עבור לתוכן

חיבור TV + מסך מחשב

Featured Replies

פורסם

4 בקשות - נתחיל מהפשוטה:

1-אפשר לחבר גם מסך טלויזיה וגם מסך מחשב בו זמנית לאותו המחשב כדי לראות את אותו הדבר על כרטיס אחד GF3TI200 Delux?

2-אפשר לחבר את שניהם ולראות משהוא אחר בכל אחד מהם?

3-יש 2 יציאות לTV אחת ריגלה ואחת S-VIDEO יש אפשרות לראות בשתיהן בו זמנית עם המסך?

4-יש אפשרות לחבר הכל(מחשב+2TV) ולראות בכל אחד מהם משהוא אחר?

אפילו אם תענו על אחת מהבקשות אני יהיה הבנאדם הכי ;D בעולם

פורסם

4 בקשות - נתחיל מהפשוטה:

1-אפשר לחבר גם מסך טלויזיה וגם מסך מחשב בו זמנית לאותו המחשב כדי לראות את אותו הדבר על כרטיס אחד GF3TI200 Delux?

2-אפשר לחבר את שניהם ולראות משהוא אחר בכל אחד מהם?

3-יש 2 יציאות לTV אחת ריגלה ואחת S-VIDEO יש אפשרות לראות בשתיהן בו זמנית עם המסך?

4-יש אפשרות לחבר הכל(מחשב+2TV) ולראות בכל אחד מהם משהוא אחר?

אפילו אם תענו על אחת מהבקשות אני יהיה הבנאדם הכי ;D בעולם

1- כן, אם אתה מחבר את הTV למחשב אתה רואה את אותה פעולה על שניהם.

2. לא ממה שאני יודע

3. לא מובן, יש לך שתי יציאות מכיוון שלא לכל הTVs יש S-VIDEO

4. סעיף 2

פורסם
  • מחבר

1- עם הדריוור הרגיל אני לא מצליח להפעיל את שניהם יחד- זה בחירה של רק אחד מהם- Radio Box

3- השאלה היא אם אני יכול לחבר 2 טלויזיות ומסך מחשב ביחד... יש לי 2 חיבורים לטלויזיה וחיבור למחשב על הכרטיס

ובקשר ל2- ו4 אם מישהוא יוכל לענות משהוא שקצת יעודד...

כל המטרה היא לחבר את הYES למחשב ואז להשתמש במחשב כTVOUT ואז אני יכול להקליט תוכניות טלויזיה מהכרטיס מסך כי יש לי גם TVIN בכרטיס מסך.

תודה

פורסם

שאלה - אפשר לחבר טלויזיה למחשב בלי מסך?

פורסם

אז ככה :

1. על הכרטיס שלך אתה לא יכול לראות בו-זמנית גם על המסך וגם על הטלויזיה .השבב לא תומך בזה .

2. עקרונית כן , אבל שוב פעם , הכרטיס שלך לא מאפשר לך את האופציות האלה .

3. אתה לא יכול לראות גם בSVIDEO וגם בRCA בו-זמנית , הדריוורים של הכרטיס לא נותנים לך אופציה כזאת , אבל אתה מוזמן לנסות , ולספר לנו אם זה עבד או לא .

4. מממממממממממש לא , כי אתה לא יכול להפריד בין האותות שיוצאים לטלויזיה . אולי אם סעיף 3 יעבוד לך , תוכל לראות על הטלויזיות משהו אחד , ועל המחשב משהו אחר .

פורסם

רק כרטיס הפרלייה של מטרוקס תומך ב3 מסכי תצוגה(כלשהם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים