עבור לתוכן

השוואת מעבדים לאחר oc

Featured Replies

פורסם

אם למשל עושים לe2180 אוברקלוק לתדר של e7200 (לדוגמא, אני לא מתכוון למעבד הזה ספציפית..)

אז ה2180 יהיה שווה בביצועיו ל7200?

תודה רבה. :)

פורסם

יהיה לו פחות קאש (1 ולא 3)

ולא תומך בסט הפקודות SSE4.1

אבל בעקרון אם ההבדל במחירים בינהם רציני, אז עקיפת התדר של E7200 באיזה 200 MHZ תשווה בינהם

פורסם

הE2 יהיה יותר חם מהE7 בOC, והביצועים של E7 יהיה עדיין גבוהים יותר אם שניהם באותו תדר עבודה בגלל שיש ל E7 יותר זיכרון מטמון.... אבל אם תגיע עם E2 ליותר מהתדר של E7 הביצועים עשויים להיות זהים... כמובן עם קירור מתאים...

פורסם
  • מחבר

באמת זיכרון הקאש כזה משנה?

פורסם

לצערי עידן, יש לך טיפה בלבול, ממראה שהמציאות ומבחנים מראים, מעבד בעל זיכרון מטמון קטן יותר, יהיה נחות באחוזים ממש בודדים בדברים כגון: קידוד וידאו, עריכות וכו'.

בשאר הדברים בנטו עיבוד שעון וכו'? אותו הדבר, אני זוכר ראיתי בכמה מקומות טבלה אשר עשו השוואה בין אקסטרים 6800 לבין E2180 באותו התדר, זהה לחלוטין בכל הפרמטרים לפעמים היו משום מה פרמטרים שה- E2180 עקף אותו אבל מבחינת הזיכרון קאש? האקסטרים לקח בקידוד וידאו, עריכות תוכנות בעלות משאבים כבדים שזקוקות לזכרון מטמון.

נכון, של- E7200 יש תמיכה בסט פקודות SSE החדש, אבל בתכלס, זה לא קריטי בכלל ולא מזיז אם יש בעיה בתקציב.

פורסם

לצערי עידן, יש לך טיפה בלבול, ממראה שהמציאות ומבחנים מראים, מעבד בעל זיכרון מטמון קטן יותר, יהיה נחות באחוזים ממש בודדים בדברים כגון: קידוד וידאו, עריכות וכו'.

בשאר הדברים בנטו עיבוד שעון וכו'? אותו הדבר, אני זוכר ראיתי בכמה מקומות טבלה אשר עשו השוואה בין אקסטרים 6800 לבין E2180 באותו התדר, זהה לחלוטין בכל הפרמטרים לפעמים היו משום מה פרמטרים שה- E2180 עקף אותו אבל מבחינת הזיכרון קאש? האקסטרים לקח בקידוד וידאו, עריכות תוכנות בעלות משאבים כבדים שזקוקות לזכרון מטמון.

נכון, של- E7200 יש תמיכה בסט פקודות SSE החדש, אבל בתכלס, זה לא קריטי בכלל ולא מזיז אם יש בעיה בתקציב.

רגע ,אני רוצה להבין , אתה טוען שניתן להמהיר את ה-2180 למהירות שוות ערך לדוגמא ל- q9300 או 8400, כך שתכלס לא יהיה כמעט הבדל ב-framerate ב- crysis למשל?

פורסם

בדיוק ככה, לא רק שאני אומר, זה באמת ככב בכל העולם למעשה , לא משהו חדש בכלל :).

וכן אפשרי ביותר, דרך אגב עם לוח אם טוב (משוה יקר מן הסתם) וקירור מעולה וספק יציב, אפשר להגיע איתו גם ל- 3.6 יציב לגמריי.

**הכל בערבון כן תלוי בחלקים שלך. וכמובן שמעבר ל- 4.0 זה כבר אוברקלוקרים מנוסים הרבה יותר.

אבל כן זה אפשרי לגמריי, עשיתי לאח של חבר שלי, הוא קנה 2180 המרתי לו ל- 3.0 עם לוח אם בשווי 500 שקל וכו' וקירור סביר.

אפשר היה יותר.

פורסם

בדיוק ככה, לא רק שאני אומר, זה באמת ככב בכל העולם למעשה , לא משהו חדש בכלל :).

וכן אפשרי ביותר, דרך אגב עם לוח אם טוב (משוה יקר מן הסתם) וקירור מעולה וספק יציב, אפשר להגיע איתו גם ל- 3.6 יציב לגמריי.

**הכל בערבון כן תלוי בחלקים שלך. וכמובן שמעבר ל- 4.0 זה כבר אוברקלוקרים מנוסים הרבה יותר.

אבל כן זה אפשרי לגמריי, עשיתי לאח של חבר שלי, הוא קנה 2180 המרתי לו ל- 3.0 עם לוח אם בשווי 500 שקל וכו' וקירור סביר.

אפשר היה יותר.

נכון ,אבל כל הקטע זה "להוציא את המיץ לחומרה זולה " ,ברגע שמשקיעים בלוח אם יקר ל-OC

כמו חלק מהלוחות של asus ,אז כל הטעם הולך לאיבוד.

אל תישכח גם שניתן לקחת מעבד זול יחסית כמו 8200 ולהמהיר אותה הרבה מעבר ל-4.

השאלה היא מאיזה מעבד ניתן( באופן יחסי כמובן למחיר) "לסחוט את המיץ יותר "

8200 OC מול 2180 OC ?

פורסם

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים