עבור לתוכן

אמרו לו שהחולצה האדומה זאת לא מציאה.....

Featured Replies

פורסם

אמרו לו שהוא נכנס פה לצרה ואין יציאה.....

הפועל שוב הפסידה- ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם ת'לב

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בית"ר ירושלים ניצחה את האדומים ובצדק. יש דאבל.

אין לי אויר מרב שמחה...

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

:kopfpatsch:

:nixweiss: :nixweiss: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :screwy: :screwy: בעעעעעע חחחחחח טוב יש אנשים שבאמת אכפת להם אם כמה אנשים זכו במשהו שלא קשור אליהם... אם זה עושה להם טוב.. מי אני שיגרום להם להרגיש רע..??

פורסם
  • מחבר

:nixweiss: :nixweiss: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :screwy: :screwy: בעעעעעע חחחחחח טוב יש אנשים שבאמת אכפת להם אם כמה אנשים זכו במשהו שלא קשור אליהם... אם זה עושה להם טוב.. מי אני שיגרום להם להרגיש רע..??

בעעעעעע חחחחחח, טוב, יש אנשים שיש להם דברים אחרים לאהוב מחוץ למחשב.....

פורסם

מזל טוב לכם!

אני אישית לא מעריץ את ביתר, אבל אני שונא את הפועל :)

אלון

פורסם

בעעעעעע חחחחחח, טוב, יש אנשים שיש להם דברים אחרים לאהוב מחוץ למחשב.....

אל תדאג שנה הבאה מכבי חיפה תקרע לכם את הצורה ;)

פורסם
  • מחבר

נקווה ששנה הבאה תהיה קצת יותר תחרות בליגה והיא לא תגמר כבר במחזור 20( ואפילו לפני).

אני מתגעגע לימים שבהם האליפות היתה מוכרעת בשני משחקים האחרונים. זה נתן יותר עניין.

הבעיה היא שאני לא רואה את זה קורה בגלל ערוצי הצפייה בתשלום.

פעם כל המשחקים היו משוחקים באותה שעה ולכל הקבוצות היה אינטרס לנצח כי הן לא ידעו מה אחרות עשו.

מאז שהתחילו לשדר משחק אחרי משחק לא תמיד הקבוצות משחקות כמו שהן צריכות לשחק....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים