פורסם 2003 במאי 1022 שנים שלום יש לי שני מחשבים שעושים בעיות, אודה לכם אם תעזרו לי. הבעיה הראשונה: מחשב פנטיום 350, 192 זיכרון ראם. אני התקנתי על המחשב הזה את גירסאת השידרוג של win xp(על גבי win 98 se) ומחקתי. פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להתקין שוב את win xp. אלה ההודעות שאני מקבל כשאני מנסה להתקין: windows setup: this language of this installation of windows xp differes from one you are installing. windows setup: setup cannot continue because upgrade functionality is disabled and your copy of windows xp only allows upgrades. לא יודע עד כמה זה קשור, אבל שניהם בעברית. בעיה שניה: יש לי מחשב amd 1800+ עם 250 sdram. יש שני הארד דיסקים- C: ו- E: לפעמים כשאני פותח את המחשב, המחשב שוכח מ-E:. ז"א- כל התוכנות שמותקנות על E: לא עובדות, וכשאני פותח את המחשב שלי, אני יכול לראות רק את C:. אני לא יודע אם זה קשור, אבל בדקתי את הטמפ' של ה-CPU(המעבד?) וקיבלתי 65 מעלות צלזיוס. תודה מראש -עריכה: שכחתי לכתוב שכשהמחשב לא שוכח את E:, הוא מאוד איטי.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים מחבר בקשר לבעיה הראשונה:אתה מנסה להתקין דרך הWINDOWS , נכון?תנסה דרך הדוס.ז"א ללחוץ F8 לפני שה- win 98 עולה?
פורסם 2003 במאי 1022 שנים אולי אפשר ככה אני לא יודע.תכין דיסקט איתחול, ותתקין את הוינדוס עם SMARTDRV.או BOOT דרך הדיסק.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים פשוט תעשה דיסקט איחוי לווינדוס 98 ... לך ל-BIOS תעשה שם boot from removable device .. ואז כשאתה מפעיל מחדש את המחשב תכניס את הדיסקט איחוי ומשם כבר תמשיך את ההתקנה :asthanos: :AR15: :AR15:
פורסם 2003 במאי 1022 שנים מחבר אולי אפשר ככה אני לא יודע.תכין דיסקט איתחול, ותתקין את הוינדוס עם SMARTDRV.או BOOT דרך הדיסק.רגע, לא צריכים את זה להתקנה מלאה של win?ז"א- כשהתקנתי את xp(גירסאת שידרוג) לא התבקשתי להכניס שום דיסקט, וכשהתקנתי את 98(גירסא מלאה) הייתי צריך להכניס דיסקט.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים מה זה איחוי? אולי איתחול...יש שתי שיטות:1) דרך דיסקט איתחול מהדוס2) boot מהcd.יאיר
פורסם 2003 במאי 1022 שנים תעשה ישר BOOT דרך הדיסק של XP כן חחחחחחח.........התבלבלתי בין איחוי לאיתחול ! ;D :-[ :asthanos: :AR15: :AR15:
פורסם 2003 במאי 1022 שנים רגע, לא צריכים את זה להתקנה מלאה של win?ז"א- כשהתקנתי את xp(גירסאת שידרוג) לא התבקשתי להכניס שום דיסקט, וכשהתקנתי את 98(גירסא מלאה) הייתי צריך להכניס דיסקט.אהה...זו גרסת שידרוג...אז אתה חייב מהוינדוס, תתקין 98 באנגלית ואז תתקין את הXP על ה98.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים תעשה ישר BOOT דרך הדיסק של XP כן חחחחחחח.........התבלבלתי בין איחוי לאיתחול ! ;D :-[ :asthanos: :AR15: :AR15: תוריד את כל הסמיילים האלו. זה מוריד מרמת הדיון.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים מחבר אהה...זו גרסת שידרוג...אז אתה חייב מהוינדוס, תתקין 98 באנגלית ואז תתקין את הXP על ה98.אבל ה-XP בעברית, זה ישנה?
פורסם 2003 במאי 1022 שנים הXP בעיברית? אז למה כשהוינדוס בעיברית הוא אומר שיש התנגשות עם השפות.נראה לי שהוא {הXP} באנגלית אתה צריך את חבילת השפות בשביל להפוך לעברית...יאיר ;D
פורסם 2003 במאי 1022 שנים מחבר הXP בעיברית? אז למה כשהוינדוס בעיברית הוא אומר שיש התנגשות עם השפות.נראה לי שהוא {הXP} באנגלית אתה צריך את חבילת השפות בשביל להפוך לעברית...יאיר ;Dלא לא לא.אני כבר התקנתי אותו לפני הפירמוט, ה-XP בעברית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.