עבור לתוכן

*קניית הגה עם דוושות למחשב מחברת לוג'יטק (עדיף) - 600 שקל, אשמח לעזרה ועצות...*

Featured Replies

פורסם

שלום וערב טוב לכולם,

אני מעוניין לקנות הגה+דוושות+ידית הילוכים בצד ההגה שעדיף מחברת לוג'יטק שתומך בכל המשחקים (אני קונה אותו במיוחד בשביל GRID!), שיהיה אמין וחזק, מדוייק, נוח לשימוש וכו'.....

אז על איזה הגה אתם ממליצים??? ראיתי את Logitech MOMO אבל אמרו לי שהוא לא תומך בGRID והדוושות שלו חרא...

ראיתי גם Logitech Driving Force Pro שניראה לי אחלה אבל הוא יקר...

וכל השאר שראיתי הם עולים 300 שקל ולא ניראים לא כל כך טובים...

בקשר להגה מחול זה לא כל כך הגיוני כי אין הרבה מקומות ששולחים לארץ ואם שולחים אז זה יקר מאוד ומי שטס לארה"ב בקרוב זה עוד 3 חודשים ואין לי כוח לחכות כל כך...

אשמח להמלצות על הגאים טובים ואיכותיים ואשמח לשמוע על איזה הגאים יש לכם בבית ומה אתם אומרים עליו..

תודה על העזרה!,

דניאל. ;)

פורסם
  • מחבר

אשמח לעזרה :'(

פורסם

אני לא יודע אם מה שאמרו לך נכון אבל אני יכול לבדוק את זה .....! ! ! .

אני מוכר הגה של Logitech MOMO ..........

פורסם
  • מחבר

חח אני יודע שאתה מוכר..

זה אני שדיברתי איתך בקשר לקניית ההגה...

פורסם

מה זה לא תומך ב GRID?

אין מצב כזה. והדוושות שלו מצוינות.

פורסם

א) יש לך טעות בקשר לקניה בחו"ל השאלה היא לא אם המשלוח יקר , השאלה היא אם המחיר הסופי ( מחיר המוצר + משלוח + מכס במידה ותצטרך לשלם )

בתכל"ס מה זה משנה אם בחנות אחד המשלוח עולה 30 דולר והמוצר עולה 100 דולר , וחנות שניה מוכרת ב 130 דולר ולא דורשת דמי משלוח ...

ב) לכל אלה שלא שולחים לארץ הם לא שולחים , או הם לא ציינו שהם שולחים לארץ ( אני מסיק שהסתכלתה ב ebay ) , אם הם לא ציינו חשוב שתשאל , מתוך סקרנות בדקתי לגברי ה force pro , וכמעט 90 אחוז לא ציינו שהם שולחים לישראל עדיף לשאול אותם אם הם כן , אולי תצליח להשיג במחיר מציאה ...

פורסם

א. אין שום סיבה שהגה מסויים לא יעבוד במשחק ושאר ההגאים כן.

ב. הדוושות של ה-MOMO בסדר גמור ובכלל זה סט מומלץ מאוד.

פורסם

ה - MOMO עובד עם הדמו של GRID מצויין - המשחק מזהה את ההגה בשמו, הפידבק עובד כמו שצריך והכל תקין (מניסיון אישי).

גם אחרי שימוש של שנה, לא מצאתי כל פגם בדוושות של ההגה.

פורסם

אז ככה ההגה (MOMO) מצויין וכך גם כל ההגעים של החברה ומניסיון עם אתה הולך ליקנות עכשיו הגה וראיתי שאין לך בעיה לקנות יד שניה אז תיקנה כבר את הG25 למה אחרי זמן קצר אתה תירצה אותו או משו יותר מיתקדם .

תחסוך קצת זה ישתלם לך ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים