פורסם 2008 במאי 1517 שנים שיחקתי במחשב במשחק GRID על איכות מקס', וכל כמה דקות התחיל מן רעש של מאוורר ל5-6 שניות ונכבה כאילו זה מופעל בטמפ' מסויימת או משהו כזה..קיצר הורדתי את התוכנה SPEEDFAN אבל לא מבין מה כל דבר שם מציין. יש מצב מישהו יודע מזה temp3 , איפה שיש 80 מעלות?תודה![attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 1517 שנים אי אפשר לדעת, SPEEDFAN לא מציינת מאיזה סנסור היא קוראת, כשהקריאה לא נכונה (או מסנסור לא קיים), אז בכל זאת מופיע מספר רנדומלי כלשהו, אל תסתמך על זה.הכי בטוח לעבוד עם התוכנה של יצרן לוח האם + דרייבר כרטיס המסך,אם אתה בכל זאת רוצה תוכנה שמאגדת את כל הטמפ' אז תנסה את EVEREST בגרסא האחרונה, היא יחסית אמינה.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים מחבר סבבה אני אנסה את אברסט.ולגבי הרעש של המאוורר.. יש מצב שזה הקירור למעבד שלקחתי או שזה משהו אחר? ספק FSP 400W 120MMלוח אם gigabyte ga-ma770-ds3מעבד amd athlon 64bit dual core 4400מאוורר ל amd athlon 64bit s-am2יכול להיות שהמאוורר הזה למעבד שהוספתי פועל רק כשהמעבד מתאמץ?
פורסם 2008 במאי 1517 שנים יש מעט מאוד סינקים עם סנסור ששולט על הטמפ', ברוב המקרים אם מהירות המאורר משחקת זה מצד תוכנה\מצד הביוס של הלוח אם.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים מחבר יש לי בביוס 2 אפשרויות על ENABLE:system smart fan controlcpu smart fan controlזה קשור אליהן לדעתך? אם אני אבטל אותן מה זה עושה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.