עבור לתוכן

הצעה על מפרט שהוזמן, אולי שינויים קלים לפני שיגיע, 3000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

הרכבתי מחשב חדש כי אני מעביר את הנוכחי אל אחי הקטן ומתהדר לי כנראה במרובע ליבות.

המפרט הוא:

Q6600

GigaByte DS3L P35

Adata-2 GB 800Mhz

WD 250GB

9600GT של פאליט או של חברה אחרת, מה שיצא לי יותר זול :P

Enermax Liberty 400W

DVD LG

קירור למעבד לא ידוע לי, לבנתיים אשאר עם הסטוק.

כל זה יחד בסביבות ה 2500 ש"ח.

שווה? יש מה לשנות?

פורסם
  • מחבר

אהלן חברה..

מבקש את העזרה שלכם דחוף אני ממש לפני קניה...

יש אישור לקנות את המחשב? או שיש עוד מה לשנות? התקציב שלי הוא פחות מ 3000 ש"ח, אבל אני מביא את המחשב במחיר עלות..(חוץ מהספק)

פורסם

לא בניתי בחנויות לבדוק כמה זה בדיוק שווה אבל המפרט סבבה

איזה מארז ? כי לא רשמת

במידה וזה למשחקים, עדיף לך לקחת E8400 שיחסוך כמה מאות ולשדרג כ.מסך ל8800GT\GTS בהפרש.

קשיח של 320 עולה כמעט כמו 250 - גם תשקול

פורסם
  • מחבר

כן לבסוף אני יקח כנראה 320GB

המארז לא ידוע לי...זה באמת נחוץ מארז במחיר גבוה? יש לי מארז פשוט והטמ"פ אצלי כרגע נמוכה מאוד...אני מדבר על קיץ ואוברקלוק קטן למעבד ולכרטיס מסך (הנוכחיים, מה שיש במפרט מימין).

בנוסף יש לו המון פתחים לאוורר..וסרקולציה טובה...

בכל מקרה, מארז מומלץ עד 150 ש"ח? (אני דיי מקוצץ, המפרט הזה נפל עלי משמיים במחיר זול שכזה)

פורסם

תבדוק את אמינות השירות שאתה הולך לקבל ואחריות על כל חלק הדבר הזה נראה לי קצת מפוקפק.

אם יש את האפשרות לרדת ל-E8400 תוכל לעלות ל-8800GT בהנחה שהמחשב מיועד למשחקים ו\או מארז איכותי הרבה יותר ממה שנמצא אצלך שסביר להניח שהוא ג'נרי לחלוטין.

אין לך יותר מידי אפשרויות לבחירת מארז בתקציב כזה, הייתי הולך על ה-6C28 של COMPUCASE.

פורסם
  • מחבר

המחשב אמין לגמרי, זה פשוט מחיר יבואן לספק עצמו...אני מקבל את זה במחיר הזה ממש.

גם אני נדהמתי מהמחיר, אבל עכשיו אני מבין למה לבחור יש 8 מחשבים ש 4 מהם מרובעי ליבות (לא שפוי).

המחשב שיש לי כרגע, הוא דרכו וכל דבר שהתקלקל הוחלף לגמרי ללא שאלות אפילו.

למשל המאוורר של ה 8600GT של פאליט מתלכלך מהר באבק והחליט להסתובב על 5-4 RPM, הכרטיס הוחלף לחדש...אותו הדבר עם ספק כוח...

לגבי המארז אני אבדוק! או שאני פשוט יעשה מודינג בעצמי לזה אני דיי אוהב את השטויות האלו וגם אבא שלי..(להעביר זמן בסבבה כשמשעמם :P)

אני משחק עם מסך 20' כמו שראיתם בטח, אז לזה אני מבין שעדיף ה 8800GT, שדרך אגב עולה דרכו 790שקל.

אבל יש לו בדף שהוא הביא לי עוד כרטיס מסך 8800GT-XT 512BM, מה זה אומר ה XT? הוא עולה 848 ש"ח..

ה 9600GT עולה כ 700-600 ש"ח (או שאפילו יותר זול, אין את הכרטיס בדף שהוא הראה לי אבל הבחור אמא שיש לו את הכרטיס במלאי) ככה שחשבתי על זה כאופציה גם כי הכרטיס הבנתי לא נופל בהרבה מה 8800..

עריכה: מה טוב יותר ב E8400?

אני הולך לעבוד עם Cuebase בקרוב, לא עדיף ה Q6600?

פורסם

אם אני זוכר נכון לתוכנה יצא פאץ' שיודע לנצל ריבוי ליבות.

אני לא בטוח כמה תצטרך את המרובע אל תשכח שהוא חם יותר ומגיע בתדר נמוך יותר פר ליבה.

פורסם
  • מחבר

ובאוברקלוק יותר טוב?

אני יקנה אם אז את הקירור של טרמלטייק ה 120 הזה..

כי פשוט ראיתי הרבה שממליצים וקונים את המעבד הנ"ל, ושהוא עדיף על ה Q9300 משום מה.

אז אם אתה ממליץ E8400 במקום ה6600 אני יוכל לשנות הזמנה.

המחשב יהיה בעיקר משחקים אינטרנט ומוזיקה (כרטיס קול רציני שיוזמן לאחר מכן..)

פורסם
  • מחבר

היי,

קצת עזבתם אותי בנושא..

בעיקר לקיו בייס ומשחקים, E8400 / Q6600?

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים