פורסם 2003 במאי 922 שנים המקלדת בבעלותי מזה מעל שנתיים, והיום החלטתי לבצע את הניקיון היסודי ביותר..... ומורכב.... Genius Wireless, עכבר + מקלדת אלחוטיים תמונות: שבת שלום, אבנר
פורסם 2003 במאי 922 שנים גם אני עשיתי את זה למקלדת מייקרוסופט שלי לפני שהיא נצבעה. אצלי זה גם כלל רחצה של המקלדת במי סבון (גוף) וקרצוף עם משחת שיניים
פורסם 2003 במאי 922 שנים מחבר אני רחצתי עם סבון, אקונומיקה, קולה, ספרייט, נפט, דלק, וודקה, וגם עם קצת מים....
פורסם 2003 במאי 922 שנים אחלה, כל אחד צריך מידי פעם. רק שאלה קטה, איך זכרת איפה נמצא כל מקש? אני זכרתי בעזרת התמונה הזאת. חתכתי אותה מאיזה מקלדת צבועה מהגלריה או מתצוגה של מישהו בפורום ;D
פורסם 2003 במאי 922 שנים תודה לך סקורפיון! בזכות תמונה זאת יכולתי להרכיב את המקשים בחזרה למקלדתי בקלות ;D
פורסם 2003 במאי 922 שנים יפה יפהלי פעם נשפכה קולה על המקלדתלא היה אלכוהול ומים לא עזרואז ניקיתי עם וודקהעבד מצויין
פורסם 2003 במאי 922 שנים לפחות תראה אותה במלואה הדרה :AR15:גם נדמה לי נמחקה לי מהמחשב... צריך לחפשיש לי מדפסת מסכנה ודלת דיו... לא יכולתי להדפיס את כל השחור של הגוףתחפש משהו עם מקלדת וצביעה פה בפורום. אולי תזכה למצוא את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.