עבור לתוכן

7600GT וספק 300W, אפשרי?

Featured Replies

פורסם

מדובר בAGP.

אתמול הלכתי לראות כרטיסי מסך והציעו לי את ה7600GS ב425 לדגם של Inno3d ו475 לדגם של MSI.

בנוסף הוא הציע לי את ה7600GT החרישי של MSI ב600 מזומן/650 עם 3 תשלומים, וסה"כ קרץ לי, הצעה טובה, כרטיס עם תוספת ביצועים גדולה ל7600GS.

התלבטתי בין ב7600GS לX1650PRO לHD 2600PRO, והיה לי קשה מאוד להסיק מי יותר חזק, באתר של TOM's הHD 2600PRO מוביל בפער ניכר על השניים האחרים, אבל מדובר שם על גירסת הPCI-E בעלת 1400MHZ זכרון, בעוד הAGP הוא רק 800MHZ, ככה שנראה לי שיהיה הבדל ביצועים גדול ביניהם, ומאוד יתכן שהHD יפגר אחרי השניים האחרים.

בכל מקרה, אני מעוניין ב7600GT, רק שאני ממש לא יודע אם המערכת שלי תחזיק את הכרטיס הנ"ל. יש לי ספק FSP 300W שקיבלתי עם המארז, לא מהדגמים החדשים שנמכרו לא מזמן בנועה, העלתי תמונה שלו לנוחיותכם. על הספק גם כתוב 18A/12V, כלומר שהוא מספק (או אמור) 18A על מסילת ה12V.

שאר מפרט המחשב מופיע בצד.

שאלות:

1. האם יש אפשרות להחזיק את ה7600GT עם הספק הנ"ל?

2. האם המעבד יהיה צוואר בקבוק ל7600GT? כי אם כן יהיה צורך בOC (אני יכול להביא את המעבד ל3GHZ, אבל זה עוד תוספת של W למערכת)?

3. אם לא, מי מבין שלושת הכרטיסים האחרים עדיף?

כל תשובה תתקבל בברכה, תודה מראש, עידן.

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לי מעבד P4 עם כרטיס 6600GT, על ספק ג'נרי שמספק (או אמור, לפחות) 18A על ה12V, והעסק עובד בלי יותר מדי בעיה. הפרש הביצועים בין ה7600 ל6600 לא גדול במיוחד, ואני מניח שהספק מסוגל להחזיק את הכרטיס שלך.

פורסם

עידן, תוכל לכתוב באיזו חנות הציעו לך 7600GT ל AGP? גם אני הייתי מעוניין בכרטיס כזה. ומה הכוונה חרישי? האם הוא עם קירור פאסיבי במקום מאוורר?

פורסם
  • מחבר

עידן, תוכל לכתוב באיזו חנות הציעו לך 7600GT ל AGP? גם אני הייתי מעוניין בכרטיס כזה. ומה הכוונה חרישי? האם הוא עם קירור פאסיבי במקום מאוורר?

כן קירור פאסיבי. זה באייבורי, עם שלוש שנות אחריות.

בכל מקרה אני דיי ירדתי מה7600GT כחדש, יש בפנדה HD2600XT AGP ב560 וממה שהבנתי הוא עדיף. הוא לא במלאי אבל.

עריכה: הכוונה הייתה לHD2600 לא 2400.

פורסם

ה-2400 הוא רק 64bit אם אני לא טועה, והוא גם לא חרישי כמו ה7600GT .גם כדאי לקחת בחשבון.

פורסם

תעשה טובה אל תקנה מאייבורי....

והספק יחזיק.

פורסם

הספק יחזיק, אם תוכל להביא את המעבד ל 3Ghz יהיה מצויין.

פורסם

תעשה טובה אל תקנה מאייבורי....

למה לא?... אייבורי היא אכן חנות לא מומלצת כאן בפורום (בלשון המעטה),אבל זה לא לבקש מהם שירכיבו לך מחשב או משהו כזה...או שאתה מזמין משהו,משלם,ומחכה...זה כרטיס מסך בחתיכה אחת של MSI,שהם היחידים שראיתי שמייצרים 7600GT עם קירור פאסיבי ל-AGP.שולפים לך אותו ישירות מהמלאי וזהו .מה יכול להתקלקל? או שכרטיסי מסך של MSI הם לא טובים....

פורסם

MSI לא חברה כל כך מומלצת,

במידה ויש תקלה בכרטיס...

אתה מתקשר לאיבורי...08-3351111 אחד אחד אחד...ואין שם אף אחד.

תעשה לעצמך טובה ותקנה בחנות נורמלית, לא חסרות כאלה בארצנו.

פורסם

אני ממש ממש לא ממליץ לקנות מאיבורי!

אתה עוד תצטער על הרגע הזה..

פורסם

זה לא שיש בעייה עם החברה המסויימת MSI אלא יש בעייה עם איבורי. והיא המייבאת היחידה של MSI בארץ. ולכן כל עיניין האחריות יעבור דרכה. (שימו לב שאין MSI באף חנות אחרת...)

אם בא לך לא להדפק אל תקנה משם....

פורסם

אני הייתי הולך על HD2400 .לצרכים שלי אני חושב שזה מספיק-שזה הכל חוץ ממשחקים על מסך 24" (שאני עומד לקנות). אבל שני דברים מפריעים לי:

1.אין כזה ל AGP עם קירור פאסיבי למיטב ידיעתי,ואני שונא רעש...

2.הוא רק 64bit -לא שאני ממש מבין מה זה אומר...מה זה באמת אומר?..... :nixweiss:

אם למישהו יש פיתרון בשבילי בסוגיות האלו אני אודה לו :)

פורסם
  • מחבר

כן קירור פאסיבי. זה באייבורי, עם שלוש שנות אחריות.

בכל מקרה אני דיי ירדתי מה7600GT כחדש, יש בפנדה HD2400XT AGP ב560 וממה שהבנתי הוא עדיף. הוא לא במלאי אבל.

התבלבלתי. בטעות יצא לי 2400 במקום 2600. כמובן שכוונתי הייתה לHD2600XT AGP, שעולה שם 560.

בכל מקרה יצרתי היום קשר עם פנדה והם אמרו לי שהכרטיס לא זמין בכלל. אתה יכול לנסות במקום אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים