עבור לתוכן

ביצועים של ה5900 אולטרה

Featured Replies

פורסם

TT-hardware פירסמו בנצ'מרקים ומיד אח"כ הם נעלמו "ע"פ בקשת nvidia" (יש הסכם סודיות בין nVIDIA והאתרים שקיבלו דגימות של הכרטיס).

מצאתי קישור לעותק של אותם בנצ'מרקים ובהם ניתן לצפות כאן:

http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0305/nv35performance.gif

פורסם

הרשה לי לפקפק בנכונות ורלוונטיות התוצאות הללו בעיקר מכיון שמדובר ב 3dmark2003, וכמו כן בגלל פרשת הדרייברים שעוותו את התוצאות של 3DMARK.

פורסם

א. אל תשכח שמה שאתה רואה שם זה שימוש בדרייברים גירסאת 4072, אז אני ממש לא מאמין שיש צדק בדבריך.

ב. הרשה לי לפקפק באמינות 3d mark 2003 -

רוב המבדקים שם לא משפקים את המציאות - במיוחד לא המבדק שדומה לUNREAL מה שבעצם יכול לתת עילה טובה לתביעה מצד NVIDIA כלפי חברת MADONION, בגלל שUNREAL 2 כידוע נבנה על כלים ושיידרים של NVIDIA, ובמבדק לבעלי GEFORCE TI הוא רץ ב1FPS מה שלא משקף את המציאות כאשר UNREAL רץ מהר יותר על כרטיסים כאלו.

פורסם

א. לא משהו בכלל (אם זה נכון...)

ב. באמת 3DMARK לא משקף...

ג. נחכה עד ל14 וניראה בדיוק איך הוא במישחקים, שלדעתי בנצ'מרקים של משחקים הם הדבר הקובע...

פורסם

כמו שאמרו פה יכול להיות שנבידיה שיחקה עם הדייברים...

פורסם

LOL

זה למה יש הסכמי סודיות, כדי שלא ידעו כמה גרוע הכרטיס שלהם.

another sucky nvidia card...

פורסם

נחייה ונראה

פורסם

LOL

זה למה יש הסכמי סודיות, כדי שלא ידעו כמה גרוע הכרטיס שלהם.

another sucky nvidia card...

אפשר לחשוב ש ATI לא מחתימים אנשים על NDA.

פורסם

ATI נלחמים בNVidia ב2 החזיתות הכי חשובות - כרטיסי מסך וצ'יפסטים ולפי דעתי ATI תנצח בשתיהן זה סתם הימור... ועוד דבר- אנבידיאה הבטיחה שהכרטיס יהיה פי2 יותר טוב מקודמו והרבה יותר שקט... אני מבטיח לכם שזה שקר

פורסם

כל עוד אתה לא גורם בחיר בנוידיה או שיש לך מידע או מקור אמין אל תבטיח כלום :P

שונא שאנשים מבטיחים דברים שהם לא יודעים, בדיוק כמו הדיונים שהיו פה על ה-FX ממש לפני יציאתו.

פורסם

הם לא אמרו פי שניים אלא עד פי שניים.

יהיו מצבים שזה יהיה נכון (כאשר רוחב פס יהיה הגורם המכריע).

כמובן שצריך לחכות ולראות, וכמובן לזכור שאפילו אם המבחנים האלו נכונים 3D MARK זו עדיין לא שיטה לבדוק כרטיסי מסך כאשר משתמשים בה לבד. זה רק בנצ'מארק אחד מתוך רבים שצריך לבצע.

פורסם

איש חכם אמירם, תקשיבו לו מדי פעם ואולי תשכילו גם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים