עבור לתוכן

זקוק להמלצה למצלמה קומפקטית עד 1500 שח.

Featured Replies

פורסם

כמו שכתבתי אני מחפש מצלמה קומפקטית עד 1500 שח וזקוק לעזרתכם.

אני מחפש מצלמה לשימוש מישפחתי וגם ולא פחות חשוב מצלמה לטיולים.

זקוק לעזרתכם בבחירת מצלמה כמה שיותר איכותית.

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

אין לאף אחד המלצה? איזו עצה מה לבחור?

פורסם

זקוק לעזרתכם בבחירת מצלמה כמה שיותר איכותית.

אין ארוחות חינם. אם תחפש את המצלמה עם איכות התמונה הטובה ביותר תצטרך להתפשר על תכונות אחרות, תכונות שלצילום "משפחתי וטיולים" עשויות להיות חשובות יותר. מדוע כל כך חשובה לך איכות תמונה? אתה נוהג להדפיס פוסטרים מהתמונות שאתה מצלם?

פורסם
  • מחבר

צודק אין ארוחות חינם,ולא אני לא מתכוון להדפיס פוסטרים רק לפתח לתמונה סטנדרטית או מקסימום תמונה למסגרת לא גדולה.

אני כן מוכן להתפשר אבל עדיין הייתי רוצה מצלמה שתתאים גם למשפחה וגם לטיולים,אני גם לא הייתי שולל מצלמת דמוי SLR אם המצלמה נכנסת במזגרת התקציב ועונה לצרכים שלי.

אז מה הייתה ממליץ?

תודה מראש

פורסם

פנסוניק TZ5. איכות התמונה שלה מהטובות בקבוצה, ותספיק בקלות לצרכים שלך. שאר התכונות מצויינות - העדשה שלה מאוד שימושית וכוללת גם צד רחב (28 מ"מ) וגם טלה של ממש (280 מ"מ), יש לה מייצב תמונה שעובד גם בצילום ווידאו, המסך איכותי מהממוצע, המימדים והמשקל יחסית קומפקטיים בהתחשב בטווח העדשה הגדול, מהירות הפוקוס טובה ועוד.

החסרונות העקריים שלה הם שאין לה אפשרות לצילום עם פלאש חיצוני (ששימושי מאוד בצילומי משפחה בתוך הבית), שהמקרו שלה מוגבל, ושאין לה הרבה שליטות ידניות.

אם משהו מהמושגים שציינתי לא ברור, אני מציע שתקרא עליו באתר קליקי.

פורסם
  • מחבר

כמו שהבנתי המצלמה טובה מאוד הבעיה היא שהיא בא ללא כרטיס זיכרון,שאותו איאלץ לקנות בניפרד וזה יגרור הוצאות נוספות.

ולכן אני זקוק כניראה להמלצה נוספת של מצלמה שתתאים גם למשפחה וגם לטיולים עד כמה שאפשר בתקציב של עד 1200 שח,בנוסף יש לי4 סוללות ניטענות ומטען ככה שאם זה יכול לעזור להוריד עלויות של המצלמה (דגם ללא סוללת ליתיום מובנת)למרות שהסוללה המובנת לא מפריעה לי,למרות שנירא לי שלטיולים עדיף מצלמה שאוכל לקחת סוללות נוספות ולהחליף.

פורסם

פנסוניק TZ5. איכות התמונה שלה מהטובות בקבוצה, ותספיק בקלות לצרכים שלך. שאר התכונות מצויינות - העדשה שלה מאוד שימושית וכוללת גם צד רחב (28 מ"מ) וגם טלה של ממש (280 מ"מ), יש לה מייצב תמונה שעובד גם בצילום ווידאו, המסך איכותי מהממוצע, המימדים והמשקל יחסית קומפקטיים בהתחשב בטווח העדשה הגדול, מהירות הפוקוס טובה ועוד.

החסרונות העקריים שלה הם שאין לה אפשרות לצילום עם פלאש חיצוני (ששימושי מאוד בצילומי משפחה בתוך הבית), שהמקרו שלה מוגבל, ושאין לה הרבה שליטות ידניות.

אם משהו מהמושגים שציינתי לא ברור, אני מציע שתקרא עליו באתר קליקי.

מה זה פלאש חיצוני?

בכל מצלמה קומפקטית יש פלאש כזה רגיל שמוציא אור אם חשוך מידיי אז אתה אומר שבמצלמה הזו אין פלאש?

פורסם

כמו שהבנתי המצלמה טובה מאוד הבעיה היא שהיא בא ללא כרטיס זיכרון,שאותו איאלץ לקנות בניפרד וזה יגרור הוצאות נוספות.

ב-1570 שקלים אתה יכול לקנות TZ5 עם כרטיס זכרון של 2 ג"ב. חריגה מהתקציב ב-70 ש"ח כל כך בעייתית? אם כן, אז שקול קניה של ה-TZ4. היא אמורה להיות מאוד דומה ל-TZ5.

מה זה פלאש חיצוני?

חיפשת באתר קליקי? אם לא, כדאי לך. אל תשכח גם לקרוא שם את הדף שם בנושא "הקפצה" - טכניקה שימושית מאוד בעבודה עם פלאש חיצוני.

בכל מצלמה קומפקטית יש פלאש כזה רגיל שמוציא אור אם חשוך מידיי אז אתה אומר שבמצלמה הזו אין פלאש?

יש פלאש מובנה כמו בכל קומפקטית אחרת, אין תושבת לפלאש חיצוני (בדומה לרוב הקומפקטיות, אבל לא לכולן).

פורסם

CASIO EX-S600, מאוד קומפקטית. תפנה אלי בפרטי אם התה רוצה תמונות/פירוט שלה

פורסם

ה- TZ5 בהחלט מוצלחת.

יש לי אותה ואני מאוד אוהב את היכולות שלה בפשטות.

הנה דוגממאות:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335059.0

בכל אופן, היא בטח תעלה על הקסיו המקבילה באיכות התמונה והעדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים