פורסם 2003 במאי 1022 שנים פשוט אני צריך לקנות מפצל. שאלתי ב-PCH והם אמרו שלא תהיה שום בעיה. אבל אני רוצה חוות דעת 2 ממכם:הריבועים/עיגולים/צורה כלשהיא/ האדומים זה החיבורים לספק כח שמתחברים לרכיבים השונים.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים אתה יכול לעשות גם שמונים אלף פיצולים , זה לא משנה כלוםאין שום בעייהכי החוט ישאר תמיד ישאר חוט והמתח תמיד ישאר אותו מתח אז זה לא משנה כלוםאין שום בעיה
פורסם 2003 במאי 1022 שנים אמממ לא מדויק. בעיקרון אתה יכול..אבל זה לא מדויק כי יש התנגדות והיא עולה עם אורך החוט. אבל בעקרון זה לא משהו שבפועל ישפיע עליך אל תדאג אין שום בעיה . תחבר בלי חשש
פורסם 2003 במאי 1022 שנים מחבר איך אני בדיוק אדע אם זה לא ישפיע על הביצועים או משהו כזה?"בעיקרון אתה יכול..אבל זה לא מדויק כי יש התנגדות והיא עולה עם אורך החוט.אבל בעקרון זה לא משהו שבפועל ישפיע עליך אל תדאג אין שום בעיה ."
פורסם 2003 במאי 1022 שנים אני גם רוצה לדעת אבל לי יש 300Wאל תדאג , הספק שלך יחזיק את הכרטיס (אלא אם כן הוא ג'נרי גרוע במיוחד).
פורסם 2003 במאי 1122 שנים אל תדאג , הספק שלך יחזיק את הכרטיס (אלא אם כן הוא ג'נרי גרוע במיוחד).תלוי מה שאר תכולת המארז שלו
פורסם 2003 במאי 1122 שנים גם עם 4 מאווררים, 4 התקני IDE ושני כרטיסי רשת זה יחזיק זה לא פלטייר מה שהוא שם שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.