עבור לתוכן

8KNXP או 8IK1100? איזה לוח עדיף?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות בשבוע שבועיים הקרובים מעבד P4 2.4 800MHZ ואני חושב לקנות לוח של GIGABYTE. צמצמתי את האפשרויות לשתי הלוחות הנ"ל ורציתי לדעת מה יותר כדאי לקנות.

ה- 8KNXP משמעותית יותר יקר ולפי מה שהבנתי מה שהוא נותן יותר זה ה-RAID בעיקר וכרטיס רשת גיגה במקום רגיל.

יש למישהו דעה או עצה בנושא של מה לקחת? או אולי חלופה אחרת?

פורסם

קחאת ה-8IK1100 הוא בעל הציפסט 875P CANTERWOOD ויש לו דאול 400 MHZ לעומת ה-XP שיש לו דאול 266...אבל ל-XP יש את ה-GIGA LAN וRAID כמו שציינת...

פורסם

האמת, קשה לי לומר. אם אתה מוגבל בתקציב, לך על ה-IK1100, ואם אתה לא, לך על ה-KNXP/Ultra. כפי שקראתי באתר שלהם, ל-KNXP יש פשוט יותר תכונות (אם אתה לא רוצה לקנות כרטיס רשת למשל, ובכל זאת רוצה להשתמש, אז הנה).

אני במקומך הייתי מחכה לביקורות.

תחלופות: Asus P4C800/Deluxe, ויהיו עוד מלא שיגיעו בקרוב מחברות כמו ABIT, EPOX ועוד. הכי טוב זה לחכות לביקורות, להשוות ורק אז לקנות. ;)

פורסם

מה ייתרום לך כרטיס רשת של GIGABIT?!

פורסם

אני הייתי מחכה שיגיעו עוד לוחות שתומכים בבאס של 800

וגם לביקורות ........

פורסם

רציתי לדעת עם כתוב בשני לוחות האם האלה של GUGABYTE שהם תומכים ב AGP 8X וגם AGP PRO זאת אומרת שכרטיס מסך עם AGP 2X 4X לא יעבוד? וגם RADEON 9700 PRO יעבוד על הלוח הזה?

פורסם

תחלופות: Asus P4C800/Deluxe, ויהיו עוד מלא שיגיעו בקרוב מחברות כמו ABIT, EPOX ועוד. הכי טוב זה לחכות לביקורות, להשוות ורק אז לקנות. ;)

Asus P4C800 Deluxe עולה 1600 שקל אצל הדובים!!!!!!

הABIT IC-7G שמעתי שיעלה אותו הדבר ואני לא יודע מה עם ה איפוקס...

אני מצטער אבל שום לוח אם שבעולם לא שווה 1600 שקל...

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על ה- 8KNXP והוא כן תומך בדואל 400. השאלה שלי עדיין עומדת בעינה. האם שווה להשקיע את התוספת ולקנות אותו או שה8IK1100 יספיק?

פורסם

אני חושב שה-8IK1100 יספיק בהחלט.

פורסם

אני יותר בעד כול לוח אחר חוץ מהג'יגה בייט כי אם שמת לב יש לך 6 סלוטים של זיכרון ולפי מה שקראתי באינרנט את מוגבל ל "דאבל סיידד" ל"סינגל סיידד" אז זה יכול לדפוק אותך באיזה מקום!!

אני בעד האסוס !!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים