עבור לתוכן

לכל מי שעושה OC לכרטיס מסך שיכנס - שאלה לגבי הכרטיס leadtek שלי

Featured Replies

פורסם

כמה OC לדעתכם כדאי לי לעשות לכרטיס מסך?

כרגע אני עושה בעזרת coolbits את הOC עד ל 500\300, כאשר במקור זה עומד על 446\250.

האם לדעתכם מעבר לזה, הכרטיס יעשה בעיות?

יש לי leadtek Gf4 Ti-4200 128mb (למקרה שאתם לא יודעים)

תודה.

פורסם

תמשיך לעשות OC עד שתתחיל לראות כל מיני תופעות טבע על המסך , ואז תרד באיזה 5 מגהרץ וזהו .

אף אחד לא יכול לדעת לכמה הכרטיס שלך יגיע ולכמה הוא לא יגיע .

תנסה , תבדוק ותגיד לנו .

פורסם

תעלה את המהירות כל פעם בקצת עד שיתחילו להופיע בעיות ואז תוריד קצת וככה תדע בדיוק כמה OC כדאי לך לעשות.

זה כל הכיף ב OC ,למתוח את הגבולות ככל האפשר.

פורסם

יש לך עוד עם הזיכרונות, גם אם הליבה אבל לא יותר מידי ::)

הקיצר תנסה עד שיתחילו להיות בעיות - אתה כבר תדע.

המארז שלך מקורר היטב?

פורסם

OC לכרטיס מסך : לא מומלץ בימים חמים מאוד אלו.

פורסם

אין ממש קשר... זה תלוי בטמפ' של הליבה. בכל מקרה מישהו עם קירור טוב על הכרטיס (זה כבר יש :)) ומארז מאוורר היטב יקבל טמפ' טובות, שווה יש go ל OC.

לפותח הת'רד - ההמהרה היא באחריותך האישית.

פורסם

בטוח יש לך קירור על הזכרונות.. אצלי עם הקירור שהגיע עם הכרטיס (שהוא קירור מפלצתי כמיטב התוצרת שלLeadtek) הגעתי ב150MHZ יותר.

תנסה לעלות לליבה יותר מהירות וכמו כן לזכרונות עד שתראה במשחקים כל מיני עיוותי תצוגה תוריד בערך כ 3-5MHZ תאמץ את הכרטיס עוד בעיבודים גרפיים משהו כמו שעה כדיי להיות בטוח שהוא יפעל עד הסף של ההיתחממותו ואז תידע שהיגעת למקסימום יציבות.

פורסם
  • מחבר

אין ממש קשר... זה תלוי בטמפ' של הליבה. בכל מקרה מישהו עם קירור טוב על הכרטיס (זה כבר יש :)) ומארז מאוורר היטב יקבל טמפ' טובות, שווה יש go ל OC.

[/quote ]

בקשר למארז, לא ממש :-\

בקשר לכך שזה באחריותי בלבד , אני מודע, אבל אני לא בטוח שכדאי לעשות עוד המהרה בכלל... ::)

אני צריך לדעת עוד חוץ מלעשות OC דרך תוכנה? ???

פורסם

מה אתה רוצה לדעת?

פורסם
  • מחבר

איך אתה עשית OC לכרטיס מסך?

פורסם

חחח! יש קשר ישיר!!

פורסם

טוב, שאלה טובה..

אני הסרתי את הקירור המקורי של לידטק ובמקומו שמתי את הוולקנו 6 ולקחתי גוף קירור מנחושת (5ס"מ מרובע בערך) וחילקתי אותו ל4 והדבקתי אותו לזכרונות עם דבק חם.

את הגוף הקירור (Volcano6) הצמדתי עם חוטי נחושת עבים וחזקים דרך החורים שיש בכרטיס.

לי יש TI4400 והגעתי איתו למהירות של 360/750Mhz. יציב!!!

פורסם
  • מחבר

אה ::)

חשבתי שהקירור של הכרטיס מספיק... :o

פורסם

הקירור של הכרטיס שמגיע מלידטק הוא מספיק ביותר. פשוט רציתי יותר טוב..

פורסם

מה המהירות סטוק של הזיכרונות? בכאלו מהירויות הייתי ממליץ לשים סינקים קטנים...

כנראה שבאמת הוולקנו השפיע לטובה, אבל חבל שלא ניסית להמהיר לפני עם הקירור המקורי או לבדוק טמפ'... ::)

אני ניסיתי כמה פעמים להמהיר אותו לא יותר מידי, בכל מקרה עשיתי זאת עם RivaTuner.

( אחרי שאני יקבל את הפאנל טמפ' אני ימהיר רציני )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים