עבור לתוכן

P4 2.4C 800 MHZ VS AMD BARTON 2500

Featured Replies

פורסם

נכון אבל OC זה סיכון גדול! , ומצד שני ההבדל של קניית מחשב עם AMD וקניית מחשב עם INTEL במחיר הוא כמעט 700 שקל!!

שזה יותר מדי וכדאי להשקיע על חומרה אחרת!

אני צריך עוד חומר למחשבה...

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תפסיקו לדבר שטויות. כרגע יכולות המעבדים עם ה800MHZ FSB לOC לא ברורות והלוחות גם מגבילים אותם. לא מומלץ כרגע לקנות אותם לOC.

פורסם

יש הבדלים עצומים בין אינטל לAMD - אני לא יודע איך זה יורגש במשחקים או בכלליות!

אינטל במקרה הזה שווה את הכסף אבל השאלה עם הלוחות של GIGABYET שיש לנו בארץ טובים לOC עם מעבדים של אינטל עם 800 MHZ?

פורסם
  • מחבר

לפי הטבלאות ה-BARTON עם ביצועים יותר טובים מה-P4 2.4C תשווה ותראה...

אני השוותי בין מעבד BARTON 2400 עם זכרון 400 MHZ לבין ה-P4 2.4C עם הציפסט 865PE ו-400 MHZ.

חוץ מה-השוואה של SANDRA שה-P4 היה עם ביצועים יותר טובים.

העלתי את הטבלה של P4.

פורסם
  • מחבר

וזו הטבלה של ה-BARTON.

תשווה ותראה אולי אני טועה זה מה שאני הבנתי...

פורסם

לפי מה שאני רואה בדברים המשמעותיים הP4 עובר אותו.

אל תשכח שהוא אמור להיות באופן עקרוני פחות טוב.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה אתה מתכוון שאתה אומר הדברים המשמעותים חוץ מה-השוואה של ה-SANDRA ה-BARTON לוקח...

פורסם

LOL

תציץ בטבלה שמשווה את הברטון 2500 במהירות סטוק (1833) מול ה2.4C ותרא המי מנצחב דברים ה"אמיתיים"- משחקים.

פורסם

אינטל פה לוקחת!

הלוח שצינתי יתן לי OC טוב?

פורסם

בדיקת רוחב הפס של הזיכרון לא מעניינת אף אחד אלא אם משווים שתי פלטפורמות עם אותו מעבד.

במשחקים ה P4 2400C עובר את הברטון 1833 מה"ז בקצת, אבל לא משהו שמצדיק 600 ש"ח.

אם היו מוסיפים בדיקות כמו רנדרינג של 3D Studio Max או מבחן Ray tracing המפורסם אז

פתאום הברטין היה עוקף את ה P4 באופן משמעותי שם.

ההשפעה של המעבד על משחקים היא די נמוכה, תמיד עדיף לדאוג שיש לפחות 512 מגה וכרטיס מסך

טוב לפני ששורפים כסף על מעבד (למי שקונה מחשב בשביל לשחק).

פורסם

אם זה ככה ובאמת כל מה שאני עושה זה משחקים ,מוזיקה, סרטים אז בעצם ההשקעה על המעבד הזה היא ביזבוז!

אז אולי בשביל OC עדיף לי לקחת כבר את AMD 2100 ולחסוך הרבה כסף או להשקיע אותם על משהו אחר!

הברטון מסוגל לתת ביצועי OC טובים? אם לא יש מעבד אחר מעבר ל2001 ו 1700 שנותן ביצועי OC טובים?

פורסם
  • מחבר

בקשר לביצועי OC של ה-BARTON חלק אומרים שהוא לא טוב ל-OC חלק אומרים שהוא עוד לא נבדק פה הוכחות יעזרו![

ואין מעבד אחר עם ביצועי OC כמו של ה-2100.

עריכה- עכשייו לאחר שישבתי וקראתי קצת יותר בעיון את הכתבה בפורום ראיתי שה- BARTON הגיע ל-12X200 כאילו הוא עומד אל 2400 MHZ ולפי זה יש לו OC בכלל לא רע... אם תקנה זכרונות טובים אתה תצליח להגיע אפילו למעלה מ-2400 MHZ שהם הגיעו.

תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

זיכרונות טובים? אני לא מתכוון לבזבז מעל WINBOND או TWINMOS!

עם 2100 אני יעבור את הברטון ואני מסוגל להגיד ל2500 MHZ! בדוק!

פורסם
  • מחבר

טוב החלטה שלך אני בכל זאת הייתי הולך על הBARTON ועוד דבר שלא "שמעתי" שציינו בפורום הזה, כרגע המעבד(BARTON)עובד עם CASH MEMORY של 512 MB וה-2100 משתמש ב-256 והיום למשל עדין משחקים לא משתמשים ב-512 וביגלל זה אין הבדל משמעותי אבל בעתיד שמחשקים ישתמשו ב-512 ה-2100 יהיה עגלה...

תקנו אותי אם אני טועה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים