עבור לתוכן

מעונין לרכוש טלויזיה LCD 32 - תקציב של 4.5K

Featured Replies

פורסם

בעקבות השיפוץ שאני עושה בחדר שלי ומארגן את כל כולו מחדש אז הטלויזיה הישנה שלי (LG FLATRON 29) הולכת לעולמה ואני זקוק למחליפה.

מכיוון שנמאס לי להשתמש במסך מחשב שלי גם ל X360 אז אני רוצה טלויזית LCD איכותית, בגודל של 32 שכמובן תתמוך במכשיר כמו שצריך. אין לי כל כך מושג בטלויזיות השונות כיום ובדגמים השונים וכאן אתם נכנסים. התקציב בכותרת.

פורסם

Samsung R81

מדהימה בכל התכנים כמו מחשב HD קונסולות לא ניסיתי אבל זה אותו עיקרון

בYES היא לא להיט לעומת האחרות אבל רואים סבבה

כמו כן לא נראה לי שיש עוד טלוויזיות שנותנות לך NR דרך הHDMI

NR= native rate

תמיכה ברזולוציות נוספות מעבר ל 1360X720 אפשרות מאוד חשובה בLCD שמתחברות למחשב

אני ממליץ בחום

עריכה: כשאתה קונה כמה נקודות שאתה חייב לשים לב אליהן:

לא משנה איזה טלוויזיה אתה קונה שים לב שאתה מקבל אחריות של היבואן הרישמי !

תבדוק את החנות מול היבואן באתר של היבואנים רשום כל מי שהוא משווק מורשה של המוצרים שלהם

אני נתקלתי בכמה חנויות שכביכול מוכרות עם אחריות מלאה אבל היבואן לא מכיר אותן , שים לב!

תעשה סקר שוק תחפש את המחיר הכי נמוך שאתה מוצא באינטרנט ותלך איתו לרשת הכי קרובה אליך הביתה לרוב הם יציעו לך הצעה שווה או 50 שקל יותר שזה סבבה

ותחשוב טוב איפה אתה שם אותה , אם אה תולה או שאתה שם אותה על ההמעמד שלה , אני תליתי בעיקר בגלל החתול שלי שכבר כמעט הפיל לי אותה :kopfpatsch:

+ אם זה עם זרוע אתה יכול להרוויח עוד 45 סמט'

בהצלחה!

פורסם

מחזק, אני עם R71 ומרוצה עד הגג.

היא מדהימה בחיבור למחשב\לתכני HD אחרים.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על העזרה המקצועית והמהירה.

לעניין, מבירורים שעשיתי אז באמת הטלויזיה הזאת מאוד מומלצת בכל מה שקשור לקונסולות(הדרישה העיקרית שלי) ובחיבור למחשב(לא רלוונטי עקב הDell 2407) אבל יש איתה בעייתיות מסוימת בכל מה שקשור לשידורי הכבלים שנראים עליה פשוט לא טוב. כמובן שזו לא איזו בעיה בטלויזיה או משהו אלא תוצר של איכות השידור הפשוט בזיוניות שיש לנו בארץ אבל אני בתור מנוי של יס שנאמר רואה טלויזיה שעתיים ביום, בעיקר ספורט, רוצה לראות כמו שצריך.

השאלה היא אם האיכות של הצפייה בטלויזיה בערוצים השונים באמת עד כדי כך גרועה ואינה מהמצופה למסך שכזה או שעושים מדבר קטן עניין והאיכות סבירה בהחלט ולא תצדיק אי קניה של הטלויזיה הנ"ל.

פורסם

אני עם הממיר 3100 של יס והאמת היא שב S-VIDEO רואים פשוט זוועה, בקומפוזיט רואים סביר לגמרי (כנראה כבל טוב יותר, מראה יותר את הפאקים שבדחיסה הסופר-מוגזמת שלהם, אין לי הסבר אחר לזה).

בכל אופן אני מאלה שמעבירים לערוץ של הממיר פעם בשבוע (ובשבת הקרובה אני יכול לזרוק אותו מהחלון) אבל כשאני כבר רואה, זה בסדר גמור.

לחברים שלי יש LG 32LC53 ו- TOSHIBA A3500 שנחשבות פשוטות יותר אבל עם תצוגה עדיפה לשידורי כבלים, ואני לא מבדיל יותר מידי באיכות תמונה בחיבור קומפוזיט.

פורסם

יש בתקציב הנ"ל טלוויזיות יותר משתלמות כגון

ההיטאצי a01 או הsharp wd1e

או הסוני u3000 שלושתם נחשבים הרבה יותר טובים מהסמסונג ובאותו טווח מחיר

פורסם

אני מאוד הטלבתי בין הWD1E לסמסונג בסוף מה שעזר לי להחליט זה ההפסקת יבוא\ חוסר במלאי (לא בטוח שהפסיקו לייבא אבל כשאני קניתי אמרו משהו כזה)

אם יוצא לך לראות את השארפ איפשהו תשווה בינהם לפי מה שקראתי הדגם של השארפ מצוין לשידורי כבלים\לווין אבל צריך לראות בעניים במקום נורמאלי

התצוגות שאתה רואה ברשתות לא משקפות את האיכות של שום טלוויזיה הכול נראה שם גרוע , אם אתה יכול למצוא חנות שתתן לך לראות את הטלוויזיה בחיבור ישיר לממיר עם כבל נורמאלי ולהשוות בין הטלוויזיות

ד"א לשארפ יש NR רק דרך חיבור VGA

פורסם
  • מחבר

יותר מדי מסכים מומלצים פה (לא שזה רע) אז הפתרון היחידי שלי הוא לפחות ללכת לראות בעיניים שלי את כולם ואז לגבש דעה.

פורסם

בתוספת של 300 שקלים אתה יכול לקנות את ה sony p3000.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים