פורסם 2008 ביוני 1317 שנים מחבר האדרס בר הקודם, כל כתובת שהאיתי כותב זה היה שומר ומראה לי, נגיד האיתי כותב כתובת של תמונה שרציתי וזה היה שומר שם ומראה לי כל פעם תכתובת לתמונה הספציפית, עכשיו זה רק לאתרים, לא לעמודים ספציפיים, ונגיד אם אתה צריך משהו כותב באדרס בר וזה מחפש כל דבר קשור בהיסטוריה
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים בעעע .. יש למישהו מושג איך אני מעביר את הבוקמארקס שלי מ2? שמרתי את הקובץ ודרסתי את הקיים ב3 אבל משום מה הם לא מופיעים לי בשום מקום , יש רק את הדיפולט בוקמארקס
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים בטח שאפשר לנקות אותה... זה מבוסס על ההיסטורי שלךתנקה את ההיסטוריה ותראה לבד..
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים CTRL+SHIFT+B IMPORT AND BACKUP RESTORE CHOOSE A FILE תודה [br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 16:21:28 מי שרוצה לבטל את ההתנהגות המרגיזה של הaddress bar החדש, שישנה את הערך: browser.urlbar.maxRichResults ב about:config ל-0 (הערה - זה יבטל אותו לגמרי, עוד לא גיליתי איך להחזיר אותו לתצורה של 2 ..)
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים (הערה - זה יבטל אותו לגמרי, עוד לא גיליתי איך להחזיר אותו לתצורה של 2 ..) Get Back to Work, Slacker
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים לא נראה שיש ממש אפשרות כזאתפשוט כי הawsomebar יותר טוב מכל בחינה מהURLBAR הקודם
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים יש תוספת שקוראים לה oldbar .. זה עושה אותו חיפוש של עמודים (דווקא יותר נוח) אבל מופיע כשורה אחת כמו ב2
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים פשוט כי הawsomebar יותר טוב מכל בחינה מהURLBAR הקודם מלבד כמובן מהעובדה שהוא נפתח פי כמה מהקודם, מפריע לראות את האתר שגולשים בו כרגע ושאי אפשר לנקות אותו : יש תוספת שקוראים לה oldbar .. זה עושה אותו חיפוש של עמודים (דווקא יותר נוח) אבל מופיע כשורה אחת כמו ב2 או, נשמע מבטיח. תודה
פורסם 2008 ביוני 1317 שנים יש תוספת שקוראים לה oldbar .. זה עושה אותו חיפוש של עמודים (דווקא יותר נוח) אבל מופיע כשורה אחת כמו ב2 הורדתי, התקנתי, עובד מעולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.