עבור לתוכן

נייד DELL ב 9000 ש"ח לעבודה מאסיבית

Featured Replies

פורסם

אני בודק אפשרות לקנות נייד במקום שולחני. נייד של DELL דגם DELL Precision M6300 למשל.

או מחשב חזק בדגם אחר עם מסך 2GB , 17 זיכרון, ודסק 200 GB במהירות 7200 . או אולי 2 דיסקים אחד ללינוקס.

כמה זמן מחשב כזה יכול לחיות אם הוא יבצע פעילויות 24/7 הוא פשוט יהיה דלוק כל הזמן עם כמה תוכנות הפועלות בלי הפסקה ?

תודה

פורסם

יכול בעקרון לחיות עד אינסוף.

אבל אם הוא ישב במקום אחד דלוק 24/7 ולא יזוז, למה לא לחסוך הרבה כסף ולקנות שולחני?

פורסם
  • מחבר

כן, ברור ששולחני יהיה זול יותר וחזק יותר במחיר הזה. חשבתי להנות גם מגמישות מסויימת בעבודה ממקומות שונים בבית או מחוץ לבית, למרות שרוב הזמן הוא אכן אמור לשבת במקום אחד.

יכול להיות שהפיתרון הוא שולחני חלש יותר לעבודה 24/7 + נייד זול יותר לעבודת פיתוח.

יש דבר כזה מחשב נייד Core duo ? ולא Core 2 duo למשל DELL Inspiron 1525 זה לא דור קודם ?

פורסם

Inspiron 1525 הוא מודרני יחסית.

אפשר למצוא ניידים בעלי מעבד Core Duo, ישנם Gigabyte ו-HP מסויימים שנמכרים בסביבות 3,000 ש"ח.

פורסם

אם אתה רוצה להנות מניידות - 17" זה לא פתרון. 15.4" זה גם גבולי.

ב-9K אתה מוצא בקלות מחשב שולחני מדהים + נייד 14" מעולה.

פורסם
  • מחבר

מפרט שולחני כזה שאני חושב עליו עם מעבד Q9450 + זיכרון 4 GB + שני דיסקים 500 GB + מסך DELL 20 או 24 (לא החלטתי אני צריך לראות אותו קודם, בחנות בפתח תיקווה) זה מחשב לפיתוח בעיקר. מחשב כזה עולה כ- 11K בערך.

יש לי נייד קצת ישן של DELL עם 15.4 והוא כבד יחסית (נדמה לי 4 KG, לא כיף על הכתף... ) ואני כמעט לא זז איתו משולחן העבודה, אז אני מניח שאני יהנה יותר מ- 17" כי היחס בין הניידות אצלי יהיה כניראה 80% מהזמן בשולחן העבודה או על שולחן אחר בבית, ו - 20% בחוץ.

פורסם

שכח מהרעיון של 17' וניידות.

זה לא הולך ביחד.

פורסם

מפרט שולחני כזה שאני חושב עליו עם מעבד Q9450 + זיכרון 4 GB + שני דיסקים 500 GB + מסך DELL 20 או 24 (לא החלטתי אני צריך לראות אותו קודם, בחנות בפתח תיקווה) זה מחשב לפיתוח בעיקר. מחשב כזה עולה כ- 11K בערך.

ואתה חושב לקנות מחשב נייד כתחליף למפרט הזה? ועוד מקווה למצוא אותו ב-9K? :screwy:

יש לי נייד קצת ישן של DELL עם 15.4 והוא כבד יחסית (נדמה לי 4 KG, לא כיף על הכתף... ) ואני כמעט לא זז איתו משולחן העבודה, אז אני מניח שאני יהנה יותר מ- 17" כי היחס בין הניידות אצלי יהיה כניראה 80% מהזמן בשולחן העבודה או על שולחן אחר בבית, ו - 20% בחוץ.

רגע - 20% בחוץ נראה לך מעט? אם היית אומר לי 2% בחוץ - הייתי אומר לך בסדר. אבל 20% בחוץ? שכח מ-17".

פורסם
  • מחבר

לא חושב שיש היום נייד כתחליף לשולחני חזק מאוד, אולי משהו שמתקרב קצת אבל עדיין לא חזק כמו שולחני מתקדם. נייד זה יעלה כנראה יותר מ- 13K

אני חושב שהיום לכל אחד שעוסק בתחום המחשבים ועובד בבית צריך שיהיה בבית מחשב נייח חזק ששום נייד לא יכול להחליף וגם מחשב נייד אולי לא ב- 13K אבל מחשב לא רע ב- 6K נניח, כי מחשב נייד הוא ההמשך של המוח לא? :) . לא צריך מחשב נייד ב- 13K כדי להשתמש במערכת פיתוח כלשהי ב- WIN או LINUX + קישור לרשת + כמה תוכנות עזר (לא למשחקים, גרפיקה, או עריכת קול כלשהן)

פורסם

שמע, בינתיים אתה מתפלסף הרבה ומדבר מה יש ומה אפשר, אבל לא לעניין.

תגיד כבר מה אתה רוצה. באת לקבל המלצה למחשב נייד (כך זה נראה מהכותרת לפחות) או סתם לדסקס על "מחשבים ניידים, נייחים ומה שביניהם?"

פורסם
  • מחבר

את התשובה שלי קיבלתי. מחשב נייד מתקדם יכול לפעול בלי הפסקה 27/7 כמו שולחני. כל השאר זה עיניין של צרכים ותקציב.

פורסם

את התשובה שלי קיבלתי. מחשב נייד מתקדם יכול לפעול בלי הפסקה 27/7 כמו שולחני. כל השאר זה עיניין של צרכים ותקציב.

גם מחשב נייד "לא מתקדם" יכול. אלא אם כן העיצוב שלו גרוע והוא מתחמם יותר מידי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים