עבור לתוכן

איזה מארז לקנות?

Featured Replies

פורסם

איזה מארז לקנות? (שאלה פשוטה)

אני נוטה ל XAZER 3 כי בסופו של דבר הוא משתלם יותר

הפאן באס שלו שעולה לפחות 200 + 7 מאוררים שעולים לפחות 50 כל אחד

כך שבסוף המארז עצמו עולה "רק" 500 ש"ח

תגידו לי אם אני טועה

פורסם

השאלה אם תקנה מארז אחר, צ'יפטק לדוגמא, תשים את כל אלה.

ופאן באס אפשר לבנות דיי בקלילות.

פורסם
  • מחבר

אבל פה יש לך מארז איכותי אם מוצרים איכותיים בשנייה,וההפרש בין לקנות ולבנות לא כל כך גדולים.

פורסם

זה שאלה אישית שרק אתה יכול להחליט עליה.

אני אישית הייתי מעדיף לקחת מארז זול יחסית, לבנות פאנבס לפי השימוש שלי, לשים מאווררים ג'נרים בכמות ובמקומות שאני רוצה ולהשתמש בכסף של ההפרש לחומרה פנימית. אבל אם מראש אתה יודע שאתה רוצה לקנות מארז בסביבות מחיר של 500 ש"ח וגם להוסיף לו את הדברים הללו.... כנראה הוא בשבילך

פורסם

אתה מתכוון ל Xaser III

הוא עולה למעלה מ 900 שקל ולא 700

פורסם

אתה מודע לזה שהמאוררים שמגעים איתו מאד מאד חלשים (2000RPM) ואם אתה רוצה קירור רציני תצטרך להחליף כמה מהם?

פורסם

ומה בנוגע ל Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium גם הוא עם מאווררים חלשים?

פורסם

לא יודע מה עם ה-6000, את ה-5000 כבר לא מייצרים ואין אספקה סדירה לארץ (המידע מחנות).

בכל אופן השאלה אם יש לך את הכסף לבזבז על כזה מארז או שעדיף לך להשקיע אותו ברכיבי חומרה אחרים...?

ואם יש לך באמת צורך במארז הזה...

לדעתי קצת חבל להוציא את האלפייה הזאת...

פורסם

ישנו הCS-10181 של Enermax שמאפשר 7מאווררים גם הוא. דחוף מאווררים ג'נריים וזולים ואתה מסודר במחיר של Xaser2.

פורסם

לפני שבוע קניתי את הצ'יפטק שעלה לי 430 ש"ח בלבד אחרי התלבטות דומה ,האמת מארז פגז!! ,נוח ,חזק ,מודולרי מאד , איורור מצויין

המון מקום ותיכנון חכם

הוספתי הרד קנו 5 לעת עתה ,שעלה לי עוד 130 ש"ח [ואת זה אף אחד לא ממש חייב] במארז היה כבר מאורר אחד הוספתי עוד שניים ג'נריים

ב20 ש"ח כל אחד ועוד הוספתי שני מאוררי sf2 ב80 ש"ח כל אחד[שהיו לי כבר קודם לכן אבל נוסיף אותם לצורך החישוב ] -760 ש"ח

אין צורך להזכיר שהקיסר 3 עולה במקום הזול ביותר 950 ש"ח ,ואת המפרט שאני הוספתי שהוא בחירה שלי אף אחד לא חייב לקחת ניתן

להגיע לדעתי מארז הזה לקירור טוב בהוצאה נמוכה יותר , בקיצור הטרמלטק יפה חבל על הזמן אבל לדעתי חבל על הכסף , :)

פורסם

והנה סקירה עליו -

http://www.pc-spot.co.il/reviews/cs318101.php

זה ה CS-3181

מה שהומלץ (ואני מצטרף בחום) הוא ה CS-10181.

ד"א אני במגעים עם מספר חנויות בקשר להבאת ה CS-10182, שהוא זהה לXASER3 וכולל פאנל קדמי מאלומיניום.

אז מי שמוכן לחכות...

פורסם

אאההה סורי 2:30 בלילה לא שמתי לב...

פורסם

השאלה אם תקנה מארז אחר, צ'יפטק לדוגמא, תשים את כל אלה.

ופאן באס אפשר לבנות דיי בקלילות.

מה זה פאן באס?

זה שליטה על המאוררים?

פורסם

בדיוק, זה פאנל שמאפשר שליטה בעוצמת המאווררים, לפי דעתי זה מיותר וזה מעצבן לשחק עם זה, אני אוהב רעש רקע קבוע או שקט רק שלא ישתנה כל רגע ושלא יהיה רועש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים