פורסם 2008 במאי 1817 שנים מחבר אם ככה אז אנחנו מדברים נטו על איכות תמונה, ופה נכנסת פוג'י לעניין, עם העדשות והחיישנים שלה.אז הייתי ממליץ בחום רק בגלל האיכות. ה 12 מגה פיקסל לגמרי לא חשובים, אני מצלם רק ב 6 גם ככה.
פורסם 2008 במאי 1817 שנים Fuji F100fd vs Olympus 1020 vs Panasonic TZ5משהו מעניין שמצאתי:http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1012&message=27659195
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מחבר הביקורת הכי ממצה על ה F100FD שקיימת ברשת : http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=3440&review=fuji+f100 מרשים
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מחבר כן אבל כל דבר לצרכים שלו. אני לא אקנה פלאפון כי יש לו מצלמה כזו או כזו, זה נועד לדיבורים.ולדעתי מצלמה נועדה לתמות, ומצלמת וידאו נועדה לוידאו, וזה שמשלבים בין דברים..זה נחמד אבל לא שמיש לדעתי.אם אני יודע שאני רוצה לצלם סרט, אני אביא מצלמת וידאו כבר. שאגב כיום יש מצלמות וידאו שמצלמות גם סטילס ולא ההיפך.ואם את מחפשת אחת טובה שעושה זום, אז אולי ה canon 870 תתאים. ל 2 חברים שלי יש והם מאוד מרוצים.
פורסם 2008 במאי 1917 שנים מה שחשוב לי זה לא רק הזום, זה גם זום, וגם צילום טוב בחושך.וגם איכות תמונה טובה.בגלל זה חשבתי על ה tz5.איך ה canon 870 בהשוואה ל TZ5 ?
פורסם 2008 במאי 2017 שנים מחבר לא יודע אני לא מכיר את ה TZ5 בכלל לצערי, אבל אני יודע שפוג'י היא מלכת החושך, לפחות ככה אומרים.
פורסם 2008 במאי 2017 שנים רציתי לשאול שוב על איכות הבניה של המצלמהבמיוחד רציתי לדעת על הדלת של הסוללה האם היא בנויה היטב או שהיא מרגישה שברירית או משהו בסגנון?חוץ מזה המצלמה עצמה כולה ממתכת או שזה חלק פלסטיק שנראה כמו מתכת? ואיך הכפתורים מרגישים טוב ביד?תודה
פורסם 2008 במאי 2117 שנים מחבר לא מרגישה שברירית, הדלת של הסוללה / כרטיס זכרון כמובן מפלסטיק כמו כל המצלמה, היום הכל מפלסיק משיקולי משקל.גם אין יותר מדי כפתורים, הרוב נגיש דבר אופציות על המסך ולא מליון מצבים של כפתורים.הם לא כפתורים גדולים ככה שאם יש לך אצבעות גדולות אתה בבעיה, אבל ככה זה הכל היום..כמו הפלאפונים עם הכפתוריםהמזעריים שיש בכל מקום. אחלה בניה לדעתי, גוף יפה.
פורסם 2008 במאי 2217 שנים לא מרגישה לא שברירית, הדלת של הסוללה / כרטיס זכרון כמובן מפלסטיק כמו כל המצלמה לא הבנתי את מה שרשמת פה... מה זה אומר "לא מרגישה לא שברירית"? ולא הבנתי אם כל המצלמה מפלסטיק או רק הדלת של הסוללה? וד"א תתחדש
פורסם 2008 במאי 2217 שנים מחבר כן רשמתי את ההודעה תוך כדי עבודה..הממהתכוונתי שהיא לא מרגישה שברירית, למרות שלא הייתי ממליץ לזרוק אותה על קיר בטון לבדיקה.והיא עשויה מפלסיק, כן. לדעתי זה יתרון כי הוא יותר קל ממתכת ולא מתקרר, או מתחמם כמוה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.