עבור לתוכן

ה CRT הכי טוב שיש בשוק עד 1000 ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..אני צריך מסך למשחקים וסרטים נטו,ולכן חשבתי על CRT..

הכי חשוב שיהיה לו REFRESH RATE גבוהה,ושיהיה 19"..

אני חשבתי על המסך :

Viewsonic CRT 19 GF90

מה דעתכם ?

פורסם

אלא אם אין לך שום אופציה לגדול בצורה לא משמעותית בתקציב, לא הייתי ממליץ היום על מסך CRT

פורסם
  • מחבר

CRT הוא המסך הכי טוב למשחקים מבחינת קצב הריענון..

יש מסך LCD שמתקרב לקצב רענון כזה ?

פורסם

אני לא בא לשכנע לצד כזה או אחר.

יצא לך לראות פעם ערוץ 2?

הוא משודר בקצב ריענון של 25 הרץ, זה הפריע לך?, ראית קפיצות בתמונה בגלל זה?

לא?, יופי, עכשיו תחשב שמסך LCD משדר בכמעט פי 3 מזה.

אנשים הולכים שולל אחרי מספרים, זו הסיבה שהמציאו את ה-G2G, ניגודיות דינאמית ו-PMPO.

מספרים זה טוב ויפה, אבל בסופו של דבר, אתה הולך לשבת מול המסך ולא מול מספר כזה או אחר.

שוב, אני לא בא לשכנע אותך, אבל לפחות שההחלטה שלך תתבסס על ידע.

פורסם
  • מחבר

לסרטים זה כמעט ולא משנה לי איזה מסך..חוץ מזויות צפייה צרות בפאנל TN..הבעייה העיקרית היא משחקים,

שם אני ממש מרגיש את ההבדל.

היה לי מסך LCD שנשבר מתאונה פיזית..אז שכן שלי הביא לי מסך CRT 17" של AOC משהו ממש ישן עם זכוכית עגולה כזו וההבדל

במשחקים הוא שמים וארץ.

ב LCD זה נראה כאילו חסר FPS לעומת CRT ששם זה ממש חלק..

בכל מקרה רציתי לדעת על איזה מסכים מומלץ.

פורסם

אני נשאר עם ה CRT ה19" שלי לא בגלל שהוא כלכך טוב אלא בגלל שהחתולות שלי אוהבות להתחמם עליו וגם לפעמים מנסות לתפוס דמויות על המסך (ויש להן צפורניים). החתולות שלי די הרסניות אז חבל להשקיע במסך שיש סיכוי שהחתולות שלי ישמידו. בשביל לראות טוב יותר אני מרכיב משקפיים ;) ורואים די טוב על המסך שיש לי כרגע .

אני לא אתן המלצות כי לא חקרתי את הנושא מספיק.

פורסם

כנראה נתקלתה בLCD ישן או עלוב.

לא קיים מצב שתרגיש שחסר FPS עם מסך LCD. ובמסכי LG לא קיים קצב רענון בכלל, זה פועל אחרת, ובמסכים החדשים של היום ( TN עם 2MS לדוג') אתה לא תראה מריחה או שטויות דומות אפילו במשחק עם 150FPS

פורסם
  • מחבר

יש אולי מקום בו אני יכול להשוות בין מסך LCD TN נורמאלי כנגד מסך CRT ?

ובכל זאת , לא עניתם על השאלה העיקרית שהיא בכותרת :)

פורסם

אני חושב שזה יהיה קצת בעייתי להמליץ לך על CRT, מהסיבה הפשוטה שאין הרבה חדשים כאלו, מה שיש זה מה שנשאר במלאי, וזה משתנה מחנות לחנות.

תעשה סקר שוק אצל החנויות המועדפות אצלך (וסקר שוק זה אומר גם להרים טלפון לחנות בשביל לשאול את מצב המלאי, ולא להסתפק באתר אינטרנט שאולי לא מעודכן), תמציא רשימת דגמים ואז יהיה אפשר להחליט.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,אבל קודם אני צריך לדעת איזה דגמים לבקש :ם..

יש את המסך של VIEWSONIC ביד שנייה..אני יכול להשיג כנראה ב 350 שזה גם די הרבה ליד שנייה.

אז שוב,איזה דגמים לחפש ?

פורסם

אנשים הולכים שולל אחרי מספרים, זו הסיבה שהמציאו את ה-G2G, ניגודיות דינאמית ו-PMPO.

PMPO זה פשוט ענק!

:lol:

פורסם

חפש MAG וLG

פורסם
  • מחבר

אני יכול להריץ חיפוש בזאפ,אבל זה לא יצביע לי על הדגם הכי טוב לצרכים שלי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים