עבור לתוכן

רכשתי F100 FD של פוג'י

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם ככה אז אנחנו מדברים נטו על איכות תמונה, ופה נכנסת פוג'י לעניין, עם העדשות והחיישנים שלה.

אז הייתי ממליץ בחום רק בגלל האיכות. ה 12 מגה פיקסל לגמרי לא חשובים, אני מצלם רק ב 6 גם ככה.

פורסם

הייתי לוקחת את ה F100 אבל אי אפשר לעשות זום בזמן הסרטת ווידיאו.

פורסם
  • מחבר

כן אבל כל דבר לצרכים שלו. אני לא אקנה פלאפון כי יש לו מצלמה כזו או כזו, זה נועד לדיבורים.

ולדעתי מצלמה נועדה לתמות, ומצלמת וידאו נועדה לוידאו, וזה שמשלבים בין דברים..זה נחמד אבל לא שמיש לדעתי.

אם אני יודע שאני רוצה לצלם סרט, אני אביא מצלמת וידאו כבר. שאגב כיום יש מצלמות וידאו שמצלמות גם סטילס ולא ההיפך.

ואם את מחפשת אחת טובה שעושה זום, אז אולי ה canon 870 תתאים. ל 2 חברים שלי יש והם מאוד מרוצים.

פורסם

מה שחשוב לי זה לא רק הזום, זה גם זום, וגם צילום טוב בחושך.

וגם איכות תמונה טובה.

בגלל זה חשבתי על ה tz5.

איך ה canon 870 בהשוואה ל TZ5 ?

פורסם
  • מחבר

לא יודע אני לא מכיר את ה TZ5 בכלל לצערי, אבל אני יודע שפוג'י היא מלכת החושך, לפחות ככה אומרים.

פורסם

רציתי לשאול שוב על איכות הבניה של המצלמה

במיוחד רציתי לדעת על הדלת של הסוללה האם היא בנויה היטב או שהיא מרגישה שברירית או משהו בסגנון?

חוץ מזה המצלמה עצמה כולה ממתכת או שזה חלק פלסטיק שנראה כמו מתכת? ואיך הכפתורים מרגישים טוב ביד?

תודה

פורסם
  • מחבר

לא מרגישה שברירית, הדלת של הסוללה / כרטיס זכרון כמובן מפלסטיק כמו כל המצלמה, היום הכל מפלסיק משיקולי משקל.

גם אין יותר מדי כפתורים, הרוב נגיש דבר אופציות על המסך ולא מליון מצבים של כפתורים.

הם לא כפתורים גדולים ככה שאם יש לך אצבעות גדולות אתה בבעיה, אבל ככה זה הכל היום..כמו הפלאפונים עם הכפתורים

המזעריים שיש בכל מקום. אחלה בניה לדעתי, גוף יפה.

פורסם

לא מרגישה לא שברירית, הדלת של הסוללה / כרטיס זכרון כמובן מפלסטיק כמו כל המצלמה

לא הבנתי את מה שרשמת פה... מה זה אומר "לא מרגישה לא שברירית"?

ולא הבנתי אם כל המצלמה מפלסטיק או רק הדלת של הסוללה?

וד"א תתחדש :)

פורסם
  • מחבר

כן רשמתי את ההודעה תוך כדי עבודה..הממ

התכוונתי שהיא לא מרגישה שברירית, למרות שלא הייתי ממליץ לזרוק אותה על קיר בטון לבדיקה.

והיא עשויה מפלסיק, כן. לדעתי זה יתרון כי הוא יותר קל ממתכת ולא מתקרר, או מתחמם כמוה

פורסם

עכשיו הבנתי

תודה רבה בנתיים ותתחדש ותהנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים