עבור לתוכן

Intel CORE 2 Duo E4300 - פרויקט אוברקלוק + Freezer 7 PRO (Value)

Featured Replies

פורסם

על איזה תדר קיבעת אותו?

• תגובות 72
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

2.916GHz.

פורסם

אתה לא מעדיף לעלות ל3Ghz ולייצב אותו שם? בשביל האסתטיות

פורסם
  • מחבר

אני יכול לנסות, אבל אם זה ידרוש העלאת מתח מעבד, אני לא אעשה את זה, כי בערך שתי דקות ב-TAT מביאות אותו לטווח המעלות שבהן מסוכן לעבוד איתו לאורך זמן. אני אעשה TAT מחר, ואז נראה אם הוא לא מגיע לשם בכל מקרה. אז גם נקבע מה עושים בהמשך.

פורסם

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב, הרצתי TAT, היום יום חם, אז זה יום אידיאלי לבדוק מה מצב המעבד בחום כזה.

83 מעלות אחרי כמה שעות של TAT, מה שאומר שאין מה לדבר על עוד אוברקלוק עד החלפת גוף הקירור. אני אנסה להוריד את מתח המעבד קצת, בתקווה שזה יסייע להוריד את כמות החום שהוא פולט, אבל אם זה לא יצליח, אני כבר אשאר שם.

פורסם

אני רואה שהפריזר לא רע בביצועים יחסית למחיר!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ניסיתי הרגע להוריד את מתח המעבד מ-1.4560 ל-1.425, ולהעלות את מתח ה-FSB וה-MCH ל-0.2+. המחשב הראה שגיאה אחרי 3 שניות של OCCT...

פורסם

אז אתה מחזיר חזרה ל 1.45?

המעבד מחזיר בוולט כזה ללא בעיות או סכנה שימות?

פורסם
  • מחבר

כן. מחר אני אצא לאופניים, אז תהיה בדיקת יציבות מלאה, אני מנסה לסחוט ממנו ממש עוד מגה-הרצים בודדים... עכשיו הוא על FSB של 330, ועל מתח של 1.456V בביוס, אני יורד ב-MHz אחד כל פעם שהוא לא יציב, ככה אני סוחט ממנו הכי הרבה למתח. אלא אם זה עלול להוריד ביצועים, הגישה הזאת? שמעתי על תופעה של חנק במעבדים...

פורסם

כשהיה לי ספק זבל הרגשתי באוברקלוק גבוה שהמעבד לא סוחב למרות המגה הרצים הגבוהים (אולי זה סתם פסיכולוגי אבל לך תדע),

בכל מקרה אני מתפלא מעט שהמעבד לא סוחב מעבר ל 3GHZ.

אני לא ממש מבין הרבה באוברקלוק, אבל הקטע הוא הפריזר? או שפשוט הלוח לא סוחב?

פורסם
  • מחבר

האמת היא שאני חושב שזה המעבד, כנראה נפלתי על אחד גרוע יחסית, שדורש הרבה מתח עבור 2.9GHz. עכשיו, לא איכפת לי לתת לו את המתח הזה, הבעיה היא שאז הוא מגיע לטמפרטורה שבה הפריזר במהירות אוטומטית לא מסוגל לקרר אותו מספיק טוב לפעולה 24\7. הייתי שם את הפריזר על פול גז כל הזמן, אבל אני רוצה לישון ליד המחשב, אז זו לא אפשרות. אני פשוט צריך גוף קירור גדול יותר, ככה אני אוכל להמשיך להתקדם.

פורסם

אני עצמי חושב שיש לי מאוורר שהוא אפילו לא סטוק, משהו של קולר מאסטר..עגול כזה לא מרובע.

עכשיו אני על 2700 וטמ"פ כשחם כמו עכשיו במנוחה עם 42 +-.

במאמץ זה כבר 66...

ניסיתי 2900 אבל המעבד התחמם מדי כבר ב 70 +

נראה לי שבאמת נפלת על מעבד לא מזהיר........ :-X

נ.ב המאוורר מסתובב על 1800RPM ואני לא ממש שומע אותו (אני ישן ליד המחשב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים