פורסם 2008 במאי 1517 שנים שלום לכולםיש לי את הסט רמקולים הנ'ל של לוגיטק כמעט שנהעכשיו שהם במצב סטנד ביי , לפני שבועיים התחילו להיות קולות של טיקים קטנים כאלה בזמן לא מוגדרועכשיו התחילו קולות כמו של רמקולים ישנים שמגבירים עד הסוף בלי מוסיקה יש רעש של כזה טזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזבקיצור זה ממש מפריע ומעצבן, יש את הטזזז גם שהמרמקולים עומדים ללא מוסיקה בווליום חלש
פורסם 2008 במאי 1517 שנים הטיקים יכולים להיות מהרשת חשמל עצמה...תנסה להדליק אורות בבית וכו' ולבדוק עם בזמן ההדלקה מתרחש הטיק הזה ...
פורסם 2008 במאי 1517 שנים תנתק אותם מהמחשב , תראה מה גורם לרעש אם זה משהו מהמחשב או מקור אחר כמו שמישל אמר מהחשמל של החדר
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר אוקי תודה רבה לכם,מה לגבי הרעש ברקע שאין סאונד שמתנגן, יש את "טזזזזזזזזזזזזז"זה לא נראה לי קשור לחשמלכי ברגע שאני מנתק את הכבל COAX מהמחשב זה מפסיק ושאני מחבר זה חוזר
פורסם 2008 במאי 1717 שנים זה יכול להיות כמה סיבות , או איזה הפרעה של הרשת חשמל בבית שלך שמשפיע על הכרטיס קול\מחשב או שאחת היציאות מרעישה , תעשה mute לכל ההתקנים שאתה לא משתמש בהם אולי אם יש לך מיקרופון אז הוא עושה את זה ...תבדוק
פורסם 2008 במאי 1717 שנים זאת בעיה בכרטיס קול.זה קורה לרוב עם כרטיסי קול OB...תנסה לחבר את המערכת לנגן נפרד, או מחשב אחר..ותחזיר תשובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.