פורסם 2008 במאי 1117 שנים הייאני מחפש רמקולים צרים (לתלייה על הקיר) לצד LCD, אבל שישמשו גם למוזיקה.בכמה חנויות אמרו לי שאין דבר כזה, אבל אני חושב שראיתי משהו כזה איפשהוא.מישהו מכיר? מישהו יודע?תודה
פורסם 2008 במאי 1217 שנים יש את הMicroLab למיניהם, שאמורים להיות צרים...אני לא יודערק על איכות הסאונד שלהם, לדעתי כדאי לך לעבור בחנויות לקולנוע בייתי למינהם,כי בתקציב הזה אולי תיקח כבר מערכת 2.0 עם רסיבר
פורסם 2008 במאי 1217 שנים יש את הMicroLab למיניהם, שאמורים להיות צרים...אני לא יודערק על איכות הסאונד שלהם, לדעתי כדאי לך לעבור בחנויות לקולנוע בייתי למינהם,כי בתקציב הזה אולי תיקח כבר מערכת 2.0 עם רסיברמיקרולב מצויינים.. יש לי רמקולים למחשב שלהם שעלו לי 300 שקל והם הרמקולים הכי איכותיים ששמעתי אי פעם במסגרת התקציב הזה... ככה שאם תמצא כאלה שלהם ב3K אני מניח שהאיכות תיהיה בשמיים....מומלץ...
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר מה בנוגע לR225 של RADIUS?קיבלתי המלצה - אמנם קצת מעל התקציב אבל אני שוקל.
פורסם 2008 במאי 1217 שנים http://www.wirefreehomes.co.uk/monitor-audio-radius-r225-speaker-p-281.htmlתסתכל עליהם, אם אתה חושב שזה משהו שיהייה לך נוח לתלות, אז לדעתי, אתה טובה...אולי להרכיב בשבילם מדפונים קטנים על הקיר ולשים מעליהם...
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר אוקיי, קיבלתי. אז מה כן?יש בכלל רמקול דק שיכול להתאים או שברגע שהוא כל כך דק הוא יכול לשמש רק לטלויזיה ולא למוזיקה?
פורסם 2008 במאי 1217 שנים האמת איכות לא כ"כ קשורה לעובי...ז"א ככל שדרייבר יותר עבה נכון יש פוטנציאל לאיכות גדולה יותר...אבל זה לא תמיד נכון...בקיצור כמו שאמרו פה, FX6021נראה לי יהיו מושלמים...אולי HARMEN KARDON SOUNDSTICKS אני חושב גם אותם אפשר לתלות אבל הם לא שטוחים הם עגולים, אולי יפריע לך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.