פורסם 2003 במאי 922 שנים שלוםלפני כמה ימים בפתאומיות כל המשחקים הפסיקו לעבוד לינכנסתילdxdiag ושם היו חלקים שמסומן בהם ש direct3d ו agp texture ועוד כל מיני לא פועלים... ניסיתי להפעיל אותם אבל פשוט אי היה אפשר.... (הכפתור היה דהוי) בימים האחרונים בבכלל המחשב שלי עובד לאט ונתקע לעיתים רבות****הערות משהו מאוד מוזר קרה לי הצלחתי לשחק max payne אבל בגראפיקה מזוויעה איטיות תקיעות וכעבור 5 דקות אני מקבל בווינדוס איכס פי הודעת שגיאה כחולה שבה רשומים דברים על קריסת bios בעיות בכרטיס מסך ו dump memoryהעוזר ראשון יקבל ממני 500$$$$$ אוקי? חחחעריכה: יתכן והכרטיס מסך נדפק לי? (GEforce2MX)
פורסם 2003 במאי 922 שנים הכל אפשרי אבל לפני זה הייתי מנסה להסיר ולהתקין מחדש directX, ואיזה קירור יש על הכרטיס מסך ?, אתה יודע השבוע האחרון היה ממש חם, יכול ליהיות זאת הבעיה.מטי.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים מחבר אמממ ל ice man הבעיה הזאתי כבר בערך חודש כמו כן בבקשה תדריך אותי איך להקתין מחדש directX אני יעדכן דדונטור ושוב אייס אף פעם לא בדקתי איזה קירור אבל זה די בטוח גרוע (הגיע עם הכרטיס מסך)
פורסם 2003 במאי 1022 שנים אני מקווה שהלינק הבא יספיקhttp://support.microsoft.com/?kbid=179113לא אמרת איזה מערכת הפעלה ואיזה directx יש לך אז כנס לפה להוראות להסרהמטי.
פורסם 2003 במאי 1022 שנים מחבר כל מה שיש בהוראות בישורים שלך עשיתי כבר ועדיין נדה עובד@@@#$@%^&*%^ :saint: :AR15:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.