פורסם 2008 במאי 1417 שנים יש לו יציאה שמתחברת אליה בוקסה קטנה כזאת עם חיבורי S-Video ו-RGB.חיברתי אל היציאת S-Video מתאם ל-RCA ומהמתאם כבל ישיר אל הטלוויזיה, ככה שהשרשרת שלי היא:מחשב: יציאה לא מוכרת מכרטיס המסך-->S-Video -->RCA -->טלוויזיהבכל מקרה אני קולט סיגנל בטלוויזיה אבל הוא שחור-לבן ועם גלים מרצדים.ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות שראיתי, בטלוויזיה, בכ. מסך, כלום לא עזר.אין לי דרך אחרת לחבר ולקצר את השרשרת לפי מה שאני יודע...מה עושים?תודה לעוזרים
פורסם 2008 במאי 1517 שנים מחבר כן, אני מדבר על לשדר לטלוויזיהSONY 15" ממש ישנה אבל אנחנו מחברים אליה DVD וVCR באותו חיבור בדיוק (RCA) והיא עובדת איתם בסדר גמור.יש לה 2 כניסות - RCA ן-RCF (אנטנה)וכן, ניסיתיהדבר המוזר הוא שאני משנה ל3 הסוגים של PAL וזה משתנה אבל לא רואים שינוי בתצוגה בטלוויזיה. וכשאני מפעיל את אשף התקנת הטלוויזיה של nVidia הוא לא נותן לי אפשרות לבחור ובסיכום הוא רושם לי שזה על M/NTSC.
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר כמו שאמרתי, ניסיתי אותם וניסיתי גם את הPAL השלישי (לא זוכר איזה אות).לא עזר...
פורסם 2008 במאי 1617 שנים יתכן והטלויזיה פשוט ישנה ולא תומכת ...תנסה לחבר לטלויזיה אחרת ולראות האם יש שינוי...
פורסם 2008 במאי 1717 שנים מחבר חדשה דנדשהבת 5 חודשים בערךשל חברה לא מוכרת (KONKA) אבל זה לא אמור לשנות לא?
פורסם 2008 במאי 1717 שנים אז או שהכרטיס מסך לא תקין או שהחיבור לא תקין או שאתה עושה משהו לא תקין דרך אגב באיזה חיבור אתה משתמש? תראה לינק לדגם המדוייק של הכרטיס מסך והאם זה החיבור המקורי שקיבלת כשקנית אותו?
פורסם 2008 במאי 2517 שנים מחבר http://www.gigabyte-usa.com/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2541&ProductName=GV-NX85T512HPלכרטיס יש יציאה מסויימת משלו, לשם מחברים בוקסה קטנה (באה עם הכרטיס) שיש לה יציאת S-Video ויציאת RGB. ל-S-Video חיברתי מתאם לRCA (שבא עם כרטיס מסך מאותה תוצרת אבל 8400GS) ומשם כבל RCA רגיל לטלוויזיה (שעובד עם כל דבר אחר)
פורסם 2008 במאי 2517 שנים חחחח..... זו הבעיה זה לא חיבור SVIDEO מה שיש לך זה אומנם דומה אבל זה לא!!! אתה צריך את מה שיש באתר מפצל ל3 יציאות כחול אדום ירוק ואתה אמור להתחבר דרך היציאה הכחולה ואז זה יעבוד לך [br]פורסם בתאריך: 25.05.2008 בשעה 10:52:32 לא סתם קראו לחיבור S(9 pin) to AV
פורסם 2008 במאי 2517 שנים מחבר אני לא מחבר את זה לחיבור שיש בכרטיס מסך...אני יודע שזה לא אס-וידאו למרות שזה דומה.כמו שאמרתי, לחיבור הזה מחברים בוקסה ששם יש אס-וידאו, לשם אני מחבר מתאם לRCA ומשם לTV.אני בכל מקרה אנסה עכשיו לחבר את הטלוויזיה ליציאה הכחולה...מסקרן אותי אבל לדעת, למה דווקא לשם ולא לאדומה או הירוקה?
פורסם 2008 במאי 2617 שנים מחבר טוב ראיתי למה לכחולה ולא לשאר....כתוב עליה pb/av חחח.חיברתי לשם ולא קיבלתי כלום.לא רק שלא קיבלתי כלום, נתקע לי המחשב ולא עלה במשך 3 פעמים שעשיתי ריסטרט עד שנכנסתי לsafe mode.יש עוד בעיה עם ההארדיסק במחשב השני ובשניהם בעיות עם הצורבים ושניהם כולה בני שבוע וחצי אז מחר הם חוזרים לחנות עם קצת צעקות. זה לא רציני ככה.נודיע מה קורה.המון תודה על הנכונות לעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.