עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך אחרי OC..

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי כרטיס מסך חדש ליפני כמה ימים ושמעתי על זה שאפשר לעשות לכרטיס מסך אוברקלוק התחלתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך רק ליפני כמה ימים קיצור שיחקתי כמה ימים ב COD4 בלי אוברקלוק לא ידעתי מה זה ביחלל. אחר כך ששמעתי שיש תוכנה שמעלה את הביצועים של הכרטיס מסך( ivotuner לא זוכר מה השם של התוכנה חחח) קראתי מדריכים וגם איזה ילד מהפורום לימד אותי איך לעבוד עם התוכנה. שידעתי איך לעשות אוברקלוק! עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך. יש לי כרטיס מסך MSI 8600GT 1GB(והיה עובד סבבה ליפני האוברקלוק) עכשיו אחרי כל הימים האלה שטחנתי וחיפשתי מדריכים ותוכנות שבודקות את היציבות זה שעזר לי מהפורום אמר לי התוכנה הכי טובה זאת התוכנה 3Dmark לא הבנתי ביחלל בתוכנה 3Dmark אמרתי ניראה שיהיה מיספר הכי גדול זה הכי טוב חח בהתחלה עשיתי Test עם בדיקת יציבות גם למעבד אלוהים ישמור עד שזה זז אחרי כמה ימים גיליתי שאפשר בלי הבדיקה יציבות למעבד סבבה הורדתי את ה V מ CPU.. מצאתי הגדרות טובות שהיה בסדר לא יודע איך קוראים לזה חח אבל זה היה ליבה:650 וזיכרון 500 לא היה באגים בלי משולשים ובלי צבעים שלא קשורים למישחק והגיעה לי לטמפרטורה 50 60. של הכרטיס מסך. ההגדרות הכי גבוהות שעשיתי זה היה

ליבה: 680 ומיזה ירדתי זה סתם היה רק לנסות הרוב היה על 650/660

זיכרון: 500/510 אם היתי עושה יותר היה משולשים במסך וזה אומר שהכרטיס זיכרון גבוהה מידי

עכשיו התחלתי לשחק איזה 4 5 ימים וכל מישחק שהיתי משחק פיתאום הוא היה עובד לאט ואז חוזר לעצמו ניכנסתי ל CS 1.6 וראיתי שה FPS יורד לי אז אמרתי נבטל רגע את האוברקלוק נחזיר למצב הרגיל החזרתי למצב הרגיל ועדיין יש לי את זה פיתאום נפילה של FPS ועוד ב CS 1.6 חחח...

גם ב COD4 זה עשה לי את הנפילה הזאת וגם ב Crysis. זה חוזר על עצמו כל 30 שניות עובד לאט כמה שניות ואז חוזר למצב הרגיל ועוד פעם כל 30 20 שניות.. מזה מעצבן.

מה אתם יודעים על הבעיה הזאת? נידפק הכרטיס מסך : :'(?

תודה לעוזרים באמת.

פורסם

תבדוק שוב טמפ' ,בזמן המשחק עצמ פשוט תצא בחזרה לווינדוס עם ALT+ESC או ALT+TAB ,תפעיל את התוכנה ותבדוק,

אם הן בין 60-70 זה עוד בסדר גמור,

אבל שאני חושב על זה, איזה ספק יש לך?

פורסם
  • מחבר

60 באמצע משחק 49 50 בשולחן עבודה

פורסם

אבל שאני חושב על זה, איזה ספק יש לך?

פורסם
  • מחבר

400W קניתי לוח אם כרטיס זיכרון וכרטיס מסך חדש מאותו חנות

פורסם

מה הדגם המדוייק של הספק? חבר..

חברה? ידוע לך איזה?

לפי מה שאתה אומר הוא ג'נרי ויכול להיות שטיפה תקע אותך עם האוברקלוק, או שהכרטיס שלך כבר ניזוק נזק בילתי הפיך.

אז תגיד קודם איזה ספק זה...

פורסם
  • מחבר

לא משו מדויק רצח רק מה שאני יודע שיש לי חיחיחי ezcool 400W יוצא מהמאורר אור כחול והוא גם בצבע כחול

פורסם

טוב, לא נראה לי שפה הבעייה, בכל אופן,

אני היתי מהמר על זה שפשוט דפקת את הכרטיס שלך, תנסה להחליף דרייברים..

פורסם
  • מחבר

טוב כפרה.

פורסם

טוב כפרה.

:screwy:

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח.. סטלן

פורסם
  • מחבר

זה הדגם המדויק של הספק כוח EZCOOL LED 12CMF400W REAL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים