פורסם 2003 במאי 1022 שנים לא יודע למה עשיתי את זה.... ממש לא..... אבל רציתי אחד כזה משלי IBM Deskstar 60 GB הברגים בקושי היו מוברגים, כך שיכולתי בקלות לשחרר אותם עם צבת, אם כי היו ברגים עקשניים.... חיתוך - דרמל, לאחר מכן שיוף גס - דרמל, ושיוף יותר עדין - דרמל. החלון - שקף קצת עבה, לא פרספקס ! בין התמונו השונות תוכלו לראות תמונה שאני מחבר את הדיסק לראות אם הוא עדיין חי בבקשה: אשמח לתגובות, שבת שלום, אבנר
פורסם 2003 במאי 1022 שנים לא חבל? 60 ג'יגה! אני נותן לו עוד חודש לחיות : כי אני מבין שסתם פתחת אותו בחדר.? אבל יצא יפה.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים קודם כל אחלה של דבראבל למה להרוס הארד דיסק? אם החברות היו מיצרות כאלה (רעיון די טוב) אז בסדר.אבל!!! לקחת ולהרוס,תוך זמן קצר הוא ימות. קצת אבק בזמן שפתחתה אותו וזהו הוא מת. ביזבוז של 60GB
פורסם 2003 במאי 1022 שנים מחבר בצער רב וביגון..... אני מודיע על מות הדיסק.בסמוך לשעה 11:20 נשמעו קולות חריקה כבדים. כל ניסיונות ההחיאה נכשלו (בין אם זה לדפוק עם פטיש וכו'....)
פורסם 2003 במאי 1022 שנים בצער רב וביגון..... אני מודיע על מות הדיסק.בסמוך לשעה 11:20 נשמעו קולות חריקה כבדים. כל ניסיונות ההחיאה נכשלו (בין אם זה לדפוק עם פטיש וכו'....)משתתף בצערך :'(Mavererick אז איך לפתוח מבלי שידפק?
פורסם 2003 במאי 1022 שנים אוי ואווי! אתה מאד אמיץ אחי, כל הכבוד על האומץ שהיה לך בלפתוח את הדיסק, אבל חבל, אני משתתף בצערך אחי :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.