פורסם 2008 במאי 1117 שנים שלום.כשאני מנסה לנגן קובץ וידאו אני יכול רק לשמוע את הסאונד ואני רואה רק שחור.התקנתי את LH CODEC 2.5 החדש וכשזה לא עבד הסרתי והתקנתי את K-LITE 3.9 וזה גם לא עזר.בנוסף בדקתי עם התוכנה G-SPOT והיא אומרת שהקודק עצמו מותקן.יש לציין שכאשר הקודק לא מותקן אני שומע קול אך אני לא רואה שחור אלה את "הויזואליזציה" של הנגן (ומפעל כאשר שומעים קבצי מוזיקה)אני אובד עצות, ואשמח לעזרה.תודה.
פורסם 2008 במאי 1117 שנים תעיף את כל הקודקים ללא יוצא מהכלל.לעולם אל תשתמש יותר ב"חבילות קודקים".אחרי שמחקת הכל, תעשה ריסטרסט כדי לוודא שהכל נמחק, ותתקין ffdshow מכאן:http://ffdshow-tryout.sourceforge.net/
פורסם 2008 במאי 1217 שנים תנסה להפעיל עם VLC PLAYERואם ישלך יותר ממסך אחד, תנסה את הסרט בכל מסך בנפרד (לפעמים הסרט פועל טוב רק בפריימרי, למרות שזה כבר כמעט ולא קורה).
פורסם 2008 במאי 1417 שנים מחבר נראה לי שעליתי על מקור הבעיה...כשאני מפעיל את המחשב אני רואה רק עם סאונד ומסך שחור.אולם אחרי שאני מפעיל את הati catalyst סתם בלי לעשות בו כלום וסוגר אותו, פתאום אני רואה את הסרטים תקין.יש לי כרטיס מסך אינטגרלי HD3200.יש למישהו מושג למה זה עושה לי את זה? יכול להיות שהדרייברים של הלוח אם לא טובים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.