עבור לתוכן

Thermalright Ultra-120A Vs. SunBeam TUNIQ TOWER - שקט, ביצועים, יחס עלות/תועלת ?

Featured Replies

פורסם

איזה מהשניים האלו עדיף מבחינת קירור, עדיף מבחינת שקט.

ואיזה עדיף מבחינת יחס עלות/תועלת?

(אם יש פתרון קירור אחר שעדיף במסגרת הסכום הזה 270 ש"ח +-, שמו יתקבל בברכה. אני לא ראיתי מאוורר אחר שעדיף עליהם).

Thermalright Ultra-120A CPU Heatsink

277 ש"ח

SunBeam TUNIQ TOWER 120MM

264 ש"ח

עריכה:

לא הזכרתי זאת קודם.

*אבל שני פתרונות הקירור האלו עדיפים על הVX והV1 של TT?

*בכמה שני הפתרונות שהצעתי למעלה עדיפים על הFreezer 7? (כפי שהבנתי הוא נחשב למשתלם מאוד).

פורסם

הביצועים שלהם די זהים http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2981&p=3.. מממ.. ויותר משתלם ה-TUNIQ בגלל שהוא מגיע עם מאוורר.. ול-ULTRA צריך לקנות נוסף..

עדיפים על ה-VX ו-V1.. ובנוגע ל-FREEZER זה תלוי עם אתה עושה OC ואם כן עד כמה..

פורסם
  • מחבר

אם לעשות OC זה מסובך, אז לא. ולפי כל הדיבורים כאן זה נראה דיי מסובך. אז בנתיים לא.

משתלם לקחת את הטוניק במידה ואני לא עושה? (הוא שקט מהפריזר?)

ובקשר לטוניק, יש דגם נוסף עם לד שעולה 30 ש"ח יותר, לא משתלם אה?

פורסם

אם אתה לא עושה OC רציני.. ה-FREEZER יספיק לך גם ל-OC קל בעתיד.. אל תיקח את ה-TUNIQ.. בזבוז.. אבל אם כן תחליט לקחת אותו כי כן תרצה לעשות OC רציני.. ההבדל היחידי בין גרסת הלד לגרסה הרגילה.. הוא הלד חח.. לא נראה לי שווה את ההפרש..

פורסם

הטוניק מצוין ועדיף על ה TL, כי ההפרש בינהם זה אולי 1-2 מעלות אבל המחיר לא שווה את זה...

אבל אם אתה לא עושה OC לא כדאי לך טוניק - גדול מאוד וזה די מעצבן, ה FREZER יותר שקט ממנו (רק עם מורידים אותו ל 350RMP הוא ניהיה חירשי אבל אין שום שינוי בטמפ'), אם יש לך אפשרות למאוורר על הדלת מול המעבד - אתה תעבד את האפשרות הזאת בשל גובהו של הטוניק.

קנה BLUE ORB או משהו בסיגנון אם אתה רוצה LED

פורסם
  • מחבר

המארז המתוכנן הוא CM690, אני עדיין לא סגור על עצמי אם אני צריך OC בכלל ואם כן עד כמה.

אני בנתיים לא מבין כלום בזה, אולי כשאקרא ואבין ואולי זה קל אני אאהב את זה ואעשה OC רציני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים