עבור לתוכן

אני צריך Crystal Orb לNF7 לOC?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לעשות OC ל2100+ עם לוח NF7 אני מקווה להגיע ל11.5*220 אני צריך לקנות Crystal Orb או מאווררים נוספים למארז Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower ?

פורסם

לא שמתה משחה תרמית למעבד בכלל ???????????? כמובן שצריך לשים משחה כי החום יתפזר יותר טוב מעל גבי המעבד וייתן לך תוצאות יותר טובות , ובקשר למאווררים זה כבר החלטה שלך , אם רעש זו לא בעיה שים עוד 2 של 80 מ"מ , אבל זה ייתן לך עוד 4 -5 מעלות

פורסם
  • מחבר

מה הקשר? אני מדבר על היטסינק לNB לא על חומר טרמי! יש תשובות ???

פורסם

הבנתי שהCO לא הכי טוב.

תנסה לעשות כמו עופר:

9374295.JPG

;)

פורסם

הבנתי למה אתה מתכוון, כי גם אני עשיתי כמוך.

יש לי מאורר כזה קטן של וונטק, (ניתן לראות באתר של פנדה) שקיבלתי בחינם :lol:

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם אותי נכון. השאלה היא אם זה הכרחי מאוד לקנות את ה Crystal Orb לNB.

עריכה: יש לי עוד שאלה- ראיתי בoc database את הOC הבא:

http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=145

אתם חושבים שאני יוכל להגיע עם אותו מפרט בדיוק למעט הלוח אם שאני יקנה NF7 כי הוא יותר טוב לפי מה שהבנתי לתוצאות דומות? או שבOC הזה הוסיפו משהו מיוחד?

פורסם

איפה בדיוק רשום אצלך שזה בשביל הnb הא ???

פורסם

לא שמתה משחה תרמית למעבד בכלל ???????????? כמובן שצריך לשים משחה כי החום יתפזר יותר טוב מעל גבי המעבד וייתן לך תוצאות יותר טובות , ובקשר למאווררים זה כבר החלטה שלך , אם רעש זו לא בעיה שים עוד 2 של 80 מ"מ , אבל זה ייתן לך עוד 4 -5 מעלות

נראה לי שהתבלבלת...

הוא מדבר על Crystal ORB של Tt שזה מאוורר ללוח אם...

אתה מדבר על Arctic Silver שזו משחה טרמית... הוא לא אמר מילה על שחה טרמית למעבד אלא האם הוא צריך Crsystal ORb..

עכשיו לשאלה... לא אתה לא חייב... אך אם הלוח עובד את ה 45-50 מעלות אז כדאי...

פורסם

אופס ::) :-[ ::)

פורסם
  • מחבר

ואיך אני מודד את הטמפרטורה באמצעות MBM5?? זה לא מודד טמפרטורה של מעבדים??

יש משהו מוזר בOC שהזכרתי - רשום שקוד המעבד הוא JIUHB 0310 ושהמתח היה 1.5V ועכשיו הוא 1.85V המתח ההתחלתי לא אמור להיות גבוה יותר?? ועוד משהו מוזר - במפרט שלו רשום 1700+ @ 2518Mhz שהוא עשה OC למעבד 2100+ ולא 1700+ אז איזה מעבד בעצם יש לו 1700+ או 2100+?

Suma :D

אם אתה רואה זאת אנא תן הסברים ופרטים על הOC הקטלני הזה...

פורסם

יש את הסוג החדש שהם מתחילים מ1.5 במקום 1.6 או 1.65.

האטלון 2100+ הוא במהירות של 1730 אז אולי מפה הבלבול.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שיש את ה1700 החדשים אבל בOC שלו חלק מהדברים זה כאילו 1700+ וחלק זה ל2100+ אז איזה מעבד באמת יש לו ושיתן עוד פרטים אם הוא רואה זאת... וד"א אם אני יקנה אותו מפרט רק עם NF7 במקום ה8RDA+ אני יכול תאורטית לעבור את סומא נכון?

פורסם

תאורטית כן, במיוחד בבאס כי יש בלוח NF7 {שיהיה שלך} VDD {מתח לציפ סט}.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים