עבור לתוכן

P4 2.4C 800 MHZ VS AMD BARTON 2500

Featured Replies

פורסם

זיכרונות טובים? אני לא מתכוון לבזבז מעל WINBOND או TWINMOS!

עם 2100 אני יעבור את הברטון ואני מסוגל להגיד ל2500 MHZ! בדוק!

בדוק ROFLMAO..תהנה מה2100 שלך.

Z-STORM

אתה טועה

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה מוכן לפרט לי איפה טעיתי?

פורסם

טעית בכך שאמרת שהמשחקים משתמשים בזכרון המוטמן, יכול להיות נכון, אבל רוחב הפס והמהירות שלו חשובים לא במשחקים אלא בקידוד וביישומים בהם חשובה יותר מהירות התקשורת בין המעבד לזכרון בלי כרטיס המסך באמצע.

בכל אופן, 512CACHE יכול לתרום, מכיוון שבביצועים לא שמים לב להפרשים בין 1800 ל 2500MHZ.

חוץ מזה אף אחד לא מבטיח לך תוצאת OC דומה, אבל איפה שיש צורך בכמות זכרון מוטמן יכולים להתפתח הפרשים רציניים לטובת הBARTON.

תקח את הBARTON בראש שקט, עם NFORCE2 וכרטיס מסך יותר טוב, מאשר להוציא אלפי שקלים רק על לוח, מעבד וזכרון כדי לנצל את מלוא כוחו של מעבד INTEL.

זה לא שמעבדי INTEL לא טובים, או אפילו פחות טובים מAMD, אבל תראה מה אתה צריך לקנות וכמה להשקיע בשביל לנצל את מיטבו.

פורסם

מה עדיף לאוברקלוקינג, פנטיום 4 2.4 _כלשהו_ (שלצורך העניין בעקרון יכול להגיע ל 3 גיגההרץ בלי בעיה, בצירוף לוח טוב), לעומת הבארטון 2500 ?

וכמה ההבדל רציני בין פנטיום 4 2.4 בבאס 533 ל 800 מגה"צ ?

פורסם

ועוד דבר שלא "שמעתי" שציינו בפורום הזה, כרגע המעבד(BARTON)עובד עם CASH MEMORY של 512 MB וה-2100 משתמש ב-256 והיום למשל עדין משחקים לא משתמשים ב-512 וביגלל זה אין הבדל משמעותי אבל בעתיד שמחשקים ישתמשו ב-512 ה-2100 יהיה עגלה...

תקנו אותי אם אני טועה!

הקאש במעבד נועד לחסוך גישה לזיכרון. כל הנתונים שהוצאו קודם לכן מהזיכרון נשמרים בקאש, ואם התוכנה מבקשת אותם שוב, המעבד יוציא אותם מהקאש המהיר (מצב זה נקרא buffer hit) במקום מזהיכרון האיטי. אין שום קשר בין התוכנה המורצת למנגנון זה.

פורסם

מה עדיף לאוברקלוקינג, פנטיום 4 2.4 _כלשהו_ (שלצורך העניין בעקרון יכול להגיע ל 3 גיגההרץ בלי בעיה, בצירוף לוח טוב), לעומת הבארטון 2500 ?

וכמה ההבדל רציני בין פנטיום 4 2.4 בבאס 533 ל 800 מגה"צ ?

הכל נמצא בלינק שנתיי..עיין בהשוואה בו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים