פורסם 2008 במאי 1217 שנים רכשתי 2 מחשבים חדשים (זהים) לבית, התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו עם הדיסק של לוח האם (כולל כרטיס קול שהוא BUILT IN),אבל אני לא מצליח לשמוע Sound, נראה שלא מותקן משהו חיוני,להלן תמונות מסך עם פרטים חשובים, אשמח לספק כל פרט נוסף שדרוש.התקלה זהה בשני המחשבים (התקנתי XP PRO)חשוב לציין שלמרות שבמנהל ההתקנים אין שום התקן עם סימן שאלה צהוב,לעיתים לאחר ריסטרט המחשב מודיע על חומרה חדשה שנמצאה (אני מניח שזה כרטיס הקול המובנה),אך לא מוצא דרייברים (גם לא בדיסק).מה עושים ?(אולי מורידים דרייברים מהאתר של יצרן לוח האם ? אם כן, לא מצאתי...)תודה ![attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר אין לך דייברים של קול.איזה לוח אם יש לך?INTEL 945GC (Lakeport-GC) + ICH7®
פורסם 2008 במאי 1217 שנים INTEL 945GC (Lakeport-GC) + ICH7®זה לא הלוח זאת רק הערכת שבבים, תבדוק עם CPUZ או PCWIZARD מ WWW.CPUID.COM מה הדגם המדוייק של הלוח אם שלך.
פורסם 2008 במאי 1217 שנים תבדוק בדיסק דרייברים של הלוח-אם יש תוכנה לכרטיס-קול המובנה , היא תמצא לבד את הדרייברים של הכרטיס-קול, תתקין אותה... בהצלחה.
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר זה לא הלוח זאת רק הערכת שבבים, תבדוק עם CPUZ או PCWIZARD מ WWW.CPUID.COM מה הדגם המדוייק של הלוח אם שלך. בבקשה, מצ"ב (למרות שנראה לי שהיה כתוב גם בתמונה המקורית :-)) ABIT LG-95C[br]פורסם בתאריך: 13.05.2008 בשעה 02:44:29 תבדוק בדיסק דרייברים של הלוח-אם יש תוכנה לכרטיס-קול המובנה , היא תמצא לבד את הדרייברים של הכרטיס-קול, תתקין אותה... בהצלחה. כבר עשיתי זאת... 1. התקנתי את כל הדרייברים שבדיסק לוח האם 2. כשזוהתה חומרה חדשה, הכנסתי את הדיסק, סימנתי לו לחפש בדיסק, והוא לא מצא [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 1317 שנים מחבר אתה אחרי פירמוט או ווינדוס חדש במקרה?כן, מחשב חדש (פירמוט והתקנה חדשה)
פורסם 2008 במאי 1717 שנים תבדוק ב BIOS אם הכרטיס הקול המבנה נמצא במצב מנוטרל.או יכול להיות שכרטיס הקול מתנגש עם רכיב חומרה אחר.הייתי מציא לך לברר בפורום לוחות אם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.