עבור לתוכן

עניין מעצבן שגיליתי היום - לא ביצעו לי OC למעבד בחנות ברכשתי את המחשב החדש

Featured Replies

פורסם

שלום, היום הלכתי להביא את המחשב החדש שלי מחנות ידוע במרכז

לפי ההזמנה החנות אמורה הייתה לבצע בחינם OC למעבד Q9300 (משהו בסביבות 20-30% יותר ממה שהמעבד נותן במקור).

אני התחלתי לעבוד על המחשב, להתקין את המערכת ותוכנות וכו' רק מהערב...

אחרי שהכל מוכן ומותקן, רציתי לבדוק עד לכמה OC יש לי על המעבד.

בדקתי ונאדה, המעבד נשאר בתול ללא OC!!!

מה אתם אומרים? ללכת לחנות שיבצעו את ה-OC שהבטיחו? (העיניין שהשבוע אין לי זמן להגיע לחנות שלהם)...

האם אוכל לבצע OC בעצמי מבלי לפגוע במעבד? או ב-מתח שהוא צורך וכו'?

או יותר מכך, כדאי לי לבצע זאת? חוץ ממעבד קצת יותר מהיר, במה זה עוד יתרום למערכת שלי?

הנה תמונה מ-EVEREST - המעבד עדיין על 2.5MHZ

33875113fv4.th.jpg

פורסם

שאלה לי אלייך : בתמונה למה CPU CLOCK אוריגנלי 2500 ואצלך עומד על 1997MHZ מוזר :s05:

פורסם

עזבי ,אם הבטיחו לך אז תלכי שהם יעשו לך, מה איכפת לך שהם יקחו אחריות על זה,

וד"א באמת יש לך 2000 MHZ ,אני יודע שכאשר המחשב פחות מתאמץ אז יש שינויים במכפלה ובתדרי הCPU ,אבל לא עד כדי כך... :-\

פורסם

עוד לא למדתם?

הEIST וה C1E עובדים, מכפלת המעבד משתנה בהתאם לעומס, זה תקין לחלוטין. מינימום זה 6 ומקסימום זה 7.5 למעבד זה, ולכן 6X333=1998 ו7.5X333=2500

מה שלא מובן לי, לוח X48 עם 9300 ?! :-X

פורסם
  • מחבר

שאלה לי אלייך : בתמונה למה CPU CLOCK אוריגנלי 2500 ואצלך עומד על 1997MHZ מוזר :s05:

הנתון הוא לאיזה מהירות המעבד עובד כרגע 1997 - והוא יכול להגיע עד 2500

פורסם

כן כן, זה ידוע כבר,

פורסם
  • מחבר

עוד לא למדתם?

הEIST וה C1E עובדים, מכפלת המעבד משתנה בהתאם לעומס, זה תקין לחלוטין. מינימום זה 6 ומקסימום זה 7.5 למעבד זה, ולכן 6X333=1998 ו7.5X333=2500

מה שלא מובן לי, לוח X48 עם 9300 ?! :-X

לעזאזל אם היבוא של המעבדים - רציתי Q9450 אבל אין עד חודש הבא..

לקחתי את המעבד הזה לבינתיים, אני אמתין עד שה-Q9450 יהיה בארץ באופן סדיר ואני אחכה לירידת מחיר.

או שאני אמתין למעבד אחר יותר חזק ה-Q9550.

את ה-Q9300 אני יעביר ואבנה מחשב לקולנוע ביתי, כי אנחנו מתכננים לרכוש טלויזיה LCD בעוד כמה חודשים (ושאבא ישתמש באופיס על ה-LCD ולא יגע לי במחשב, וגם לסרטי HD והקלטות מהטלויזיה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים