פורסם 2008 במאי 1517 שנים מחבר יש מצב, אבל התופעות לא ממש מזכירות לא תופעות של ספק גוסס CMOS נשמע ניחוש טוב, רק שאין לי מושג איך לבדוק את החיבורים אני אבדוק בסוף שבוע (שאהיה ליד המחשב) עדיין, אני לא ממש מבין את ההבדל בין ריסטרט לבין כיבוי/הדלקה (למה הראשון לא עובד והשני כן) תודה למגיבים
פורסם 2008 במאי 1517 שנים תקנו אותי אם אני טועה, כשאתה מדליק את המחשב, אז לפני זה הלוח היה מנותק, והספק היה מנותק.ברסטרט, הלוח לא מתנתק מהחשמל, והספק גם ממשיך לפעול.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים אתה לנסות ככהמוציא מחשב מחשמל, מוציא בטריה של לוח ל 10 דקות.מדליק ונכנס תכף לביוס ועושה שמה load optimized defaults או מחפש בביוס בשם דומה לזה.עוזר לך ?
פורסם 2008 במאי 1817 שנים מחבר בדקתי חיבורים - הכל נראה תקיןעשיתי בדיקת SMART עם WD Diagnostics (כל הדיסקים של WD) - הכל תקיןבביוס הדיסקים מוגדרים על AUTOאם אני נכנס לביוס אחרי RESTART - בדיסק הראשון הוא לא זיהה כלום ובדיסק השני הוא כתב W@C או משהו כזהאם אני נכנס לביוס אחרי כיבוי והדלקה - שני הדיסקים מזוהים ושמם והדגם מופיע כמו שצריך
פורסם 2008 במאי 1817 שנים אתה לעשות מה אמרתי ? אולי זה יסדר הבעיה שיש ב CMOS של ביוס. רקשמדליק טוען ה CMOS מחדש ולחן עובד לך ! RESTART לא טוען מחדש את קונפיגורציה בביוס.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים אם אני נכנס לביוס אחרי RESTART - בדיסק הראשון הוא לא זיהה כלום ובדיסק השני הוא כתב W@C או משהו כזהאם אני נכנס לביוס אחרי כיבוי והדלקה - שני הדיסקים מזוהים ושמם והדגם מופיע כמו שצריךאני חושב שזה מקור הבעיה, או שזה קשור לביוס, או שזה קשור ללוח. מה אחרים חושבים?אגב ביוס עידכנת?
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מחבר אני חושב שזה מקור הבעיה, או שזה קשור לביוס, או שזה קשור ללוח. מה אחרים חושבים?אגב ביוס עידכנת?ללוח? אתה מתכוון לחיבורי IDE של הלוח?הביוס הוא אותו אחד שהגיע עם הלוח ועבד יפה 4-5 שנים, לא שיניתי כלום בחומרה/הגדרות. לדעתי עדכון ביוס יכול להזיק יותר מלעזור במקרה הזה.יש צורה כלשהי לבדוק אם זה קשור ללוח או למעבד? יכול להיות קשור לספק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.