי לראות תוכנית ב national geographic על התפתחות העובר, בתהליך קורים דברים כל כך מופלאים שאתה אומר לעצמך שמשהו היה חייב "לתכנת" את זה)לא הייתי קורא לזה אמונה אלא יותר בכיוון ההגיון.תסתכל עלפנים של בנאדם, תסתכל לעומק.למה הניחריים לא כלפי הגשם?למה ישנו קו תחימה בין האף לשפה?למה יש לך שני אוזניים?למה לא צריך רק אוזן אחת בצד שמאל?האם היינו מגיעים לטכנולוגיות כמו המחשב שדרכו שנינו מתקשרים בעזרת פחות מ5 אצבעות בידיים?
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר נו וכול הדברים המופלאים האלה שאתם אומרים לאיזה הוכחה אתם מגיעים בדיוקשיש מי שברא?אוקיי יש משהו שברא את העולם הזהמי זה? מה זה?את זה אף אחד לא יודעיש הרבה אנשים שמאמינים שיש בורא ושהכול מתוכנן ולא מאמינים בדתאתם כאלה שטחיים ולא מסוגלים להבין שיש דברים מעבר למאמינים ולא מאמינים ולבין אמונה בבריאה לבין דתמה לעשות כי אתם פרימיטיבים
פורסם 2008 במאי 1617 שנים תסתכל עלפנים של בנאדם, תסתכל לעומק. למה הניחריים לא כלפי הגשם? למה ישנו קו תחימה בין האף לשפה? למה יש לך שני אוזניים? למה לא צריך רק אוזן אחת בצד שמאל? האם היינו מגיעים לטכנולוגיות כמו המחשב שדרכו שנינו מתקשרים בעזרת פחות מ5 אצבעות בידיים? אח, נפלאות האבולוציה
פורסם 2008 במאי 1617 שנים guy kingזה פשוט משעשע אותי שאתה משקר לעצמך.אלו אינם הפרטים הבודדים.אתה לא יכול להסביר לי, למה רצתה האבולוציה שקיזדה ופושפוש יהיו שקע ותקע :]אתה לא יכול להסביר לי למה ליצורים אנושיים מהמין הנושי יש מראה שונה משל המי הגבריאתה לא יכול להסביר לי למה השערות שלי בידיים לא גודלות באותה מהירות של שערות הראשאתה לא יכול להסביר לי למה הכוכב שלנו מאופיין בתנאים אקולוגיים מושלמים לתקיימות של חייםיש 1001 דברים שאתה לא יכול להסביר, החוכמה היא לא לחפש אותם, החוכמה היא להבין שיש כאן אלמנט של תכנון.נפלאות האבולוציה זה התירוץ הכי שפל של אדם שיודע מלכתחילה שקשה לו לשמור מצוות.אם היו באים לפה חייזרים, מתקדמים מאיתנו בהרבה והיו טוענים שהם מאמינים באל היחיד, גם אז היית מתכחש לקיומו?[br]פורסם בתאריך: 16.05.2008 בשעה 20:20:32נו וכול הדברים המופלאים האלה שאתם אומרים לאיזה הוכחה אתם מגיעים בדיוקשיש מי שברא?אוקיי יש משהו שברא את העולם הזהמי זה? מה זה?את זה אף אחד לא יודעיש הרבה אנשים שמאמינים שיש בורא ושהכול מתוכנן ולא מאמינים בדתאתם כאלה שטחיים ולא מסוגלים להבין שיש דברים מעבר למאמינים ולא מאמינים ולבין אמונה בבריאה לבין דתמה לעשות כי אתם פרימיטיביםחמוד, לפני שאתה קורא כאן לאנשים "פרימיטבים" "קופים" או "נחותים" צא לשנייה מנקודת מבטך האתאיסטית של "רק החזק שורד" ותקשיב.אני לא יודע במה אחרים כאן מאמינים.אך אני מאמין-זה אותו האלוהים שהתגלה אל אברהם אבינו אבי האומה ואבי העמים השמים.-זה אותו האלוהים שנתן תורה למשה רבנו במעמד הר סיני-זה אותו האלוהים בעל הבית של המין האנושי, שליט היקום אשר הפיץ לעם הישראל הספציפי את חוקיו על ידיד הנביאים הקדושים.אני לא רוצה להרבות במילים.אם אתה תשקוד בנושא אתה תבין.
פורסם 2008 במאי 1617 שנים אתה לא יכול להסביר לי למה הכוכב שלנו מאופיין בתנאים אקולוגיים מושלמים לתקיימות של חייםזה לא שהכפפה במקרה מתאימה לידזה היד שנכנסה לכפפה שמתאימה לה
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר אם היו באים לפה חייזרים הדת שלך ישר הייתה נשללתוכל הדברים המתוכננים שאתה חופר עליהם לא מוכיחים שקיים אל שרוצה שנאמין בדת!!תפסיק להרגיש נחות,תחייה ותן לחיותמצדיי תאמין ב1000000 אלוהים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.