עבור לתוכן

שאלה| אלו לדים אולטרה ברייט?

Featured Replies

פורסם

כן

פורסם

בהחלט, וממומלץ לקנות באמת ממקומות כאלו ולא בארץ בגלל המחיר.

פורסם

אני לא מכיר את הלדים האלו, אבל פחות או יותר הם זהים... גם הלד שאתה קונה הוא ממורכז לקידמת הלד.

אבל אין לו תושבת כמו זה שבלינק.

וזה לא 30 שקל ליחידה ;)

פורסם
  • מחבר

תודה, בסוף הזמנתי את זה:

http://cgi.ebay.com/100-pcs-Ultra-Bright-Mixed-LED-5mm-Clear_W0QQitemZ230250578364QQihZ013QQcategoryZ66954QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

אגב, הנגדים האלו מתאימים ללדים שהזמנתי?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7525899985&ssPageName=MERC_VI_RCRX_Pr8_PcY_BIN_Stores_IT&refitem=7532963770&itemcount=8&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget&_trksid=p284.m184&_trkparms=algo%3DCRX%26its%3DS%252BI%252BSS%26itu%3DISS%252BUCI%252BSI%26otn%3D8

ShakedB,

אתה יכול להכין "ליזר" כזה (ואפילו יותר טוב, יפה, חזק וכו' וכמובן בשלל צבעים, אפילו כמה צבעים ביחד) ע"י הדבקת 3\4 ראשי לדים (אולטרה ברייט, כמו אלו שאני הזמנתי והם באים בכמויות גדולות, לרוב 100 בחבילה) בעזרת סיליקון שקוף\דבק חם ולאחר מכן לחברם למחשב (כמובן עם נגד מתאים וכו').

זה מה שאני מתכוון לנסות בכל מקרה כאשר הלדים שלי יגיעו (אם יצליח לי, אני יעלה מדריך..).

פורסם

אתה יכול להסביר לי מה זה לדים אולטרה ברייטים או להראות לי איך זה במארז?

ועם 100 כאלה (חבילה אחת) אני יכול להכין משהו כמו 20-30 "לייזרים" כמו שהבאתי מקודם?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר לי מה זה לדים אולטרה ברייטים או להראות לי איך זה במארז?

ועם 100 כאלה (חבילה אחת) אני יכול להכין משהו כמו 20-30 "לייזרים" כמו שהבאתי מקודם?

לדים אולטרה ברייט, הם דיודות המפיצות אור חזק מאוד המשמש בעיקר להארה.

לגבי שאלתך השנייה,

תחשב לבד, אם תשים בכל "לייזר" 4 לדים ויש בסה"כ 100, ז"א שתוכל להכין 25 "לייזרים".

אך תזכור שללדים אתה צריך לחבר גם נגד מתאים, ברגל המתאימה (צריך לזכור כי לד הינו דיודה-הזרם עובר רק בכיוון אחד).

לגבי תמונה, אני אביא לך בקרוב.

עריכה: באשכול הבא תוכל למצוא תמונות עם לדים הדולקים בתוך המחשב:

<לחץ עלי בכדי להיכנס לאשכול>

פורסם

אין כזה דבר "מתאימים" זה תלוי במעגל שאתה מתכנן, נגד זה נגד.

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן מעגל פשוט המתחבר ל-12V במולקס.

ועוד מעגל של אורגן אורות, שגם אותו אני אחבר ל-12V.

פורסם

זה לא אומר הרבה, תסתקל על המעגל שלך, ותחשב איזה נגדים וכמה אתה צריך.

בעיקרון 12V הולך טוב עם 4 לדים כי כל לד זה 3V, חיבור בטור כמובן.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לשים לכל לד, נגד אחד.

פורסם

:nixweiss: אז תשים...

אני לא רואה פה שאלה... :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים