פורסם 2008 במאי 1217 שנים אהלן,יש לי מעבד E4500, ולוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L.עשיתי אוברקלוק דרך הביוס, אבל משום מה הוא עושה את האוברקלוק רק למעבד אחד.גם CPU-Z נראה מוזר, הוא לא נותן לי לצפות בשני המעבדים.(מצורפות תמונות)מה הבעיה?תודה,אור.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר זהו אני לא מבין איך זה הגיוני..עשיתי דרך הביוס העליתי את ה- Multiplier ל- 11, והעליתי את ה- FSB מ- 200 ל- 280תראה גם את EVEREST:במסך אחד הוא אומר ששני המעבדים ב3 GHZ, ובמסך השני הוא אומר משהו אחר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 1217 שנים אנשים, קצת לקרוא פה ושם בפורום לא מזיק...המכפלה של המעבד יורדת כאשר אין שימוש רציני בשביל פחות פליטת חום/הספק חשמל.לפי מה שרואים בMy computer רואים מ 2.20 זה 3.08 אז מה הבעיה? תפעיל בדיקת מאמץ ותראה בעצמך שהמכפלה עולה והמעבד יעבוד על 3.08 ותבדוק שהמחשב לא יקרוס..וגם הייתי משנה את היחס בין המעבד לזכרונות ל 1:1
פורסם 2008 במאי 1317 שנים תשנה את הMemory System Multiplier ל 3.00 ובדוק אם המערכת יציבה.זה יתן לך זכרונות שיעבדו בתדר של 840Mhz. במצב הזה, בדוק שהתזימונים חזרו למקור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.