עבור לתוכן

Intel CORE 2 Duo E4300 - פרויקט אוברקלוק + Freezer 7 PRO (Value)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

היא יותר רגישה לשגיאות. עשיתי את הניסוי הזה אחרי שב-IQPC (הטכנאים שם תותחים אחד אחד מסתבר) אמרו לי שהיא עדיפה - OCCT הראתה שגיאות בזמן ש-ORTHIS הכריזה על המחשב כתקין. וכן, היא צריכה להיות כמה שעות בבדיקת יציבות, אבל במקרה הזה כמה שניות יספיקו אם ישר אחריהן יש שגיאה. נתקעתי היום בבוקר עם Error check, אז בדיקת יציבות מלאה אני אוכל לערוך רק מחר.

• תגובות 72
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איזה בדיקות צריך להריץ שם?

אני אנסה את את התוכנה היום בערב. עשית לי תאבון לנסות להמשיך את הOC שלי... :smile1:

פורסם
  • מחבר

בהצלחה :cool2:

כעיקרון, כרגע הזיכרונות עדיין רחוקים ממהירות הסטוק שלהם בגלל המחלק (שהורדתי רק לאחרונה ל-1:1, פשוט רק עכשיו היה צורך), ולכן אני מריץ בדיקת CPU בלבד, אבל בדרך כלל אני מריץ בדיקת Mix.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי הרגע ככה: מתח מעבד על 1.425, מתח FSB ומתח MCH על +0.2. ו-OCCT הראתה שגיאה אחרי בדיוק שתי שניות של בדיקה. אני אנסה עכשיו במתח של 1.45 למעבד.[br]פורסם בתאריך: 27.05.2008 בשעה 17:18:30

טוב, בתנאים האלה הוא יציב שתי דקות ואז עושה שגיאה. יש למישהו רעיון איך להמשיך?
פורסם

כנראה שהמעבד צריך עוד מתח.

הבעיה היא הטמפ'.

פורסם
  • מחבר

קומפיוטקס מתקרבת... :smile1:

פורסם
  • מחבר

טוב, אני מנסה לקבוע עכשיו יציבות סופית, אני על מתח של 1.45V למעבד, 1.9V לזכרונות, 0.1+ ל-MCH ול-FSB. המערכת הייתה יציבה אחרי 3 שעות של OCCT, אני על מכפלה מקורית (9X), על FSB של 324MHz, מה שמניב תדר של 2.916GHz. מחר אני אעשה בדיקת יציבות מלאה, של יותר מזה, אחר כל רק מעבד, אחר כך רק זכרונות, אחרי TAT, ומבחינתי עד החלפת גוף הקירור המערכת יציבה ובאוברקלוק.

פורסם

בהצלחה, אולי תעגל ל3Ghz? :xyxthumbs:

פורסם

יש לי את אותו המעבד והלוח אם :P

אני על 2700MHZ כרגע עם קירור שאין לי מושג מהו חח (עשיתי טעות שלא חשבתי על זה לפני הקנייה),

ולבנתיים העלתי את המעבד רק ל 1.325

מה המעלות אצלך במערכת במאמץ??

אצלי זה סביבות 65 מעלות +- כשחם מאוד בחדר.

נ.ב מה עושה נעילת ה PCI E כשאתה נועל אותו על 101MHZ??

לא שיניתי את זה כשעשיתי אוברקלוק...

פורסם
  • מחבר

בהצלחה, אולי תעגל ל3Ghz? :xyxthumbs:

ניסיתי - עוד טיפת מתח אחת וכל העסק חם מדי :-\ כנראה שנפלתי על מעבד גרוע... בעצם אין לי איך למדוד, יש לי גם לוח גרוע :'(

לגבי הטמפרטורות, מחר אני אבדוק הכל.

פורסם

למה לוח גרוע? דווקא הבנתי שהוא ממש ידידותי לאוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

הוא ידידותי לאוברקלוק מבחינת הביוס, אבל ה-Vdrop של הלוח מטורף, ועל כל דבר צריך להוסיף מתח למעבד... מעצבן בקיצור. אני צריך משהו של ASUS, אולי הביוס יהיה קצת פחות נוח, אבל אני אוכל לעשות אוברקלוק איך שמתחשק לי.

פורסם

אהא טוב זה כבר משהו אחר...

בהצלחה בהמשך :xyxthumbs:

פורסם

כמו שאמר טל

תן לו בראששששששששש

פורסם
  • מחבר

טוב, המחשב עבר 5 שעות של OCCT - בדיקה משולבת, מה שאומר שהוא יציב בצורה מלאה. מחר אני אבדוק עוד כמה שעות, אבל עם TAT, בשביל לודא שהטמפרטורות בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים